Elektronický obojek na psa - protištěkací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8020
20.9.14 09:37

Kamaradka mela psika v byte.
Oba dva s pritelem odchazeli pryc brzy rano byl na ne zvykly tak stekal cely den sousedi se stezovali koupila mu obojek proti stekani ale naucil se ho obalamutit a knucel stejne to bylo slyset nakonec dala psa k rodicumna zahradu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
20.9.14 09:45
@birma píše:
@evulkanov obojek jsme taky zkoušeli… pomohl na pár dnů. Pes je tvor inteligentní a tak vychytal, že obojek dvakrát varovně pískne než dá impuls. Takže štěkal s přestávkami a tak, aby impuls nevyšel, dokonce to pak tak zdokonalil, že štěkal tišeji a obojek na to nereagoval. Je to na principu „chvění“hrtanu při štěkotu… Zkoušeli jsme teda nějaký levnější, ne profesionální výcvikový… Jinak my by jsme ten obojek potřebovali na deb. lního souseda, který nám psy provokuje, píská na ně, křičí a Ti už jsou na něho tak alergičtí, že jen zastaví jeho auto před domem, už by ho roztrhali… Podotýkám, že máme mírumilovného labradora a retrívřici, kteří nejsou štěkací. Jenže sousedovi vadí i dvě vyštěknutí v půl třetí odpoledne :zed:. Na psy nám házel dlažební kostky, petardy a dokonce otrávené párky :pocitac:. Tahal nás po soudech, v noci nás budili policajti- aby si pak 1/2h povídali před domem s mužem a psi ani nevyštěkli :roll: @Krasavicaa a chytrá k tomu, Ty jsi protištěkací obojek zkoušela, že se zúčastňuješ diskuze??? Předpokládám, že by jsi brojila také proti stahovacímu obojku, kdyby tu byla založena diskuze- zda použít stahovák při výcviku-výchově psa 8). Vždy proti všem Ti ještě chybí v podpisu ;)

Nasaď ho sobě, a uvidíš jak to bude super :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Takoví lidi by měli mít psa max. plyšového :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
117
20.9.14 09:48

Já bych taky nikdy na psa nepoužila elektrický obojek. Já mam psi ráda. Prostě už jen ta představa je hrozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
20.9.14 10:08

Nekdy se clovek dostane do situace, kdy bohuzel k takovemu reseni pristoupit musi, nedobrovolne, tak prosim nesudte. Museli jsme se prestehovat z baraku na byt, pes do te doby zvykly byt sam nesl tuto zmenu tezce a zatimco jsme byli ve skole a v praci, tak 8h v kuse stekal. Sousedi nam zacali na dvere lepit anonymy, vyhrozovali atd., takze jsme situaci museli okamzite resit. Pes pryc nebo obojek :( u nas pomohl, ale psa to poznamenalo psychicky a je agresivni. Lituju toho, ale fakt nevim, jak jinak jsme to meli okamzite vyresit, kdyz sousede nemeli pochopeni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
20.9.14 10:17
@Krasavicaa píše:
Každej majitel psa, který chce tuto ohavnost koupit, by ji měl nasadit nejdřív sobě!!! Aby na vlastní kůži zjistil, jaký to je! To je vaše chyba a vaše selhání, když nedokážete psa vycvičit!

Uplne presne tohle jsem chtela napsat!!! :cert: jak by se libilo vam, kdyby vam manzel nasadil roubik za to, ze mate furt plnou hubu pitomych kecu :roll:

• Citovat
  • Upravit
1267
20.9.14 10:22

V prve rade bych se zamyslela nad sebou - jak se psovi venujete, jak ho zamestnavate, jestli chodite na cvicak (resp.jste problem konzultovali s nejakym vycvikarem), ucili jste ho samote… Z 95% je chyba u panicku, nikoli u hafana. Sama mam tvrdohlavou fenku zavislacku, ale kdyz clovek vi, jak na ni, je to absolutne bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
20.9.14 10:23
@jája428 píše:
jak by se libilo tobe, bydlet vedle nějakýho uřvance ve dne v noci? :roll:

Na vesnici to štěká furt! Z vesnice pocházím a nikdy mě nenapadlo se nad tím nějak pozastavovat. ;)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
20.9.14 10:24

@loula @katty89 Konečně někdo s rozumným názorem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
20.9.14 10:31
@jája428 píše:
jak by se libilo tobe, bydlet vedle nějakýho uřvance ve dne v noci? :roll:

No tak jesteze nebydlim vedle vas. Muj maly proplakal pul roku po nocich s kolikama, to bys zaklepala a navrhla mi co, kobercovku? :roll:…nasi znami tohle na psa meli, trhalo mi srdce se na nej koukat, nemohl chudak ani zastekat na privitanou. Jedine na co se zmohl bylo jen nezdrave zaskrehotani a potom knuceni… :( a to jen kvuli takovym sousedum jako jste vy. Nechci nikoho nijak urazit, poslouchat to asi neni prijemne, ale obojek je pro me na hrane tyrani :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
20.9.14 10:35
@loula píše:
No tak jesteze nebydlim vedle vas. Muj maly proplakal pul roku po nocich s kolikama, to bys zaklepala a navrhla mi co, kobercovku? :roll:…nasi znami tohle na psa meli, trhalo mi srdce se na nej koukat, nemohl chudak ani zastekat na privitanou. Jedine na co se zmohl bylo jen nezdrave zaskrehotani a potom knuceni… :( a to jen kvuli takovym sousedum jako jste vy. Nechci nikoho nijak urazit, poslouchat to asi neni prijemne, ale obojek je pro me na hrane tyrani :nevim:

Mám stejný názor ;)

• Citovat
  • Upravit
4472
20.9.14 10:49

Holky přidám zkušenost s elektrickým proti utíkání, ten se opravdu osvědčil, mladá nám utíkala, rozhryzala dokonce pletivo, prostě děs a kdyř´ž si představím, že by někde způsobila třeba havárku-nechci ani domyslet :nevim:

Má to nastavené tak, že první dostane zvukový signál a pak až el. výboj, a už si zvykla, bohužel je to míšenec a ty povahy se tam asi přebijí, za mne mohu jen doporučit, bydlíme v rušné části města.
Jinak také nám štěká, již jsme to museli řešit na úřadě, soused si stěžoval, chtěli nám dát blokovou pokutu 1.000,–Kč, řekla jsem jim až pes bude umět zpívat tak bude zpívat a nesouhlasila jsem s tím, jen mi to zabralo čas, že jsem musela jít na úřad nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
20.9.14 10:52
@jája428 píše:
zase jedna co srovnavá dítě se psem :roll: sousedy proste stekani psa nezajima, je to protivný a ja je chápu. na vesnici bych psa zavirala a chodila s ním ven tak, aby netrpěl nedostatkem pohybu, v byte by měl pes smulu, bud by držel hubu nebo by šel pryč. proč by muj pes měl otravovat život všem okolo?

Nesrovnavam psa s clovekem, nejsem pejskarka a psy vubec nejak nemusim. Videla jsem co jsem videla, z krasneho zdraveho cileho psa znami udelali zoufaleho knuciciho tvora. Znami ne, obojek. Ja nikoho neodsuzuju, napsala jsem tu jen svuj nazor, od toho prece diskuze je ;) proste bych mu ten obojek nedala. Je mi jasne, ze musite nejak situaci resit, prijemne to urcite neni, ale urcite bych hledala i jine varianty. Obojek snad neni jedina cesta. Ale jak jsem psala, pejskarka nejsem, zkus se poptat treba nekde na cvicaku, popripade mu zaplatit nejaky vycvik :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
20.9.14 10:53

@jája428 a byla bych ti vdecna, kdyby jsi me netitulovala jako „zase jedna…“ :kytka:

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
20.9.14 11:00
@jája428 píše:
No tak jesteze nebydlim vedle vas. Muj maly proplakal pul roku po nocich s kolikama, to bys zaklepala a navrhla mi co, kobercovku? :roll:tohle jsi napsala ;)
ja psa taky nemám, sousedka nad nama ano, pes obcas steka, ale holka se velmi snazi, aby byl zticha, coz ocenuju a neresim. kdyby ho nechala rvat, stezovala bych si.

Jo pardon, zapomnela jsem :D na moji obranu, nekdo ma psa jako dite :D

• Citovat
  • Upravit
117
20.9.14 11:16
@jája428 píše:
zase jedna co srovnavá dítě se psem :roll: sousedy proste stekani psa nezajima, je to protivný a ja je chápu. na vesnici bych psa zavirala a chodila s ním ven tak, aby netrpěl nedostatkem pohybu, v byte by měl pes smulu, bud by držel hubu nebo by šel pryč. proč by muj pes měl otravovat život všem okolo?

Někdo prostě nebere psa jen jako zvíře ale jako člena rodiny.Pro me jsou psi jako moje děti a nikdy bych jim takhle vědomě neubližovala. Máme taky uštěkanýho psa, ale můžeme si za to sami. Když byl štěně tak bylo hrozně roztomilý když štěkal za pamlsek. Teď štěká skoro pořád aby dostal pamlsek.Pes má citlivou duši a elektřinu bych na něj nepoužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný