Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
nyní je to totiž upravené tak, že se Vám nahoře zobrazují diskuze z kategorií, které nejvíce navštěvujete ![]()
Hezký den ![]()
Maruška
To už nebude nikdy fungovat jako dřív? Já chci vidět nejnovější diskuze a nejnovější příspěvky bez ohledu na to, co navštěvuju nejvíc. Zajímá mě, co je nového.
Hlavně když se na to podívám tak já tam tedy nemám diskuze, které navštěvuji nejvíc, takže tak
Taky mi to naprosto nevyhovuje.. chci videt vsechno a ne nejaky nahodny vyber.
No tak to je naprosto děsný systém, který nevyhovuje, proč to? Vrátíte to zpět? Je to ukrutné, mám tam z dnešku 3diskuze, jinak všechno ze včera, takže opravdu velmi špatný nápad.
Já chci všechny nové diskuze jako dřív. Myslím, že je moje věc, co navštěvuju nejčastěji. Přece mi nebudete určovat, co uvidím nebo neuvidím.
@Princess-ka píše:
Ja mam vsechno pri starem![]()
A jsem PRO aby to tak zustalo…
Nejsem žádná princezna a mám to stejně jako ty. ![]()
Já bych prosila o vyjádření někoho z adminů, proč a kdo způsobil ty nežádoucí změny. A žádám, aby se vše vrátilo do původního stavu, který byl vyhovující. Takhle jsou ty stránky k ničemu.
@Laurren Přesně tak, chci si sama rozhodnout, co budu nebo nebudu číst. Nebo mi za chvíli určíte i čas, kdy se můžu na emimino připojit? @admini?
A ještě dotaz na adminy - proč pod nadpisem Nové diskuse jsou uvedeny diskuse staré, stejně tak pod nadpisem Nové příspěvky jsou zobrazeny příspěvky staré. Několik desítek nových příspěvků se vůbec nezobrazuje. Opravdu by mě zajímalo, k čemu tyto změny jsou, případně zda jsou záměrné nebo je to poruchový stav.
@Laurren záměrné, vždyť píšou, že nám budou filtrovat, co smíme vidět a číst.
MNO, takže jsem chtěla založit diskuzi, ale nějak to ztrácí smysl. Navíc mně konkrétně se zobrazují diskuze o dětech do 1 roku, kojení, odsávání…což jistě chápete je pro bezdětnou k ničemu ![]()
@admin bude to tak furt?
@mlsalkaM neboj já tu mám asi 5× diskuzi o jménech což fakt nikdy nebylo top v mnou navštěvovaných diskuzích, ted nemá cenu zakládat novou diskuzi, když si jí skoro nikdo nepřečte protože díky novému systému jí nikdo nevidí