eMimino - problém - máte to taky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20848
2.3.16 21:28

Dobrý večer,
děkujeme za zpětnou vazbu. Pokud se vám ukazují starší diskuze nebo diskuse, které neodpovídají vaší aktivitě, vypátráme, kde je chybka. Prosím proto ještě o trpělivost. :hug:

admin Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.3.16 21:42

• Odjela jsem na dovo a zapomněla utrogestan, Těhotná přes tělísko a krvácení, První ultrazvuk a jde vidět jen malá bublinka, Předčasně narozené mimčo, Deprese z rustu miminka, Obtíže v těhotenství, Bolesti břicha - 38. týden

to je můj výběr, co to jako je, nic jiného tam nemám, jen samé těhotenství a mimino…já jsem skoro v přechodu, proč mi jako vybíráte, jaké diskuze mě mají zajímat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27692
2.3.16 21:48

@terinka4444 jéééé máme stejná témata + ještě asi 5× diskuze o jménech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
2.3.16 21:48

@admin dobrý večer, myslím ale, že žádná z nás nechce, aby se jí zobrazovaly diskuze podle její poslední aktivity, ale aby se to vrátilo jako dřív. Za zhruba 3 hodiny mi naskočila jen jedna nová diskuze, jinak jsou tam pořád ty stejné (stejně tak příspěvky), které mě ale nezajímají. Mám dotaz… proč tyto změny??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.3.16 21:49
@ka2ka píše:
@terinka4444 jéééé máme stejná témata + ještě asi 5× diskuze o jménech

ještě tam mám nevím, jestli můžu být těhotná a druhý porod po císařském řezu…si ze mě dělají srandu nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
2.3.16 21:49
@terinka4444 píše: • Odjela jsem na dovo a zapomněla utrogestan, Těhotná přes tělísko a krvácení, První ultrazvuk a jde vidět jen malá bublinka, Předčasně narozené mimčo, Deprese z rustu miminka, Obtíže v těhotenství, Bolesti břicha - 38. týdento je můj výběr, co to jako je, nic jiného tam nemám, jen samé těhotenství a mimino…já jsem skoro v přechodu, proč mi jako vybíráte, jaké diskuze mě mají zajímat?

a to já bych do některých tvých nakoukla :mrgreen: Já mám zas samé kojení a přikrmování mimin. Můžem holky měnit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.3.16 21:53
@mischelinka píše:
a to já bych do některých tvých nakoukla :mrgreen: Já mám zas samé kojení a přikrmování mimin. Můžem holky měnit :mrgreen:

kdyby byli alespoň solidní a dali mi tam sex :mrgreen: já mám i ty nové příspěvky jen o těhotenství, to ani není podle žádné aktivity, já těhotenské diskuze neotevírám.

PTÁM SE PRÓÓČ? pROČ NÁM TO DĚLÁT? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
2.3.16 21:56

@mischelinka já mám taky příkrmy a přitom mám děti už ve škole takže těmto tématům se vyhýbám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078

@terinka4444 sex už jsi evidentně přeskočila, teď už tam máš holt těhulkování :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27692

@terinka4444 jojo a taky tam mám obtíže v těhotenství, a screening pozitivní sakra asi mi něco uniklo, že bych byla těhotná a já to nevěděla na rozdíl od emimina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
2.3.16 21:57

A co tam asi mají zdejší muži? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.3.16 21:58
@mlsalkaM píše:
@terinka4444 sex už jsi evidentně přeskočila, teď už tam máš holt těhulkování :P

to je fakt spravedlivý rozdělení diskuzí :cert: :cert: :cert: přiznejte se, kdo dostal můj sex a chlapy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27692

@mlsalkaM třeba něco o přebalování :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
@ka2ka píše:
@terinka4444 jojo a taky tam mám obtíže v těhotenství, a screening pozitivní sakra asi mi něco uniklo, že bych byla těhotná a já to nevěděla na rozdíl od emimina?

8o no, tak to mám doma co vysvětlovat, jsem teď pořád v práci, těhotenství neuhraju :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@mlsalkaM píše:
A co tam asi mají zdejší muži? :think: :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek