eMimino - problém - máte to taky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38135
30.10.15 10:20

@serenkaklucici ja jsem si ted stahovala prohlizec s adblockem a zatim to funguje skvele, jeste jsem zadnou reklamu nevidela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20837
30.10.15 10:21

Dobrý den,

problém jsme vyřešili a již by to mělo být v pořádku.

Děkujeme za trpělivost :kytka:
Admin Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
30.10.15 10:24

@Ya-ya :mrgreen: :mrgreen: tak to každopádně ;)
emimi mám otevřený na liště skoro celý den a tak 20× za pracovní dobu sem nakouknu - kdykoli se mi načítá výkres do Foxitu, otvírá CAD, tiskne dokument do PDF apod. to je vždycky na cca 5min a nemůžu u toho otvírat žádný další dokument (IT oznámil, že to je holt stářím pc, velikostí dokumentů a samotnými programy…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
30.10.15 10:26

@admin Hurááááááááá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.15 10:27
@admin píše:
Dobrý den,

problém jsme vyřešili a již by to mělo být v pořádku.

Děkujeme za trpělivost :kytka:
Admin Andy

A co třeba omluva a vysvětlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
30.10.15 10:28

Ono to vlastne bude ve vysledku pro emimino kontraproduktivni… Proto ted budou mit adblock i ti, kteri ho nemeli a reklamou podporovali stranky :lol:
A to vam preju :potlesk: A stranky vakciny a bebavita nebo co to je rozhodne doporucovat nebudu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.10.15 10:35
@serenkaklucici píše:
To bylo na nějaký starší problém

bylo to v té starší diskusi o nevyžádaných reklamách, ale je stará jen pár dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.15 10:36
@Halamka píše:
Ono to vlastne bude ve vysledku pro emimino kontraproduktivni… Proto ted budou mit adblock i ti, kteri ho nemeli a reklamou podporovali stranky :lol:
A to vam preju :potlesk: A stranky vakciny a bebavita nebo co to je rozhodne doporucovat nebudu :poblion:
:palec: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
30.10.15 10:37
@radkka píše:
A co třeba omluva a vysvětlení?

Vysvětlení: blíží se Vánoce, tak jsme vám to museli řádně připomenout :-D… jak se říká, negativní reklama, taky reklama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.10.15 10:42
@Callipo90 píše:
Vysvětlení: blíží se Vánoce, tak jsme vám to museli řádně připomenout :-D… jak se říká, negativní reklama, taky reklama…

No, je fakt, že si teď naintalovalo AdBlock víc lidí, tak se jim to asi moc nevyplatilo :mrgreen:
No, tyhle reklamy se člověku vryjou, to je pravda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
30.10.15 11:03

Facebook :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
30.10.15 13:29
@radkka píše:
No, je fakt, že si teď naintalovalo AdBlock víc lidí, tak se jim to asi moc nevyplatilo :mrgreen:
No, tyhle reklamy se člověku vryjou, to je pravda :zed:

Vryjou, ale u mně osobně to vyvolá opačný efekt, prostě mě to nas… a už bych si to v životě nekoupila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20837
30.10.15 13:37

Dobrý den,

eMimino spouštělo nový obsah. Bohužel došlo k zkřížení javascriptových kódů, které mělo za následek spouštění nevyžádaných reklam. problém jsme již vyřešili a vše by mělo být v pořádku. Těm, kterým tento problém fungování na emiminu ztížil, se omlouváme. :)

hezký den :kytka:
Admin Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
3.11.15 05:49

Mam mobilni verzi emimina a od vcerejska mi nejde oznacovat (kliknu na oznacit, presunu se automaticky do textoveho pole, ale bez oznaceni). Mate to taky nekto, nebo je chyba na mem prijimaci? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
5.11.15 15:53
@Bomer píše:
Mam mobilni verzi emimina a od vcerejska mi nejde oznacovat (kliknu na oznacit, presunu se automaticky do textoveho pole, ale bez oznaceni). Mate to taky nekto, nebo je chyba na mem prijimaci? :-D

Není, taky mi to nejde a vím, že nejsme samy dvě :-) Stejně tak nefungují smajlíci…

@admin Hlásil již někdo tento problém? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová