Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
První tři měsíce braní antiko, jsem měla týden klid, pak týden krvácení, den dva klid a zase nanovo a takhle pořád dokola celé tři měsíce. už jsem byla na prášky a do toho tllaky a bolest břicha. Nemluvě o tom, jak jsem byla protivná a do toho tři dětičky. Pak jsem po dobrání zašla zase k doktorce a povídala, že to může ty tři měsíce trvat, že mám začít brát další balení a že už to bude lepší. A taky že jo. Teď žádné krvácení, špinění, nic. V pátek jsem to dostala jak jsem měla a žádné velké krvácení, žádná bolest břicha. Beru teda Yosefine.
@nataluska Tak to sis teda taky užila..mě znepokojuje to, že to mám proste poměrně dost, jako kdybych klasicky menstruovala..ale copak to jde? Kde se pořád bere ta krev..to snad ani není možný.
mít to od 12/ 11 ,bolesti.Je to prostě divný.
Proto si řikam, jestli tam někde ta endom.neni a nekrvací mi. No prostě magořim z toho. Můj doktor ma ted dovolenou, bude až od 1/12 -tak nevim, jestli to mam ještě vydržet a počkat na něj a nebo už jet hold nekam na pohotovost. Já bych se z toho fakt ![]()
@Naděje a nemá nějakého zástupce při dovolené, u nás to doktorka tak má.
@nataluska Byla sem nakonec na pohotovosti v nemocnici –zaskok za doktora.HAK mám brát dál, prej je to od toho..no nevim. Dostala sem ascorutin, při potřebě kdykoliv u nich, jinak kontrola u svyho doktora.Ale jako neuklidnila mě vůbec. Ted sem si vzala ibalgin. Krvácím středně silně, dle těch papírů a vyšetření jejího. Jsem zvedava, co mi k tomu řekne pak můj mudr ![]()
Ahojky holky, tak včera mi doktor Pichl decapeptyl depot na utlumení funkce podvesku mozkoveho. Mám endo a vaječník je napadeny a při ivf které jsme chtěli v březnu by nereagoval na stimulaci. Za Měšic dostanu ještě jednu tuto injekci a snad pokud zabere a vaječník bude lepší, tak jdeme do ivf. Mate prosím někdo zkušenost s takovou léčbou?