eMimino - problém - máte to taky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140240
30.10.15 09:59
@pe-terka píše:
díky moc, zrovna to v té diskusi komplikovaně lovím. Tak ted budu rychlejší, když už vím, kde to je…No, admini nějak spí nebo si prodloužili svátky nebo co :roll:

včera tady admini něco psali, dnes se na to vykašlali. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
30.10.15 10:01

Mně z toho už asi hrábne! :pocitac:

Teď jsem se sem dostávala na 20×, protože kde je reklama Bebavita, tak mi skočila reklama na Bebavitu, kde Vakcínky, tak mě to hodí na Vakciny.cz :zed:
Až teď mám nahoře reklamu na Kolonády a ok…

Kdyby se to při šipce zpátky načetlo zpět na diskuzi a ne na hlavní stránku. Fakt demence!

A kvůli chybě emimina si nemíním zas instalovat další program :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
30.10.15 10:04

Tak jsem se musela přestěhovat na pc. protože na tabletu jsem už nemohla přečíst jedinou reakci, aniž bych nebyla přesměrovaná kam nechci…
Mohu poprosit, jestli máte někdo zkušenost, jak a jaký adblock dát na tablet? Normální se mi neukazuje a u ostatních podobných blokovačů jsou nedobré recenze…
Jinak admin by se měl rychle probrat, protože toto je pěkná sviˇárna :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.10.15 10:06
@mojmira píše:
včera tady admini něco psali, dnes se na to vykašlali. ;)

No četla jsem cosi, že to prověří…No, prověřují nějak dlouho :roll: Každopádně díky za návod, měla bych mít od reklam klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
30.10.15 10:06

@Descent Windows phone ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.10.15 10:08

Stejně si myslím, že takto vlezlá forma vnucování reklamy je kontraproduktivní. Akorát nám znechutí jak proklamovaný produkt, tak emimino. Takže si ho tuplem nekoupím, i kdybych dřív 100× chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.15 10:08

Manžel říkal, že to vypadá na nějaký „hack“ který sem hodili krátkodobě, ptž s každým zobrazením reklamy vydělají prachy, sice nase*ou spoustu uživatelu, ale oni nárazově vydělají spoustu prachu a pak to zas zruší. Jinak na tento problém jsem reakci admina ještě neviděla, ani včera ani dnes :nevim: I prototo vypadá jako schválnost, než jako problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3486
30.10.15 10:09
@Svandu píše:
@Descent Windows phone ne :?

Určitě něco být musí, na blokování reklam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.15 10:10
@Ya-ya píše:
nesnaz se :mrgreen:,pripada mi, ze to stejne nikdo nepochopi, je to porad dokola :roll:

Škoda nechávat nevychovance, aby si mastili kapsu na něčem takovém :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.15 10:13
@pe-terka píše:
No četla jsem cosi, že to prověří…No, prověřují nějak dlouho :roll: Každopádně díky za návod, měla bych mít od reklam klid.

To bylo na nějaký starší problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.15 10:14
@Ya-ya píše:
myslis zdejsiho provozovatele? :lol:

Jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
30.10.15 10:14
@Ya-ya píše:
nesnaz se :mrgreen:,pripada mi, ze to stejne nikdo nepochopi, je to porad dokola :roll:

nikdy jsem adblock nemela a nechtela, ale ted jsem si fakt musela stahnout cely prohlizec s adblockem, jinak mi to v tabletu neslo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
30.10.15 10:15

Taky mi to dělá už od včera (vakcinky.cz) :zed: a Ad-block si nenainstaluju, protože na pracovním pc bez admin práv si nenainstaluju ani prd :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.15 10:18

@Ya-ya Jn no PC to je jeden z neužitečnějších programu, tam ho máme už dlouho a nemužu si ho vynachválit, ale na tablet nic takového neni, jenom nějaký prohlížeč coto taky blokuje ale není to přímo AdBlock

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
30.10.15 10:18
@Ya-ya píše:
ja jsem s nim spokojena, youtube bez reklam, prostreno i ano sefe bez reklam :mrgreen:

treba se mi to taky zalibi :think: normalne s reklamama problem nemam, ale ceho je moc, toho je tady az presprilis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová