Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
AHoj snažím se obnovit diskuzi!!! Mamky, poradte - jaký kolotoč? Ráda bych určitě na baterky - nejlépe na dálkové ovládání hehe - nemáte tip??
Lucka
Ahoj, tak my už máme doma to druhé mimčo a kolotoč máme na baterky od Sassy a je skvělej! S tím na natahování se fakt nedá srovnat, i ten zvuk je lepší, melodie je čistá, nic v tom nerachotí, navíc s hračkama od Sassy mám jen výborné zkušenosti, baterky vždy vydržely dlouho, kvalitní plast, hezké barvy apod.
Eva
Ahoj a nemáš někde odkaz na ten Sassy kolotoč? Ze bych mrkla.-) děkujuuu
Už si bohužel nepamatuju, kde jsem ho kupovala, našla jsem jen tyhle stránky: http://www.baby-eshop.cz/…mb_cmp=zbozi, ale mají ho určitě ve více obchodech. Bacha, mají dva za dost rozdílnou cenu, ten dražší je na baterky a dálkové ovládání.
Eva
ahojky,
my máme od Fischer Price kolotoč žirafa(jsou to zvířatka v ZOO), je na baterky, má tři melodie, zvířatka nejsou plyšová, ale z látky (dá se to prát…), malý je na něj zvyklý od 2 měsíců, teď o třetího pod ním leží a výská, takže se mu asi líbí…
Vydrží pod ním dost dlouho, stačím mezitím udělat dost věcí, takže kolotoč jakýkoliv doporučujeme.. Původně jsem chtěla taky na dálkové ovládání, ale odradila mě cena - přece jen to je na pár měsíců, pak to sbalím do krabice…Ten náš stal kolem 700 Kč. Hraje 7 min a je tam i zrcadélko.
http://www.vlacek.cz/…ucts_id/5129
Tak malý má teď 4 a půl měsíce, a kolotoč tedy vede! Jasné barvy plyšáků jsou posle mě základ (pastelové vám možná ladí k postýlce,ale malého moc neberou), geometrické tvary (jsou zespoda) se taky osvědčily, malý už si nebrouká, ale přímo na něj žvatlá a povídá si ze zvířatky. Jen jednu nevýhodu to má - poprvé jsem měnila baterky (předtím vždy drahá polovička:-)) a tedy kdo to vymyslel..... Ale jinak pořád celková spokojenost
Ahojky,
mohla by mi nějaká zkušená maminka poradit? Přemýšlím nad koupí kolotoče nad postýlku, moc se mi líbí:
http://www.babydracek.com/…robnosti.php?…
ale nevím, jestli je dobré kupovat kolotoč se světelnými efekty - ty se využijí, když je tma a já přece chci,aby prcek ve tmě spal, ne?
Uspí ho to nebo rozdovádí???
POMOC ![]()
Děkuju za odpovědi.
Petra
Petruso , přesně ten samý mám na poště, objednávala jsem ho taky. Já si myslím, že ty světelné efekty mimi zabaví a bez problémů při tom usne. Navíc tma je ještě dřív, než jde třeba spát, já třeba kojím ještě kolem 21,30, aby spal déle a do té doby, pokud nespí, určitě efekty využijeme, když třeba potřebuju připravit koupání a tak. Svítit může i jako noční světýlko, než usne… Zítra si ho vyzvednu a prubnu, jsem zvědavá, jak se mu bude líbit. Jen jsem ho objednávala levněji, než je v tom tvém odkazu: http://www.babymax.cz/detail.php?… Asi to nebude o moc, ale každá kačka dobrá.
A teď koukám, že jsem ho platila 1190 a poštovné a během toho týdne ho zdražili a teď je za 1280.
Stále ale o 100 levnější než jsi ho našla… ![]()
Sajso : Děkuju za zprávu, já ho včera viděla v Makru za 899,– (ovšem bez DPH), tak nad ním přemýšlím.Líbí se mi dost, není to žádný plastový šunt, i ta cena je ještě únosná. I když - já už jsem do té mé princezny investovala tolik… a to jsme ještě v bříšku… ![]()
Ať se Tvému broučkovi kolotoč líbí a kdybys mohla třeba po pár dnech napsat, jak jsi spokojená, budu moc ráda.
Pěkný den.
Petra
Petruso to známe a počkej, až bude venku. Investice nekončí…
Ale co bychom pro ně neudělaly, ne?
Vyzkouším a napíšu.
Pěkný den i tobě a bříšku. ![]()
Ahojky já jsem koupila kolotoč s plyšovými hračkami,zdá se mi lepší než s umělými a malá je z něj nadšená.Ale příště bych koupila kolotoč buď na baterky nebo dálkové ovládání.Když byla hodně malinká,kolotoč ji zabavil a neplakala.Jenže jsem nedělala nic jiného než každé 2min. chodila natahovat strojek.Dnes už jsme v postýlce v pohodě,koltoč už nenatahuji,malá tahá za zvířátka nebo se na něj jen dívá.Ale určitě kolotoč na baterky nebo dálkové ovládání je praktičtější.
Uvazujeme o porizeni kolotoce nad postylku pro maleho. Ten, co jsme vybrali, je ale dost drahy (1200 kc), proto jsem se chtela poptat, jak dlouho jste kolotoc pouzivali. ten „nas“ hraje vic melodii, sviti a pohybuje se az 18 minut. u jinych jsme nasli uvedeno, ze jsou jen do 5 mesicu. to potom prestanou deti bavit, nebo jakou s tim mate zkusenost? Myslela jsem, ze by ho treba uzil az do jednoho roku, pak bych zainvestovala, ale na 3 mesice…no, nevim.. ![]()
ano ano je to tak, mě informovali o tom že jakmile se začne zvedat sám na nožičky tak sundat… aby na něj nedosáhl.. ale některé maminky nechávají kolotoč i v roce… My taky koupili drahý od FP s promítáním na zeď.. Tak uvidíme jak dlouho budeme využívat..
My jsme koupily kolotoč obyčejný z Lidlu a spokojenost…je s medvídkama a malému se moc líbí
už na ně ale dosáhne, vždycky jednoho chňapne, pohybuje s nima-líbí se mu jak všichni lítají
Už je brzy sundám, bojím se aby to na něho nespadlo…
My máme po neteři, myslím že je to Fisher Price s medvídkama. Malému je 7 měsíců a je na melodii i medvídky zvyklej, takže ho využíváme stále. Je celkem vysoko máme ho na čelní straně, a matraci v postýlce už máme níž, tak na něj nedošáhne
jinak by to asi strhnul. Občas mu medvídky sundavám na hraní
moc se mu líbí.
My mame taky FP litaci medvidky… mame ho i ted a je to v poho. Docela me ale stve, ze to desne zere baterky, a to nepoustim melodii (mame extra vedle natahovaci plysovy mesic) Urcite se vyplati koupit dobijeci. Presto kdybych ho kupovala znovu, tak bych koupila nejaky ten natahovaci za 300Kc. Podle me se casem okouka vsechno. Nekdy jeste poustim pred spanim, ale uz ho nijak extra nezajima.