Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, mám tento fusak nový, na podzim jsem měla od Pinkie, ale ten byl o hodně tenčí, tak by mě zajímalo, jestli v něm ditka vozite už teď? Dneska u nas bylo odpoledne na sluníčku teplo a malé bylo v zimním Emitexu horko. Tak si říkám, že když dam ještě deku a nanoznik, že už by ji snad zima být nemusela, jakou máte zkušenost? Díky ![]()
@Katuskka ja mam raky emitex a jeste v nem jezdime, jen malyho trochu min oblikam. Na deku si myslim, ze jeste neni pocasi, ale zalezi jak je dite velke.
@Madam-Owl já to myslela tak, že dam ten jarní emitex a kdyztak ještě deku
asi jsem to špatně napsala ![]()
@Katuskka záleží na velikosti dítka, na tom, jak je venku a jak je mrně oblečeno. U nás slunko ale 4st, kluk byl v zimním
ale má na sobě jen tepláky a teplejší mikinu.
Jj, už ho mám. holky mají punčoch, teplejší legínky, botky a v něm deku a jsou vždy krásně teplé. navrchu teda body, mikča a teplejší bunda( ne zimní)
@martina.se tak malá mívá punčochy, tepláky, ponožky, teplou mikinu a bundu. Odpoledne u nas bylo 10st. a musela jsem malé rozepnout bundu a mikinu, jinak řvala..
@Lenek tak to malá bývá oblečená stejně a deku bych ještě dala taky, díky za názor ![]()
@Katuskka píše:
@martina.se tak malá mívá punčochy, tepláky, ponožky, teplou mikinu a bundu. Odpoledne u nas bylo 10st. a musela jsem malé rozepnout bundu a mikinu, jinak řvala..
pak bych vzala ten slabý.. mít sebou malou deku můžeš vždy ![]()
Podle dítěte. Jestli je celou procházku zachumlaný v tom fusaku a ruce nevyndává, tak bych ji teda každopádně vybalila z tý bundy a nechala ten zimní fusak. Jestli ruce vystrkuje, resp. je spíš do půl těla ve fusaku a vrškem venku, tak bych jí nabalila tu bundu a dala klidně ten lehčí případně s dekou. Já osobně bych si v kočáru ještě nechala ten zimní. To počasí se mění každou hodinu, chvilku je jaro, pak je zase zima, pak leje jak z konve. Radši bych z ní případně sundala bundu, než střídat fusaky podle počasí.
Mam v kočárku ještě zimní - syn je chvili v něm a chvili běhá venku. Rad se v něm chumlá a hreje ruce (rukavice odmítl jako omezování
). S jarním pockam az bude stabilnější pocasi, abych nemusela vozit ještě deky apod.
My máme roční holčičku a už v něm jezdí docela dlouho. Má punčochy, tepláky, body, mikču a bundu a nikdy ji zima nebyla. ještě používáme nánožník
@Katuskka my už použivame, když je vic chladněj tak přidam deku ![]()