Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petule030 dekuji moc tak uvidim jak dopadnu u doktora doufam ze to bude vse v poradku a nubudu se muset strachovat
nechtela sem tady nekoho nastvat chtěla sem jen poradit a pomoct a moc se omlouvám @Litta ze sem nevedela jak se s tim tady zachází. ![]()
@Luci26 To nemusíš vědět, snad stačí vidět.
No nic, hodně štěstí v praktickém životě. ![]()
@Luci26 píše:
Jsem tu nová nevedela sem kam mam psat nevedela sem ze tu jsou vihrazene mista kam se pise ale děkuji
v pohodě, to neřeš
Vždyt se vůbec nic nestalo ![]()
@Petule030 píše:
Mně to nevadí. Já jsem reagovala na tu otázku, jak to tady chodí a potom jsem asi nedočetlaten druhý příspěvek, čípek jsem přehlédla, a teď se divím, že jsem se vůbec namáhala
Vidíš, tak já úplně zapomněla, že primárně se tu řeší formality okolo emimina
. Jak vidím „čípek“, jsem k neudržení ![]()
@Litta píše:
A když někam přijdeš poprvé, tak problém řešíš s vrátným? A co když jako první potkáš uklizečku?
se jí zeptám, kde je vrátnej! Líná huba, holý neštěstí ![]()
Emimino nezvládlo přestupný rok, nebo co je to za binec s dva dny starými novými diskusemi?
Zmizely mi na pravé straně Nové diskuze a příspěvky. Zobrazovaly se mi, když jsem se dívala na diskuzi a teď tam mám Poslední články. Bude to tak napořád?
Přidávám se, doufám, že to takhle nebude nafurt. Články mě nezajímají, chci zpět diskuze ![]()
A já furt přemýšlím, proč to tak mám a co jsem kde zmáčkla. A koukám, že to tak máte taky… přidávám se, pěkně to ogtravuje
Dobrý, zrovna jsem šla psát dotaz adminům, že jsem asi někde něco přenastavila, koukám tedy, že ne. Tak se velmi přimlouvám, ať se tam vrátí diskuze, tohle je hrozné.
@laetti píše:
Přidávám se, doufám, že to takhle nebude nafurt. Články mě nezajímají, chci zpět diskuze
Spíš potřebujou víc místa na reklamu ![]()
@Martinik píše:
Spíš potřebujou víc místa na reklamu
je to strašný, doufám, že se to vrátí ke starým pořádkům.
Mě se to střídá, chvíli tam mám staré diskuze, pak se tam jen na okamžik ukážou nové.