eMimino - problém - máte to taky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20855
2.3.16 12:29

Zdravím,

nyní je to totiž upravené tak, že se Vám nahoře zobrazují diskuze z kategorií, které nejvíce navštěvujete :)

Hezký den :mavam:

Maruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
2.3.16 13:28

To už nebude nikdy fungovat jako dřív? Já chci vidět nejnovější diskuze a nejnovější příspěvky bez ohledu na to, co navštěvuju nejvíc. Zajímá mě, co je nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
2.3.16 13:34

Hlavně když se na to podívám tak já tam tedy nemám diskuze, které navštěvuji nejvíc, takže tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
2.3.16 13:35

Taky mi to naprosto nevyhovuje.. chci videt vsechno a ne nejaky nahodny vyber.

• Citovat
  • Upravit
69235
2.3.16 14:04

No tak to je naprosto děsný systém, který nevyhovuje, proč to? Vrátíte to zpět? Je to ukrutné, mám tam z dnešku 3diskuze, jinak všechno ze včera, takže opravdu velmi špatný nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
2.3.16 15:54

Já chci všechny nové diskuze jako dřív. Myslím, že je moje věc, co navštěvuju nejčastěji. Přece mi nebudete určovat, co uvidím nebo neuvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
2.3.16 16:08
@Princess-ka píše:
Ja mam vsechno pri starem 8o :nevim:A jsem PRO aby to tak zustalo…

Nejsem žádná princezna a mám to stejně jako ty. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
2.3.16 17:43

Já bych prosila o vyjádření někoho z adminů, proč a kdo způsobil ty nežádoucí změny. A žádám, aby se vše vrátilo do původního stavu, který byl vyhovující. Takhle jsou ty stránky k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
2.3.16 17:48

@Laurren Přesně tak, chci si sama rozhodnout, co budu nebo nebudu číst. Nebo mi za chvíli určíte i čas, kdy se můžu na emimino připojit? @admini?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
2.3.16 17:49

A ještě dotaz na adminy - proč pod nadpisem Nové diskuse jsou uvedeny diskuse staré, stejně tak pod nadpisem Nové příspěvky jsou zobrazeny příspěvky staré. Několik desítek nových příspěvků se vůbec nezobrazuje. Opravdu by mě zajímalo, k čemu tyto změny jsou, případně zda jsou záměrné nebo je to poruchový stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
2.3.16 17:50

@Laurren záměrné, vždyť píšou, že nám budou filtrovat, co smíme vidět a číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
2.3.16 19:25

MNO, takže jsem chtěla založit diskuzi, ale nějak to ztrácí smysl. Navíc mně konkrétně se zobrazují diskuze o dětech do 1 roku, kojení, odsávání…což jistě chápete je pro bezdětnou k ničemu :nevim:

@admin bude to tak furt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27702
2.3.16 19:36

@mlsalkaM neboj já tu mám asi 5× diskuzi o jménech což fakt nikdy nebylo top v mnou navštěvovaných diskuzích, ted nemá cenu zakládat novou diskuzi, když si jí skoro nikdo nepřečte protože díky novému systému jí nikdo nevidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
2.3.16 19:40

@ka2ka :think: že bych to napsala sem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
2.3.16 19:40

8o coze? 8o jdu docist 8o