eMimino - problém - máte to taky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6078
2.3.16 22:00
@ka2ka píše:
@mlsalkaM třeba něco o přebalování :think:
:think: záleží, na co klikali :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
3.3.16 08:28

@terinka4444 musíš si ručně vyhledat diskuze o sexu, co nejvíc jich proklikat a pak budeš mít lištičku jen o tom ;) Každopádně to se nepovedlo, budu mít strach na něco kliknout. Zajímavé na přehledu nových diskuzí a příspěvků byla právě ta variabilita, kolikrát jsem gřeba ani nevěděla, že něco takového existuje, že něco takového hledám nebo s tím mám taky problém, kolikrát jsem třeba mohla zkusit dát nějakou radu jiné ženě. Teď mi lišta stojí a změní se jen když se objeví nová diskuze na téma krmení dětí do půl roku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.3.16 08:39

No já od včera od večera mám dvě nové diskuze, a to prosím udělají druhý císařský řeź a platili jste těhu průkazku…tohle je prostě naprosto šílený. Nechápu, co tím sledují a proč tohle udělali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
3.3.16 08:42
@terinka4444 píše:
No já od včera od večera mám dvě nové diskuze, a to prosím udělají druhý císařský řeź a platili jste těhu průkazku…tohle je prostě naprosto šílený. Nechápu, co tím sledují a proč tohle udělali

já mám „elektrická odsávačka hlenů - která?“ a to teda přísahám, že do diskuzí o odsávačkách hlenů nelezu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.3.16 08:44
@mischelinka píše:
já mám „elektrická odsávačka hlenů - která?“ a to teda přísahám, že do diskuzí o odsávačkách hlenů nelezu :mrgreen:

ani v žádný jiný, kde byly nějaké jiné tělní tekutiny jsi nebyla? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
3.3.16 08:52
@terinka4444 píše:
ani v žádný jiný, kde byly nějaké jiné tělní tekutiny jsi nebyla? :mrgreen:

ehm, to možná jo, ale tak teda potom proč zrovna hleny?? Schválně neklikám na žádný z té bohaté nabídky, co se mi tam ukazuje, abych pak neměla třeba jen samé hlenové diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.3.16 08:54
@mischelinka píše:
ehm, to možná jo, ale tak teda potom proč zrovna hleny?? Schválně neklikám na žádný z té bohaté nabídky, co se mi tam ukazuje, abych pak neměla třeba jen samé hlenové diskuze.

je to zbytečný, já na těhotenství neklikám, vyhýbám se tomu jak čert kříži a stejně mám jen těhotenství. Obávám se, že hlenů se jen tak nezbavíš. Prostě ti byly vybrány a máš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.3.16 08:56

@mischelinka jinak pozor, vyskočila nová diskuze v nových zelená rýma, to by spadalo do tvé kategorie hlenů, už jí máš v nabídce? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
3.3.16 11:17

Zdravím,
na základě vašich četných žádostí jsme vrátili všechny nové diskuze do pravého sloupce. Jako dřív. ;)

Hezký den :mavam:
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
3.3.16 11:21

@admin hurááááá :dance: děkujeme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.3.16 11:25

@admin parááááda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
3.3.16 11:54

@admin paráááda, děkujeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
3.3.16 17:57

@mischelinka to sou problémy, já tu mám svědění genitálií :D přiznávám, že tohle mě opravdu netrápí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
3.3.16 18:00
@Bomer píše:
@mischelinka to sou problémy, já tu mám svědění genitálií :D přiznávám, že tohle mě opravdu netrápí :D

To máme všichni, už je to opravené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
3.3.16 18:01

Tu diskuzi ne to svědění :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...