Jak se dá zjistit endometrioza bez operace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15201
9.9.13 18:29

Ano, měla sem to přesně stejné jako ty. Tohle jsou jasné příznaky endometriozy, tvoje dr by s tím měla něco dělat a to co nejdříve, nebo se z těch bolestí zblázníš, bude se to zhoršovat.
Bohužel, boj s endomrchou je běh na dlouhou trat :zed: Velice ráda se vrací pár měsíců po operacích :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
9.9.13 19:01

Tak u mně to bl tlak na konečník. Bolesti u ms takové že z toho bylo zvracení zimnice a trávení několika hodin na vc. Bolesti asi pak už pořád, ale sex který nade vše miluji byl někdy hodně nepříjemný až tak že jsme museli přestat. Ta že vlastně co popisuješ by mohlo být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
10.9.13 10:55

Ahoj.. no rozhodně to podle mě není normálni.. :nevim: křeče znám, měla jsem je vždy na pravé straně podbřišku a jednou taky fakt šílené, že jsem skončila v nemocnici.. já bych být tebou na nic nečekala a klidně zašla k jinému doktorovi, já to taky tak udělala.. volala jsem kamarádky gynekoložce, jestli mne vezme, že bych chtěla názor druhého lékaře a v poho.. máš na to nárok a dokonce to zaplatí i pojišťovna (říkala mi, že neví, jestli to proplatí, že to kdyžtak budu muset uhradit, tu konzultaci, ale zjistila to a nic jsem neplatila.. ) a nakonec jsem k ní přešla, protože s tím měla větší zkušenosti a můj dosavadní lékař " by to neřešil" :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.7.14 22:23

Dnes jsem byla na laparoskopii, odstranili mi cystu z levého vaječníku, a srůsty z obou a z dělohy, verdikt Endometrioza..podařilo se někomu otěhotnět přirozeně? nebo jen přes ivf? snad mi někdo dodáte pozitivních myšlenky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
16.7.14 07:34

Také mám po laparoskopii, kde mi diagnostikovali endometriozu. Měla jsem jen jeden malý srůst, jinak vše průchodné, ale nemohli mi odstranit ložiska endometriozy, protože je mám na střevech a u konečníku.
Také by mě zajímaly vaše zkušenosti, jestli se podařilo otěhotnět. V pátek jdu k doktorce, tak jsem zvědavá, co mi na ty výsledky řekne.

• Citovat
  • Upravit
7250
21.7.14 20:17

Holky, tak jsem vás pročetla a uvidím, jak u mě. Ale po třetím porodu, když jsem přestala kojit dolša ms, ale takové bolesti, jsem snad ještě neměla. Hlavně ten tlak na konečník a bolest, to je hrozné. první polovinu cyklu hrozně trpím, když si potřebuju sednout, musela jsem si vzít ibalgin. Teď doktorka čeká ještě na jeden cyklus a uvidíme, jak to bude probíhat a pak prý zkusí hormonální léčbu, když už nekojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.14 19:56

Ahoj holky, jsem po vyléčené endometrioze a zbyla mi jedna bylinná směs od léčitele-nenačaté. Dělají se z ní čaje a expirace je do roku 2015. Nechcete jí některá? Zdarma, jen zaplatíte poštovné. Třeba někomu poslouží a mě je líto jí vyhodit:_)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
7.9.14 18:18

@zdencaaaaaaa Ahoj chci se zeptat, zda ta směs je šitá na míru léčitelem pacientce nebo je to všeobecně na endometriózu? Předem děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.14 18:39

Ahojky, vseobecne na endometriozu, na míru to nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
7.9.14 18:52

A mohla bych tedy o kapičky poprosit? Jinak holky mám dotaz, už 2 měsíce mě trápily velké bolesti na pravé straně v podbříšku, vždy když mě to chytlo víc, tak mi bylo u zle ale bez zvracení, poslali mě tedy na laparku, nález - drobná ložiska endometriózy a doktor v nemocnici tvrdil, že takové bolesti by to nezpůsobilo, myslíte, že je to tedy něco jiného nebo to byl ten problém??? Bojímse, že se to teď po zahojení ran z laparky vrátí a bude to cléznovu pokud to nebylo to enoškou, už fakt nevím… omlouvám se blbne mi klávesnce, snad se to dá přečíst i s těma chybama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.14 20:20

Žužlajdo: nejsou to kapičky, ale směs a dělá se z toho čajík..tak prosím napiš adresu kam balíček pošlu. Jinak já tenkrat mela sílený bolesti břicha, byla jsem z toho hotová..tak jsem začala pít čajíky a jeste jsem brala léky na přírodní bázi od firmy Energy a pak jsem otěhotněla-dnes mám dvojčátka:-) a endometrioza je fuč, ufff jsem moc ráda. Třeba čají také pomůže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
7.9.14 21:22

Holky, je možné, že když jsem začala brát antiko, že jsou veškeré bolesti a problémy pryč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
23.11.14 09:53

Ahoj, ráda bych se zeptala a podělila taky o zkušenost. třeba to má někdo podobně.

Přemýšlím, kde bych měla začít, ale tak nějak už od „mládí“ jsem měla nepravidelnou a bolestivou menstruaci. Někdy třeba menses nebyla i 2 měsíce,..tak sem to nechavala být. Ted po nějakém čase opět tyhle velké výpadky. Napolsed sem mela menses na konci srpna a najednou někdy ke konci řijna sem začla špinit, tak sem si řikala áááá, konečně se dostavila, jenže ono to špinění bylo 14 dnů, tak pak mi to nedalo a už sem doktora teda navštívila. Prohlidnul mě a řekl mi, že mi da injekci agolutinu, že teda do 10 dnu odmenstruuju a zaroven mi dal HAK Rhonya. A že se pokusíme srovnat hladinu hormonů. Takže 6.11 agolutin a už 9.11 sem zase začla špinit,12.11 mi přišla teda menses, nasadila sem HAK, jak mi mudr nakazal a jako dneska je 23.11 a já bud špinim a nebo to mám prostě jak kdybych menstruovala. :nevim:Přitom mi mudr řekl, že až začnu tu HAK brýt, že menses i bolesti se zmírní, kdepáák. O bolestech holky ani nepíšu, včera večer sem myslela, že snad prasknu -leva, prava strana -no samozřejme jsem vzala hned ibalgin. Tím to se ptám, myslíte si, že by mohlo jit o ENDOMETRIOZU?

Jsem z toho úplně na nervy, s vložkou chodim už měsíc, je to hrozně otravný a omezující :,(

Navíc se blíží Vánoce a představa toho, že bych ted měla jit na laparoskopii nebo něco podobnýho..no nechce se mi.Byla sem na ni už jednou cca před 4 lety a měla sem vše v pořádku. Ještě sem se chtěla zeptat, to že pořád krvácím a nebo špinim, není to nějak ohrožující na životě? Pokud mi laparoskopii mudr navrhne, tak bych na ní teda šla, ale až po novem roce.

Díky všem, co přispějí a odpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
23.11.14 13:12

Já teda beru jinou antikoncepci, ale měla jsem takovéto problémy 3 měsíce, než prášky sedly a vše se nakonec upravilo. Teď je to 4 měsíc a je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
23.11.14 18:28

@nataluska a měla si to podobně jako já? Jsem normalně na nervy.No tedle týden, pokud zjistim, že nema mudr dovolenou, k nemu opet zajdu a sem zvědava co mi řekne. Ráda bych tu menstruaci už jako zastavila.Te tady sedim a přemejšlim, jestli ji mam vubec dal brat, když mi to nestopla nebo aspon nezmmnirnila :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí