Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pherenike píše:
Není, taky mi to nejde a vím, že nejsme samy dvěStejně tak nefungují smajlíci…@admin Hlásil již někdo tento problém? Děkuji
Pořád to nejde?
To s tím nic nedělají? ![]()
@radkka me to nejde a kamaradce taky ne…zrovna dnes se me ptala, jestli je chyba u ni a nebo jestli mi to nejde taky…tady vidim dotaz z 3.11., to uz je fakt docela doba ![]()
Jo smajlici mi taky nejdou a zminovani taky stale ne, musim opisovat
@admin
Dobrý večer,
omlouváme se za přehlédnutí a děkujeme za nahlášení. Problém jsme předali našemi programátorovi, který pracuje na jeho řešení.
Děkujeme za trpělivost. ![]()
adminka Zuzka
@admin mám trochu jiný problém: posledních pár dní mi chodí upozornění na email na nové diskusní příspěvky, ačkoliv mám tyto informační maily zakázané. Nepřeji si, aby mi tyto maily chodily, dá se s tím něco dělat? Děkuji
Dobrý den,
hlásím, že jsme v mobilní verzi opravili chybky - už fungují zmínky i smajlíci!
Jedou vám také?
Monika
@admin Jelikož mi v mobilní verzi stále nefunguje překlik z oblíbených diskuzí na první nepřečtený příspěvek (očičko), tak je pro mě mobilní verze mrtvá.
@admin Hezký večer, zaznamenala jsem změnu v hlavní liště - upozornění (a předpokládám, že to bude i u zpráv atd.) už se nezobrazuje celé červené, ale jen s maličkým čtverečkem - to už bude trvalé? Mě se to prosím pěkně nelíbí
![]()
@banibag2 Mně taky ne. Jinak tady se o tom už taky zmiňujeme.
https://www.emimino.cz/…nkovani/113/?…
Ja to mam cele nejake divne, vy ne? divne pismo, divna modra, cele hlavne stranka na me pusobi jak v retro stylu aneb zpet na pocatky internetu… ![]()
@Ali-Ali píše:
Ja to mam cele nejake divne, vy ne? divne pismo, divna modra, cele hlavne stranka na me pusobi jak v retro stylu aneb zpet na pocatky internetu…
Přesně tak, taky se mi to nelíbí
@Ali-Ali jo, to upozornění má hnusné písmo, málo čitelné. Nevím, proč se pořád dělají nějaké změny. Připadá mi, že co změna, to k horšímu.