Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 musíš si ručně vyhledat diskuze o sexu, co nejvíc jich proklikat a pak budeš mít lištičku jen o tom
Každopádně to se nepovedlo, budu mít strach na něco kliknout. Zajímavé na přehledu nových diskuzí a příspěvků byla právě ta variabilita, kolikrát jsem gřeba ani nevěděla, že něco takového existuje, že něco takového hledám nebo s tím mám taky problém, kolikrát jsem třeba mohla zkusit dát nějakou radu jiné ženě. Teď mi lišta stojí a změní se jen když se objeví nová diskuze na téma krmení dětí do půl roku ![]()
No já od včera od večera mám dvě nové diskuze, a to prosím udělají druhý císařský řeź a platili jste těhu průkazku…tohle je prostě naprosto šílený. Nechápu, co tím sledují a proč tohle udělali
@terinka4444 píše:
No já od včera od večera mám dvě nové diskuze, a to prosím udělají druhý císařský řeź a platili jste těhu průkazku…tohle je prostě naprosto šílený. Nechápu, co tím sledují a proč tohle udělali
já mám „elektrická odsávačka hlenů - která?“ a to teda přísahám, že do diskuzí o odsávačkách hlenů nelezu ![]()
@mischelinka píše:
já mám „elektrická odsávačka hlenů - která?“ a to teda přísahám, že do diskuzí o odsávačkách hlenů nelezu
ani v žádný jiný, kde byly nějaké jiné tělní tekutiny jsi nebyla? ![]()
@terinka4444 píše:
ani v žádný jiný, kde byly nějaké jiné tělní tekutiny jsi nebyla?
ehm, to možná jo, ale tak teda potom proč zrovna hleny?? Schválně neklikám na žádný z té bohaté nabídky, co se mi tam ukazuje, abych pak neměla třeba jen samé hlenové diskuze.
@mischelinka píše:
ehm, to možná jo, ale tak teda potom proč zrovna hleny?? Schválně neklikám na žádný z té bohaté nabídky, co se mi tam ukazuje, abych pak neměla třeba jen samé hlenové diskuze.
je to zbytečný, já na těhotenství neklikám, vyhýbám se tomu jak čert kříži a stejně mám jen těhotenství. Obávám se, že hlenů se jen tak nezbavíš. Prostě ti byly vybrány a máš to.
@mischelinka jinak pozor, vyskočila nová diskuze v nových zelená rýma, to by spadalo do tvé kategorie hlenů, už jí máš v nabídce? ![]()
Zdravím,
na základě vašich četných žádostí jsme vrátili všechny nové diskuze do pravého sloupce. Jako dřív. ![]()
Hezký den ![]()
Monika
@mischelinka to sou problémy, já tu mám svědění genitálií
přiznávám, že tohle mě opravdu netrápí ![]()
@Bomer píše:
@mischelinka to sou problémy, já tu mám svědění genitáliípřiznávám, že tohle mě opravdu netrápí
To máme všichni, už je to opravené ![]()