Elontril místo 300mg 600mg

Anonymní
8.9.20 10:37

Elontril místo 300mg 600mg

Ahoj. Stala se mi taková mě si nepříjemné věc. Lékařka mi napsala Elontril 150mg. bohuzel sem se nelepsila tak mi napsala 300mg. jenze já si spletla obal a místo 2× 150mg jsem si vzala 2×300mg tj 600mg. Lékař neví a zjišťuje jenže už čekám delší dobu a jsem nervózní. Nemáte někdo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
8.9.20 10:46

A vzala sis to tak jednou, nebo opakovaně? Projednou bych to neřešila, tak budeš holt trochu naspídovaná :)

A propříště hlídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
8.9.20 11:04

Vrať se k předepsané dávce a přidej psychoterapii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.20 11:57

@Slečna Ferka právě že najednou a měla jsem strach co to semnou udělá. Jestli nemám jet do nemocnice nebo tak… Tak mi doporučili černý uhlí a pokud mi bude opravdu blbě tak zavolat rychlou. Děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.20 11:58
@Ou píše:
Vrať se k předepsané dávce a přidej psychoterapii.

Měla jsem strach z předávkování protože se mi to stalo jednorázové.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
8.9.20 12:07
@Anonymní píše:
Měla jsem strach z předávkování protože se mi to stalo jednorázové.

neboj, poškození organismus se objevuje po té, co bys snědla desítky tabletek a nevyzrvrátila je a na spolehlivou sebevraždu bys jich musela sníst ještě víc.

Antidepresiva nijak extra toxická nejsou. Kdyby byla, tak by se nedala předepisovat depresivním lide…

Psychoterapii ale přidej rozhodně. Bez toho sice léky uleví, ale nevyřeší základní trable jako jak se člověk do takovéhle situace, že musí jíst antidepresiva dostal a jak z toho ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí