Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@serenkaklucici ja jsem si ted stahovala prohlizec s adblockem a zatim to funguje skvele, jeste jsem zadnou reklamu nevidela ![]()
Dobrý den,
problém jsme vyřešili a již by to mělo být v pořádku.
Děkujeme za trpělivost ![]()
Admin Andy
@Ya-ya
tak to každopádně ![]()
emimi mám otevřený na liště skoro celý den a tak 20× za pracovní dobu sem nakouknu - kdykoli se mi načítá výkres do Foxitu, otvírá CAD, tiskne dokument do PDF apod. to je vždycky na cca 5min a nemůžu u toho otvírat žádný další dokument (IT oznámil, že to je holt stářím pc, velikostí dokumentů a samotnými programy…)
@admin píše:
Dobrý den,problém jsme vyřešili a již by to mělo být v pořádku.
Děkujeme za trpělivost
Admin Andy
A co třeba omluva a vysvětlení?
Ono to vlastne bude ve vysledku pro emimino kontraproduktivni… Proto ted budou mit adblock i ti, kteri ho nemeli a reklamou podporovali stranky ![]()
A to vam preju
A stranky vakciny a bebavita nebo co to je rozhodne doporucovat nebudu ![]()
@serenkaklucici píše:
To bylo na nějaký starší problém
bylo to v té starší diskusi o nevyžádaných reklamách, ale je stará jen pár dnů.
@Halamka píše:
Ono to vlastne bude ve vysledku pro emimino kontraproduktivni… Proto ted budou mit adblock i ti, kteri ho nemeli a reklamou podporovali stranky
A to vam prejuA stranky vakciny a bebavita nebo co to je rozhodne doporucovat nebudu
@radkka píše:
A co třeba omluva a vysvětlení?
Vysvětlení: blíží se Vánoce, tak jsme vám to museli řádně připomenout
… jak se říká, negativní reklama, taky reklama…
@Callipo90 píše:
Vysvětlení: blíží se Vánoce, tak jsme vám to museli řádně připomenout… jak se říká, negativní reklama, taky reklama…
No, je fakt, že si teď naintalovalo AdBlock víc lidí, tak se jim to asi moc nevyplatilo ![]()
No, tyhle reklamy se člověku vryjou, to je pravda ![]()
@radkka píše:
No, je fakt, že si teď naintalovalo AdBlock víc lidí, tak se jim to asi moc nevyplatilo
No, tyhle reklamy se člověku vryjou, to je pravda
Vryjou, ale u mně osobně to vyvolá opačný efekt, prostě mě to nas… a už bych si to v životě nekoupila ![]()
Dobrý den,
eMimino spouštělo nový obsah. Bohužel došlo k zkřížení javascriptových kódů, které mělo za následek spouštění nevyžádaných reklam. problém jsme již vyřešili a vše by mělo být v pořádku. Těm, kterým tento problém fungování na emiminu ztížil, se omlouváme. ![]()
hezký den ![]()
Admin Andy
Mam mobilni verzi emimina a od vcerejska mi nejde oznacovat (kliknu na oznacit, presunu se automaticky do textoveho pole, ale bez oznaceni). Mate to taky nekto, nebo je chyba na mem prijimaci? ![]()
@Bomer píše:
Mam mobilni verzi emimina a od vcerejska mi nejde oznacovat (kliknu na oznacit, presunu se automaticky do textoveho pole, ale bez oznaceni). Mate to taky nekto, nebo je chyba na mem prijimaci?
Není, taky mi to nejde a vím, že nejsme samy dvě
Stejně tak nefungují smajlíci…
@admin Hlásil již někdo tento problém? Děkuji