eMimino - problém - máte to taky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
6.2.16 12:44

@pe-terka Lol, to sis naběhla. „Vidím, že ses první chytla ty.“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
6.2.16 12:46

@Litta omlouvám se nic jiného mě nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
6.2.16 12:46
@Luci26 píše:
@Litta omlouvám se nic jiného mě nenapadlo

Nenapadlo tě třeba, že se každé téma nějak jmenuje a je to tu roztříděné? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.2.16 12:51
@Luci26 píše:
Děkuji moc za odpověď takže můžu psát aj tady jo. Vidím že ses první chytla ty. Byla bych moc ráda kdybys mi poradila. Jak sem psala v ponděli budu v 7tt ve stredu mam jit na kontrolu bojim se ze nebude byt srdíčko nebo že nebude něco v poradku je to normální takové nervy? Akorát sem chtěla zmínit ze sem byla na dvou operacích děložního čípku ale už je vše v poradku jestli to nemá nějaký vliv na potrat moc se bojím sem poprvé těhotná tak mám veliký strach děkuji moc za odpověď. :,( :(

Tak ohledně čípku ti poradí gyndař, ale běžně takové ženy donosí a porodí. Možná budeš mít v pozdějších stadiích těhu nařízený klid - pevnost tvého děl. hrdla fakt neodhadnu :lol:
Jinak Tvé strachy jsou úplně normální, zvlášt u prvorodiček, a jsou tady toho plné diskuse - najed si do rubriky Těhotenství a vybírej. Já z těchto důvodů doporučuji jít na gyndu až o něco později, tak 9tt, kdy už je jasno i u těch, co otěhotněly o něco později, než předpokládají tabulkové výpočty. Týden plus mínus klidně může být a mnoho těhulí je zbytečně na nervy.
tak at se daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.2.16 12:52
@Litta píše:
@pe-terka Lol, to sis naběhla. „Vidím, že ses první chytla ty.“ :lol:

njn, já jsem takový dobračisko :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
6.2.16 12:53

@Luci26 Ahoj. Skupinu už popsala @pe-terka . Po pravé straně bys měla mít sloupek s novými diskuzemi, pod tím s novými příspěvky (v které diskuzi někdo napsal nový příspěvek). Nebo můžeš vyhledat diskuze Tobě blízké podle kategorie (od snažení přes těhotenství, děti, domácnost, zdr. problémy atd.), které najdeš, když nahoře klikneš na diskuze. Přes to se můžeš opět proklikat na novězaložené nebo obnovené diskuze, tj. aktuální, nebo opět příspěvky. Psát můžeš všude, většinou ženské přispívají tam, co je zajímá a co je komu blízké. O tom, že nováček může napsat jen 5 příspěvků denně, to nevím, jestli to není nějaká novinka :think: Mám jen pocit, že nováček možná nemůže založit anonymně diskuzi, když se jedná o něco intimního nebo osobního, to až po 100 příspěvků. Nebo můžeš obnovit starší - to už jsi udělala ;)
Tak jako se dostaneš k diskuzím, tak vedle toho jsou skupiny, do uzavřených je potřeba požádat o vstup. Taky můžeš projet bazárek, kde maminky nabízejí různé věci, deníčky,… To už si sama proklikej a zjistíš, kde co je ;)
Pokud chceš někoho v příspěvku zmínit (např. já Tebe @Luci26 ), tak pod jeho příspěvkem klikni na „Zmínit“ a do příspěvku se to automaticky napíše, nebo můžeš sama napsat @ a hned za to nick toho člověka. Stejně tak můžeš nějaký příspěvek citovat (kliknutím na slovo „Citovat“ pod vybraným příspěvkem) a vypadá to takhle:

@Luci26 píše:
Ahoj holky sem tu nová chtela bych si s vámi psát jsem poprvé těhotná v pondeli budu v 7tt a nějak tady stim neumím zacházet poraďte mi prosím kam se pripojit do jake skupiny děkuji moc za odpoved :)

Tak ať se Ti tu mezi námi líbí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
6.2.16 12:53
@pe-terka píše:

Já někdy taky, podle nálady. A stupně pobavení/úžasu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.2.16 12:56
@Litta píše:
Já někdy taky, podle nálady. A stupně pobavení/úžasu. :lol:

počkej, až budeš mít jednou doma dospívající puberťáky. Pak už se nad řadou dotazů nepozastavíš, přijdou Ti normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
6.2.16 12:57

Tak vidím, že než jsem to naklovala, tak v diskuzi už se řeší čípek :D
@Luci26 Založ si téma s příhodným názvem Tvého problému, nebo obnov nějakou starší diskuzi, co by se názvem hodila ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
6.2.16 12:57
@pe-terka píše:
počkej, až budeš mít jednou doma dospívající puberťáky. Pak už se nad řadou dotazů nepozastavíš, přijdou Ti normální :mrgreen:

O obsah mi nejde, ten respektuju. Ale jako… hodit to nadšeně sem. Koho tohle napadne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.2.16 12:59
@Petule030 píše:
Tak vidím, že než jsem to naklovala, tak v diskuzi už se řeší čípek :D
@Luci26 Založ si téma s příhodným názvem Tvého problému, nebo obnov nějakou starší diskuzi, co by se názvem hodila ;) :mrgreen:

no co, zeptala se, řeknu, co vím :lol:. Jsem zdravotní sestra, i když už déle mimo obor. Navíc už mám něco osobně odrodíno a odposloucháno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
6.2.16 13:02
@pe-terka píše:

Jsem tu nová nevedela sem kam mam psat nevedela sem ze tu jsou vihrazene mista kam se pise ale děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
6.2.16 13:02
@pe-terka píše:
no co, zeptala se, řeknu, co vím :lol:. Jsem zdravotní sestra, i když už déle mimo obor. Navíc už mám něco osobně odrodíno a odposloucháno :lol:

Mně to nevadí. Já jsem reagovala na tu otázku, jak to tady chodí a potom jsem asi nedočetlaten druhý příspěvek, čípek jsem přehlédla, a teď se divím, že jsem se vůbec namáhala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
6.2.16 13:03
@Luci26 píše:
Jsem tu nová nevedela sem kam mam psat nevedela sem ze tu jsou vihrazene mista kam se pise ale děkuji :)

A když někam přijdeš poprvé, tak problém řešíš s vrátným? A co když jako první potkáš uklizečku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
6.2.16 13:11

@Litta promiň ale ty stim už umis zachazet víš já sem si to založila poprvé a seznamuji se s tim ale fajt diky ze si me upozornila na chyby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová