Emise nevýbavné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9578
6.12.15 20:59

@cacorecka79 napiš mi do SZ odkud jsi, šla bych na ORL, kde emise dělají. Už jsem to s jednou maminkou řešila, mrknu, jestli v okolí nemáte někoho, kde by to dělali. Snad najdu ten seznam pracovišť, co přístroj mají..Jinak ano, myslím, že by to mohlo být i tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
6.12.15 21:01

A nebo ani nemusíš, podívej se sama, jestli nenajdeš pracoviště ve vašem okolí - v dolní části odkazu http://www.widex.cz/…n/screening/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
6.12.15 21:32

Bydlíme kousek od Děčína 10 km a 15 od Ústí nad Labem. Teď musel manžel vyluxovat nějaký drobky a s malým to ani nehlo… začínám se fakt bát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
6.12.15 21:37

A to je nějaký speciální přístroj? Malému to měřili v Děčíně, ale přišlo mi, že mu to měřila trochu jiným přístrojem… jestli to bude na tom lístku…tak se mrknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
6.12.15 21:42

Tak na tom lístku z měření OAE je nahoře ERO SCART MAICO, ještě jsem chtěla dodat, že malej je oproti staršímu synovi při kojeni strašně hlucnej, tak maska a chrochta u toho…jestli to s tím, nemůže mít nějakou souvislost… nosní mandle atd…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
6.12.15 21:45

@jowana děkuju moc, že to se mnou řešiš, je mi i divné, že měření provádí sestra a ne doktor… no uvidíme, snad vše dobré dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
7.12.15 20:49

@cacorecka79 u nás ze začátku prováděla taky sestra (proč by ne, jde jen o „držení“ přístroje). Ohledně přístroje - v porodnici i na ORL měřili tím z odkazu, jak vypadá jiná varianta netuším. Na vašem místě bych se asi podívala po ORL soukromých ambulancích ve vašem okolí a zavolala tam, zda měření neprovádí. Osobně jsem měla pocit, že v porodnici prostě „spěchají“ a na ORL jsem byla vždy 15-30min., prostě se snažili opakovaně. Jen otázka, na koho narazíte vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.12.15 15:54

@ajvl zrovna s malou řešíme to stejné, emise nevyšly, BERA ukázala středně těžkou nedoslýchavost, a já se pořád snažím věřit, že se to může ještě zlepšit. A váš příběh mi zas dodal naději, ještě jsme se chtěla zeptat, budila se vám malá ze spánku na hluky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
12.12.15 06:42

@Nuba nezoufejte, naděje u tak malých dětí tam asi vždycky je, mají tělíčka ještě mladé, může se vše dovyvinout, jen Vás s prďolkou pohlídají :). My jezdili pravidelně a dokonce se to při jednotlivých vyšetřeních měnilo, jednou bylo horší pravé, podruhé levé ouško… :(. Na zvuky asi nereagovala vůbec, ani na naše hlasy, bylo to zoufalé, ale jak se to začalo lepšit, chtěla jsem aby co nejrychleji mluvila, takže už v 6měs. řekla máma a v 8. táta a do dvou let byla tak ukecaná, až jsem toho litovala, jenže já měla takový strach, že kdyby do těch dvou let nemluvila a my to museli zase řešit, to jsem dělala raději vše proto, aby mluvila co nejrychleji (i když s jistotou nemůžu říct, že je to mou zásluhou :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
12.12.15 10:28

Maminky, pokud mohu doporučit ze svého okolí, i se špatně slyšícími dětmi mluvte, neznakujte, ony se mluvit naučí, nebojte. Znakováním je zařadíte do rezervace, která jim v budoucnosti bude mezi slyšícími komplikovat život. Jde to, akorát je to pracnější než znakování, ale stojí to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
12.12.15 20:13

@ajvl tak to můj malej reaguje na některé zvuky náhle… ale na hlasy ještě ne. je mu sedm týdnu a v pondělí jdeme na třetí emise, ale začal mít šíleny kašel, chrchla a má rýmu jak hrom tak nevím jestli ho nemám přeobjednat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
13.12.15 07:02

@cacorecka79 tak si tam raději zavolejte, ať popřípadě nejedete zbytečně. Já si jen pamatuju, jak nás už odeslali do Ostravy, tak ty sondičky napojili přímo na mozek a nedalo se to ovlivnit žádnými vnějšími faktory, prostě zvuk buď do mozku došel nebo ne. Ale taky než nás tam poslali jsme byli několikrát na zkoušení emisí (asi je to levnější) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.4.16 13:02

Emise nevýbavné

Dobrý den, chtěla bych se poradit. Můj syn, který má 5 měsíců, tak mu nejde změřit na emise pravé ouško. Chodíme stále na kontroly, už mu ouška i píchaly, ale nepomohlo to. Teď ho chtějí uspat, a dát mu drenážky do uší, ale já jsem zásadně proti. I když malý normálně slyší, na každý zvuk reaguje. Prosím poraďte co mám dělat. Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
25.4.16 14:02
@Tarantul píše:
Dobrý den, chtěla bych se poradit. Můj syn, který má 5 měsíců, tak mu nejde změřit na emise pravé ouško. Chodíme stále na kontroly, už mu ouška i píchaly, ale nepomohlo to. Teď ho chtějí uspat, a dát mu drenážky do uší, ale já jsem zásadně proti. I když malý normálně slyší, na každý zvuk reaguje. Prosím poraďte co mám dělat. Děkuji za odpovědi

Proč jsi proti grometám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.4.16 15:45

@hanka.br. ja ho nechci nechat uspat, prece to je male mimino..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí