eMimino - problém - máte to taky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1675
2.12.15 20:58

Původní verze byla lepší. Já myslela že mi zas prcek něco přenastavil a ono ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
2.12.15 21:34

Dobrý den,

ano, na webu proběhly malé změny. Červené bublinky jsou jedna z nich a jedná se o změnu trvalou. Bohužel nemůžeme se zavděčit všem. I tak děkujeme za názor.

Hezký den :kytka:
Admin Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
2.12.15 21:36

Mě to vůbec nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
2.12.15 21:36

A mně se to líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
2.12.15 21:39

No jasně, to by byla utopie. Mě se to sice nelíbí, ale zvyknu si.

• Citovat
  • Upravit
19078
2.12.15 21:42
@banibag2 píše:
@admin Hezký večer, zaznamenala jsem změnu v hlavní liště - upozornění (a předpokládám, že to bude i u zpráv atd.) už se nezobrazuje celé červené, ale jen s maličkým čtverečkem - to už bude trvalé? Mě se to prosím pěkně nelíbí 8) :oops:

mě tedy také ne :( :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.12.15 22:02

Cert vem ctverecek, ale ta modra je strasna… :zed:

pred par lety melo emimino takovy jednoduchy, ale pekny design. ted to zacina vypada jak u kolotocu a jeste pred 20 lety. a to pismo je jak editoru t602, jestli to jeste nekdo jiny pamatuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
2.12.15 22:19

Me se take zmena libi. Co me vytaci je, ze mam na mobilu nastaven stary web a prepina se po par hodinach na novy mobilni verzi. Ackoliv mam nastaveno trvale prihlaseni. Coz o to prekliknout na stary web ok, ale pokazde se musim i prihlasit. Nevim zda je to schvalne, aby jste mobilni uzivatele navedli na novou verzi a nebo je to spatne naprogramovany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101682
2.12.15 22:47

Mě se líbí ten počet upozornění, to oceňuju :-) a souhlasím s tím, že písmo je hnusné, ale raději hnusné písmo s počtem upozornění, než opačně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148699
2.12.15 23:05

Mě nevadí absolutně vůbec nic.Jen kdyby to pořád tak nevypadávalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.12.15 09:12
@Ali-Ali píše:
Ja to mam cele nejake divne, vy ne? divne pismo, divna modra, cele hlavne stranka na me pusobi jak v retro stylu aneb zpet na pocatky internetu8o

Přesně tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101682
4.12.15 10:44

@admin Nevím, zda jsem sama nebo ten samý problém má někdo další, ale když mám jednu novou zprávu, tak mi svítí červená 2 a přiznám se, že při počtu svých zpráv nemám sílu procházet všechny, zda tam není nějaká dávná nepřečtená… každopádně přečtením té 1 aktuální upozornění zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
6.2.16 12:20

Ahoj holky sem tu nová chtela bych si s vámi psát jsem poprvé těhotná v pondeli budu v 7tt a nějak tady stim neumím zacházet poraďte mi prosím kam se pripojit do jake skupiny děkuji moc za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.2.16 12:24
@Luci26 píše:
Ahoj holky sem tu nová chtela bych si s vámi psát jsem poprvé těhotná v pondeli budu v 7tt a nějak tady stim neumím zacházet poraďte mi prosím kam se pripojit do jake skupiny děkuji moc za odpoved :)

příslušnost ke skupině není podmínkou, dokonce ani založení profilu. Ale pokud se chceš zapojit do veřejných diskusí, profil mít musíš - a už máš :palec:. Pokud je ti blízká nějaká skupina, stačí kontaktovat moderátora té skupiny s žádostí o vstup…Pak už záleží na něm, jestli tě přijme. Jinak počítej, že jako nováčkovi ti umožní tuším 5 příspěvků denně, ale jen po krátký čas. Je to ochrana před neseriozními diskutéry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
6.2.16 12:32

pe-terka

Děkuji moc za odpověď takže můžu psát aj tady jo. Vidím že ses první chytla ty. Byla bych moc ráda kdybys mi poradila. Jak sem psala v ponděli budu v 7tt ve stredu mam jit na kontrolu bojim se ze nebude byt srdíčko nebo že nebude něco v poradku je to normální takové nervy? Akorát sem chtěla zmínit ze sem byla na dvou operacích děložního čípku ale už je vše v poradku jestli to nemá nějaký vliv na potrat moc se bojím sem poprvé těhotná tak mám veliký strach děkuji moc za odpověď. :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová