Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Původní verze byla lepší. Já myslela že mi zas prcek něco přenastavil a ono ne…
Dobrý den,
ano, na webu proběhly malé změny. Červené bublinky jsou jedna z nich a jedná se o změnu trvalou. Bohužel nemůžeme se zavděčit všem. I tak děkujeme za názor.
Hezký den ![]()
Admin Andy
No jasně, to by byla utopie. Mě se to sice nelíbí, ale zvyknu si.
@banibag2 píše:
@admin Hezký večer, zaznamenala jsem změnu v hlavní liště - upozornění (a předpokládám, že to bude i u zpráv atd.) už se nezobrazuje celé červené, ale jen s maličkým čtverečkem - to už bude trvalé? Mě se to prosím pěkně nelíbí![]()
mě tedy také ne
![]()
Cert vem ctverecek, ale ta modra je strasna… ![]()
pred par lety melo emimino takovy jednoduchy, ale pekny design. ted to zacina vypada jak u kolotocu a jeste pred 20 lety. a to pismo je jak editoru t602, jestli to jeste nekdo jiny pamatuje ![]()
Me se take zmena libi. Co me vytaci je, ze mam na mobilu nastaven stary web a prepina se po par hodinach na novy mobilni verzi. Ackoliv mam nastaveno trvale prihlaseni. Coz o to prekliknout na stary web ok, ale pokazde se musim i prihlasit. Nevim zda je to schvalne, aby jste mobilni uzivatele navedli na novou verzi a nebo je to spatne naprogramovany.
Mě se líbí ten počet upozornění, to oceňuju
a souhlasím s tím, že písmo je hnusné, ale raději hnusné písmo s počtem upozornění, než opačně…
Mě nevadí absolutně vůbec nic.Jen kdyby to pořád tak nevypadávalo. ![]()
@Ali-Ali píše:
Ja to mam cele nejake divne, vy ne? divne pismo, divna modra, cele hlavne stranka na me pusobi jak v retro stylu aneb zpet na pocatky internetu…
Přesně tak ![]()
@admin Nevím, zda jsem sama nebo ten samý problém má někdo další, ale když mám jednu novou zprávu, tak mi svítí červená 2 a přiznám se, že při počtu svých zpráv nemám sílu procházet všechny, zda tam není nějaká dávná nepřečtená… každopádně přečtením té 1 aktuální upozornění zmizí.
Ahoj holky sem tu nová chtela bych si s vámi psát jsem poprvé těhotná v pondeli budu v 7tt a nějak tady stim neumím zacházet poraďte mi prosím kam se pripojit do jake skupiny děkuji moc za odpoved ![]()
@Luci26 píše:
Ahoj holky sem tu nová chtela bych si s vámi psát jsem poprvé těhotná v pondeli budu v 7tt a nějak tady stim neumím zacházet poraďte mi prosím kam se pripojit do jake skupiny děkuji moc za odpoved
příslušnost ke skupině není podmínkou, dokonce ani založení profilu. Ale pokud se chceš zapojit do veřejných diskusí, profil mít musíš - a už máš
. Pokud je ti blízká nějaká skupina, stačí kontaktovat moderátora té skupiny s žádostí o vstup…Pak už záleží na něm, jestli tě přijme. Jinak počítej, že jako nováčkovi ti umožní tuším 5 příspěvků denně, ale jen po krátký čas. Je to ochrana před neseriozními diskutéry.
Děkuji moc za odpověď takže můžu psát aj tady jo. Vidím že ses první chytla ty. Byla bych moc ráda kdybys mi poradila. Jak sem psala v ponděli budu v 7tt ve stredu mam jit na kontrolu bojim se ze nebude byt srdíčko nebo že nebude něco v poradku je to normální takové nervy? Akorát sem chtěla zmínit ze sem byla na dvou operacích děložního čípku ale už je vše v poradku jestli to nemá nějaký vliv na potrat moc se bojím sem poprvé těhotná tak mám veliký strach děkuji moc za odpověď.
![]()