Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eveelin píše:
@Jade84 mně to naštvalo strašně! Dokonce jsem se ozvala přes FB - stránku emimina. A odpověli mi, že jim se to nedějeNaštvalo mne to tak, že bych nejraději přešla na jiný podobný web! Nebo si stáhnu ten program, o kterým píší holky výše
Jo, youtube byl nejhorší a už v pohodě ![]()
Až teď se mi povedlo přečíst dvě stránky bez reklam
. Tak snad už to bude dobrý.
@Bethuska píše:
Hmm, jenže na firemní noťas AdBlock nenaistaluju
Proč ne? Já si to na firemním nainstalovala.
@admin nechtěli by jste nám k tomu něco říct? to se vážně nedá vydržet!
@mexxx píše:
Proč ne? Já si to na firemním nainstalovala.
My máme zablokovanou instalaci neschválených programů a kontaktovat IT oddělení kvůli téhle blbosti se mi nechce ![]()
@roksy25 píše:
Vždy jsem byla proti adblocku, reklamy mi normálně nevadí. Někdy jsou i docela dobré a něco mi připomenou, nebo mě na něco upozorní, navíc pro firmy je to zdroj příjmu. Co mě ale vytáčí je vyskakovací, nebo v tomto případě přesměrovávací reklama. Kdyby to ještě šlo vrátit zpět, nebo jen vykliknout, ale ono to hodí zpět na seznam diskuzí.. Chtěla jsem si jich několik přečíst, všechny se mi několikrát přesměrovali. Diskuzi o pečení cukroví, jsem dnes rozklikla tolikrát, že to ani není možné a kam že jsem v ní došla? Ha půlka první strany, po usilovném rozklikávání![]()
Normálně jsem benevolentní a klidný člověk, chápu i závadu, která se prostě musí odstranit, ale čeho je moc, toho je příliš. Otrávilo mi to každodenní ranní rituál a donutilo mě to nainstalovat adblock, až budu vědět, že je po všem, tak ho odinstaluji.. Pokud nechtějí admini přijít návštěvnost, měli by se těchto chyb, nekomunikace, či snad záměru, vyvarovat, protože i mě to slušně otrávilo
Tak mě to dělá na google Chrome, když spustim emimino přes firefox, tak to běží v pohode
Holky, nemohly byste mi prosím poslat odkaz na konkrétní stránky, kde se dá bloknout ten adblock? V prohlížeči je jich spousta, ale bud se nestahují, nebo si kladou různé podmínky.
@Bethuska píše:
My máme zablokovanou instalaci neschválených programů a kontaktovat IT oddělení kvůli téhle blbosti se mi nechce
Aha tak to jo.
@pe-terka píše:
Holky, nemohly byste mi prosím poslat odkaz na konkrétní stránky, kde se dá bloknout ten adblock? V prohlížeči je jich spousta, ale bud se nestahují, nebo si kladou různé podmínky.
dej si dikuzi Reklam překrývá celý diskuz. příspěvek, tam na 4straně dala Mirabelka odkaz. A hned ten první.
@radkka tak jsem byla nucena stáhnout si jiný prohlížeč a už to vypadá v pohodě tohleto je snad ten nejhorší zpusob vnucování reklam a to jsem myslela, že vyskakovací okno preš celou stránku nic nepřekoná.
Nikde jinde jsem na tento styl nenarazila
@mojmira píše:
dej si dikuzi Reklam překrývá celý diskuz. příspěvek, tam na 4straně dala Mirabelka odkaz. A hned ten první.
díky moc, zrovna to v té diskusi komplikovaně lovím. Tak ted budu rychlejší, když už vím, kde to je…No, admini nějak spí nebo si prodloužili svátky nebo co ![]()