Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako já jsem vždycky chtěla aspoň trochu „podpořit“ svoje oblíbené weby tím, že Addblock nemám, protože vím, že reklama je často jejich jediný zdroj příjmu… Ovšem toto peklo, co se rozpoutalo tady mě donutilo si ten Adblock nainstalovat a mám pokoj. Vždyť se proboha nedala přečíst ani jedna diskuze aniž mě to 10× nepřesměrovalo
Emimino může těmto dvěma agresivním inzerentům „poděkovat“ za mě ![]()
Věřím, že to není záměr, ale chyba. Jak se střídají reklamy, tak jak přijde řada na Bebevitu a Vakcíny, tak se to chová, jak kdybych je otevřela a skáče to na jejich weby. Je to šílený, protože to tam skočí při jakémkoliv kliku včetně zpětka a v podstatě není možné se dostat do diskuze nebo v ní listovat nebo cokoliv. Obě reklamy už jsou tam dýl, tohle se děje teď a nevím, proč to tak dlouho trvá to vyřešit. Není možné používat stránky, musím se trefit do Koloniálu a to je fakt umění ![]()
Hodíme tam na par dni presmerovani na reklamni stranky, tech kliknuti bude tolik, ze to hodi dobry prachy. No a tem zenskym rekneme, ze to byla chyba, vsak o co jde. Tak nejak bych to videla, ze admini ![]()
@Jade84 píše:
Jako já jsem vždycky chtěla aspoň trochu „podpořit“ svoje oblíbené weby tím, že Addblock nemám, protože vím, že reklama je často jejich jediný zdroj příjmu… Ovšem toto peklo, co se rozpoutalo tady mě donutilo si ten Adblock nainstalovat a mám pokoj. Vždyť se proboha nedala přečíst ani jedna diskuze aniž mě to 10× nepřesměrovalo![]()
Emimino může těmto dvěma agresivním inzerentům „poděkovat“ za mě
Měla jsem to stejně, ale mě donutil youtube, pouštím si v práci muziku jen na něm a ty reklamy mě doháněly k šílenství, ještě obvykle řvaly víc, než muzika, to bylo o sluch ![]()
Ja bych to i vydrzela, ale priste at to udelaji trochu chytreji. Kdyz chci vlezt na diskuzi, premeruje me to na reklamu a kdyz se chci dostat zpet, nehodi me to na tu stranu, na kterou jsem klikla a uz byla otevrena, ale hodi me to na tu predchozi.
@radkka píše: Nainstalujte si AdBlock a máte po reklamáchPříspěvek upraven 30.10.15 v 08:39
Tak já včera večer nainstalovala do tabletu adblock, fungovalo to, ale teď jak jsem četla tuto diskuzi, jsem jiani nedočetla a vyskočilo mi to znova asi 4× za sebou na střídačku bebe a vakcina
![]()
@radkka Tak jestli to zvládne zablokovat i ten Youtube, tak to je příjemný bonus navíc
Možná jsem to měla udělat už dávno ![]()
@Eveelin Je to rozhodně schválně, ale nevím co si od toho slibujou, lidi se akorát naštvou ![]()
@Jade84 mně to naštvalo strašně! Dokonce jsem se ozvala přes FB - stránku emimina. A odpověli mi, že jim se to neděje ![]()
Naštvalo mne to tak, že bych nejraději přešla na jiný podobný web! Nebo si stáhnu ten program, o kterým píší holky výše ![]()
Vždy jsem byla proti adblocku, reklamy mi normálně nevadí. Někdy jsou i docela dobré a něco mi připomenou, nebo mě na něco upozorní, navíc pro firmy je to zdroj příjmu. Co mě ale vytáčí je vyskakovací, nebo v tomto případě přesměrovávací reklama. Kdyby to ještě šlo vrátit zpět, nebo jen vykliknout, ale ono to hodí zpět na seznam diskuzí.. Chtěla jsem si jich několik přečíst, všechny se mi několikrát přesměrovali. Diskuzi o pečení cukroví, jsem dnes rozklikla tolikrát, že to ani není možné a kam že jsem v ní došla? Ha půlka první strany, po usilovném rozklikávání
Normálně jsem benevolentní a klidný člověk, chápu i závadu, která se prostě musí odstranit, ale čeho je moc, toho je příliš. Otrávilo mi to každodenní ranní rituál a donutilo mě to nainstalovat adblock, až budu vědět, že je po všem, tak ho odinstaluji.. Pokud nechtějí admini přijít návštěvnost, měli by se těchto chyb, nekomunikace, či snad záměru, vyvarovat, protože i mě to slušně otrávilo ![]()
@serenkaklucici píše:
Tak já včera večer nainstalovala do tabletu adblock, fungovalo to, ale teď jak jsem četla tuto diskuzi, jsem jiani nedočetla a vyskočilo mi to znova asi 4× za sebou na střídačku bebe a vakcina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mně to funguje v pořádku a na všech stránkách, nevypnul se ti?