Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@araw píše:
No jo, to nejde, první vytekla asi po 6 nabití a to v jedné půlce domu a druhá až po víc jak 2 měsících v druhé půlce domu. A v každé polovině je jiné vedení elektřiny.To by musela denně nosit baterku jinam
Mě jen zajímalo, jestli se to taky někomu děje, nebo je to jen u nás. Tu jednu jsem tolerovala, špatnej kus, ale druhá
![]()
![]()
No jo, ale furt lepší ji kupovat nové baterky než čichat smrad z jejího hulení a dohadovat se
![]()
A není náhodou v háji nabíječka?
@Laaja píše:
@araw tak to nabíjejte přes usb na pc.
No jo, ona nabíjí přes noc a to já mám noťasy vypnuté a nějak bych se bála riskovat ještě svého miláčka
No jo, tak snad ji další baterka vydrží dýl ![]()
@Rendulik Tak ted kdyz to čtu, tak mám to samé. Přešla jsem na glo(neo) z normálních cigaret. Nechci lidem smrdet po tabáku v praci a vyjdou i levněji. Ale sotva se zahojí jedna afta, ukaze se druha.Mela jsem jednou tak velkou, asi se mi spojili tri v jednu, ze jsem byla 14 dni jen na mléčné stravě. B-komplex od doktora nepomohl.Jo a pribírám🙈.Jim porad stejne, ale muzu to přičítat i tomu, ze momentalne v praci sedím u PC a uz nemam tedy takovy pohyb.
@Rendulik Tak ted kdyz to čtu, tak mám to samé. Přešla jsem na glo(neo) z normálních cigaret. Nechci lidem smrdet po tabáku v praci a vyjdou i levněji. Ale sotva se zahojí jedna afta, ukaze se druha.Mela jsem jednou tak velkou, asi se mi spojili tri v jednu, ze jsem byla 14 dni jen na mléčné stravě. B-komplex od doktora nepomohl.Jo a pribírám🙈.Jim porad stejne, ale muzu to přičítat i tomu, ze momentalne v praci sedím u PC a uz nemam tedy takovy pohyb.
@Rendulik píše:
Holky díky a ještě mě napadlo jestli to třeba nemůže být liguidem? jaký kouříte? moc dík…
Já kouřím DEKANG je docela levný, tak to třeba může být nějaký hnus
Dekang bych nedoporučovala, mně se z toho dělalo zle
@Záhlina píše:
Nesnáším když to doma smrdí cigaretama, proto jsem si doma zvykla na jahůdku i ke kafču… ale v kavárně nebo tak to jooo… třeba ty voňavý Kissky
Souhlasím, člověk se cítí líp v přítomnosti kuřáku elektronek než cíg
@K.Black píše:
@Rendulik můj muž kouří už přes půl roku ečko, vedlejší příznaky nemá žádný. Já ho čudím taky, ale dávám si klasiku, když jsem zkoušela kouřit jen e, tak mě bolela hlavajinak pleť mám pořád jako princezna
Moc ti držím palce, ať s tím sekneš úplně. Budeš bohatší, zdravější, sebevědomější a hezčí. Kouření nemá jeden jediný plus do života. Mám kolem sebe lidi, kteří to dokázali.