emitex combi 3v1, jiná kolekce??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14046
5.11.09 11:13

emitex combi 3v1, jiná kolekce??

Ahoj všem
dočetla jsem se, že některé fusaky se odlišují v otvorech na pásy, takže nevím jaký objednat, viděla jsem se sněhovou vločkou a se sněhulákem, potřebujeme dva, takže nechci šlápnout vedle… potřřebujeme to do easy walkeru duo a do sedaček patron mimmo
diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
5.11.09 12:41

Se sněhulákem je loňská kolekce, letos je s vločkou. Rozdíl je v tom, že je navíc přidaný takový díl, který se nařasí a fusák jde zavěsit na opěradlo sporťáku a ještě jsou tak očka na přichycení ke konstrukci. Nově se dodávají v ochranném obalu, ve kterém jde zavěsit do skříně v době, kdy jej nepoužíváš. Jo a vzhledem k tomu, že má nepromokavou úpravu neprat v aviváži - narušuje se ta vrstva. Jestli chceš ještě něco vědět, ptej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
5.11.09 12:48

a vejde se to do autosedacky v poho? a do kocarku? je to na dve sezony nebo to zvladne vic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
5.11.09 13:18

První zimu odděláš ten spodní díl, vejde se pěkně do kočárku, do autosedačky taky - jsou tam předšité otvory, které jenom prořežeš. Po přidání dílu má délku 110 cm - což má dcera měla skoro ve 4 letech a to je fakt dost velká, takže bych se opravdu nebála toho, že by se příští rok nevešli. Klidně i ve 3 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.11.09 11:32

Já jsem Emitex kupovala vloni v létě a mám teda s vločkou :think:
Jinak ale neporadím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...