Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Dobry vecer, mam otazku na vsechny, co vapuji. Zitra letime na dovolenou a ja mam zabalenych 11 elf bar cigaret a bojim se, ze mi to neprojde. Na internetu je psany vsechno mozny. Vim, ze je musim dat do prirucniho.. Je tu nekdo, kdo ví, jaky pocet je povolen? Na letisti mi rekli, ze nevi, to se pry dozvim u bezpecnostni kontroli. Coz je trochu pozdejedna stoji 170 a nerada bych je tam nekomu darovala. Mam je zabalene v orig. krabicce. Moc dekuji za odpovedi
Nekouřím, ale náplně jsou tekuté? Do letadla můžeš max. 1 litr tekutiny na osobu dohromady, vše tekuté se do tohoto objemu počítá. Musí to být rozdělené, jedna lahvička max.100 ml. Takže takový počet, jaký je celkový objem tekutiny.
Já bych to nechala doma a na místě koupila. Třeba letos jsme byli v Chorvatsku v zapadlý vesnici a ele cigara tam normálně měli. A běžný cigára levnější než tady. Jestli to mermomocí musíš táhnout s sebou, tak uvidíš až u kontroly. Nemyslím že s tím bude problém.
Tak jedna elf bar cigareta má náplň 2 ml, takže by to neměl být problém: https://www.vapoo.cz/…areta-grape/ ![]()
@Hanullka píše:
Já myslím, že to neprojde. Známému je vzali
A na jakém základě? ![]()
Docela by mě po roce zajímala Vaše zkušenost? Prošla jste s elektronickými cigaretami? Taky se teď chystáme na dovolenou a řeším úplně ten stejný problém, nikde není nic k dohledání ![]()
Dobry vecer, mam otazku na vsechny, co vapuji. Zitra letime na dovolenou a ja mam zabalenych 11 elf bar cigaret a bojim se, ze mi to neprojde. Na internetu je psany vsechno mozny. Vim, ze je musim dat do prirucniho.. Je tu nekdo, kdo ví, jaky pocet je povolen? Na letisti mi rekli, ze nevi, to se pry dozvim u bezpecnostni kontroli. Coz je trochu pozde
jedna stoji 170 a nerada bych je tam nekomu darovala. Mam je zabalene v orig. krabicce. Moc dekuji za odpovedi