Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer,
děkujeme za zpětnou vazbu. Pokud se vám ukazují starší diskuze nebo diskuse, které neodpovídají vaší aktivitě, vypátráme, kde je chybka. Prosím proto ještě o trpělivost. ![]()
admin Monika
• Odjela jsem na dovo a zapomněla utrogestan, Těhotná přes tělísko a krvácení, První ultrazvuk a jde vidět jen malá bublinka, Předčasně narozené mimčo, Deprese z rustu miminka, Obtíže v těhotenství, Bolesti břicha - 38. týden
to je můj výběr, co to jako je, nic jiného tam nemám, jen samé těhotenství a mimino…já jsem skoro v přechodu, proč mi jako vybíráte, jaké diskuze mě mají zajímat?
@terinka4444 jéééé máme stejná témata + ještě asi 5× diskuze o jménech
@admin dobrý večer, myslím ale, že žádná z nás nechce, aby se jí zobrazovaly diskuze podle její poslední aktivity, ale aby se to vrátilo jako dřív. Za zhruba 3 hodiny mi naskočila jen jedna nová diskuze, jinak jsou tam pořád ty stejné (stejně tak příspěvky), které mě ale nezajímají. Mám dotaz… proč tyto změny??
@ka2ka píše:
@terinka4444 jéééé máme stejná témata + ještě asi 5× diskuze o jménech
ještě tam mám nevím, jestli můžu být těhotná a druhý porod po císařském řezu…si ze mě dělají srandu nebo co?
@terinka4444 píše: • Odjela jsem na dovo a zapomněla utrogestan, Těhotná přes tělísko a krvácení, První ultrazvuk a jde vidět jen malá bublinka, Předčasně narozené mimčo, Deprese z rustu miminka, Obtíže v těhotenství, Bolesti břicha - 38. týdento je můj výběr, co to jako je, nic jiného tam nemám, jen samé těhotenství a mimino…já jsem skoro v přechodu, proč mi jako vybíráte, jaké diskuze mě mají zajímat?
a to já bych do některých tvých nakoukla
Já mám zas samé kojení a přikrmování mimin. Můžem holky měnit ![]()
@mischelinka píše:
a to já bych do některých tvých nakouklaJá mám zas samé kojení a přikrmování mimin. Můžem holky měnit
kdyby byli alespoň solidní a dali mi tam sex
já mám i ty nové příspěvky jen o těhotenství, to ani není podle žádné aktivity, já těhotenské diskuze neotevírám.
PTÁM SE PRÓÓČ? pROČ NÁM TO DĚLÁT?
![]()
@mischelinka já mám taky příkrmy a přitom mám děti už ve škole takže těmto tématům se vyhýbám. ![]()
@terinka4444 sex už jsi evidentně přeskočila, teď už tam máš holt těhulkování ![]()
@terinka4444 jojo a taky tam mám obtíže v těhotenství, a screening pozitivní sakra asi mi něco uniklo, že bych byla těhotná a já to nevěděla na rozdíl od emimina?
@mlsalkaM píše:
@terinka4444 sex už jsi evidentně přeskočila, teď už tam máš holt těhulkování
to je fakt spravedlivý rozdělení diskuzí
přiznejte se, kdo dostal můj sex a chlapy?
@ka2ka píše:
@terinka4444 jojo a taky tam mám obtíže v těhotenství, a screening pozitivní sakra asi mi něco uniklo, že bych byla těhotná a já to nevěděla na rozdíl od emimina?
no, tak to mám doma co vysvětlovat, jsem teď pořád v práci, těhotenství neuhraju ![]()