Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký den, tak dneska to tu zas blbne, stránky se načítají strašně dlouho, nejdou mi vložit fotky a příspěvek se nechce vložit, pak se objeví 3×
Stránka se načte kolikrát až třeba na třetí pokus.
@banibag2 píše:
Hezký den, tak dneska to tu zas blbne, stránky se načítají strašně dlouho, nejdou mi vložit fotky a příspěvek se nechce vložit, pak se objeví 3×Stránka se načte kolikrát až třeba na třetí pokus.
Poslední dobou se mi to tu stává často..
Kolikrát se mi to ani nenačte..
U mě KATASTROFA ž několik dnů, kolikrát je nemožné se vůbec na emimino přihlásit, seká se to, nelze načíst příspěvky, je to totální katastrofa.
Přesně, je to poslední dobou dost často, kolikrát raději odejdu než abych čekala…
@renicka píše:
Přesně, je to poslední dobou dost často, kolikrát raději odejdu než abych čekala…
jj přesně tak
Tvl tak zase ti to spadlo, Máchale, asi vítr. Včera, dneska, já se na to fakt už vy… ![]()
@banibag2 píše:
Hezký den, tak dneska to tu zas blbne, stránky se načítají strašně dlouho, nejdou mi vložit fotky a příspěvek se nechce vložit, pak se objeví 3×Stránka se načte kolikrát až třeba na třetí pokus.
Já včera psala tak dlouhej příspěvek a při odesílání mi to celý vypadlo.Moje nervy ![]()
Jo, posledních pár dnů je to pomalé jak šnek. Taky to radši vždycky zavřu, protože mě nebaví čekat.
Taky mi to blbne, někdy fakt už nemám nervy a radši to zavřu. Zase alespoň udělám i něco jiného ![]()
@Anna766 píše:
Já včera psala tak dlouhej příspěvek a při odesílání mi to celý vypadlo.Moje nervy
Andulko
,také se mě to stalo
Moc se omlouváme za komplikace, pracujeme na opravě. Bohužel potíže se serverem se protáhly… ![]()
Monika
@banibag2 píše:
je to velmi často, mi se zdvojují smajlové atd ![]()
@admin pořád se mi ukazuje očičko, že tu jsou nové příspěvky a když na to kliknu, tak už jsem vše četla. Teď mi to udělalo 2× po sobě ![]()
Dobrý den,
už by mělo eMimino běžet jako na drátkách. ![]()
Díky všem za trpělivost!
Monika