Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pe-terka píše:
díky moc, zrovna to v té diskusi komplikovaně lovím. Tak ted budu rychlejší, když už vím, kde to je…No, admini nějak spí nebo si prodloužili svátky nebo co
včera tady admini něco psali, dnes se na to vykašlali. ![]()
Mně z toho už asi hrábne! ![]()
Teď jsem se sem dostávala na 20×, protože kde je reklama Bebavita, tak mi skočila reklama na Bebavitu, kde Vakcínky, tak mě to hodí na Vakciny.cz ![]()
Až teď mám nahoře reklamu na Kolonády a ok…
Kdyby se to při šipce zpátky načetlo zpět na diskuzi a ne na hlavní stránku. Fakt demence!
A kvůli chybě emimina si nemíním zas instalovat další program ![]()
Tak jsem se musela přestěhovat na pc. protože na tabletu jsem už nemohla přečíst jedinou reakci, aniž bych nebyla přesměrovaná kam nechci…
Mohu poprosit, jestli máte někdo zkušenost, jak a jaký adblock dát na tablet? Normální se mi neukazuje a u ostatních podobných blokovačů jsou nedobré recenze…
Jinak admin by se měl rychle probrat, protože toto je pěkná sviˇárna ![]()
@mojmira píše:
včera tady admini něco psali, dnes se na to vykašlali.
No četla jsem cosi, že to prověří…No, prověřují nějak dlouho
Každopádně díky za návod, měla bych mít od reklam klid.
Stejně si myslím, že takto vlezlá forma vnucování reklamy je kontraproduktivní. Akorát nám znechutí jak proklamovaný produkt, tak emimino. Takže si ho tuplem nekoupím, i kdybych dřív 100× chtěla.
Manžel říkal, že to vypadá na nějaký „hack“ který sem hodili krátkodobě, ptž s každým zobrazením reklamy vydělají prachy, sice nase*ou spoustu uživatelu, ale oni nárazově vydělají spoustu prachu a pak to zas zruší. Jinak na tento problém jsem reakci admina ještě neviděla, ani včera ani dnes
I prototo vypadá jako schválnost, než jako problém
@Ya-ya píše:
nesnaz se,pripada mi, ze to stejne nikdo nepochopi, je to porad dokola
Škoda nechávat nevychovance, aby si mastili kapsu na něčem takovém ![]()
@pe-terka píše:
No četla jsem cosi, že to prověří…No, prověřují nějak dlouhoKaždopádně díky za návod, měla bych mít od reklam klid.
To bylo na nějaký starší problém
@Ya-ya píše:
nesnaz se,pripada mi, ze to stejne nikdo nepochopi, je to porad dokola
nikdy jsem adblock nemela a nechtela, ale ted jsem si fakt musela stahnout cely prohlizec s adblockem, jinak mi to v tabletu neslo ![]()
Taky mi to dělá už od včera (vakcinky.cz)
a Ad-block si nenainstaluju, protože na pracovním pc bez admin práv si nenainstaluju ani prd ![]()
@Ya-ya Jn no PC to je jeden z neužitečnějších programu, tam ho máme už dlouho a nemužu si ho vynachválit, ale na tablet nic takového neni, jenom nějaký prohlížeč coto taky blokuje ale není to přímo AdBlock
@Ya-ya píše:
ja jsem s nim spokojena, youtube bez reklam, prostreno i ano sefe bez reklam
treba se mi to taky zalibi
normalne s reklamama problem nemam, ale ceho je moc, toho je tady az presprilis