Enduro větší nebo odrážedlo maxi?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
enduro větší nebo odrážedlo maxi?
Řeším pro malýho větší motorku, doteď lítá na menším enduru, ale ne tom 150,ale na tom druhém typu, co je trochu vyšší, než to enduro menší 150.Už je mu celkem malé, má 2,5 roku.Sice má už kolo odrážedlo yedoo, ale do města se s ním netroufám, poslechne, ale přes přechod chodíme za ruku, což na kole moc nepůjde. Takže chci koupit ještě větší motorku.To větší enduro má jen o 3 cm výš sedátko, než to co máme, to odrážedlo maxi o 6 cm, ale prodavač v obchodě mě dneska nahlodal, že to maxi má šikmo sedátko, takže děti sjíždí a není jim to pohodlné, tak jsem dost na vážkách. Máte s tím maxi někdo zkušenost? Posílám i odkazy na všchny tři motorky
tohle máme :
http://www.maxikovy-hracky.cz/…enduro-mensi
o těchle přemýšlím:
http://www.maxikovy-hracky.cz/…ro-vetsi-151
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já to nějak nechápu, na enduru poslechne víc, jak na odrážedle? Já bych větší enduro už neukovala. Dcera ve dvou a půl letech krásně jezdila na kolo-odážedle. Přijde mi, že to i líp jede. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepsala jsem, že na koloodrážedle neposlechne, ale že jsme zvyklí chodit přes přechod za ruku, což na kole moc nepůjde, ale máš pravdu, zkusíme už to koloodrážedlo i do města a myslím, že to půjde, nemá cenu kupovat další motorku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já malýmu koupila koloodrážedlo před měsícem…no a nakonec sem mu ted pořídila tu velkou motorku
malej si s kolem nevěděl rady, tak to necháme ještě nějaký ten měsíc spát.
Ale pokud ti na koloodrážedle jezdí dobře, tak nevidím rozdíl v přecházení silnice s koloodrážedlem nebo s endurem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše:
Já malýmu koupila koloodrážedlo před měsícem…no a nakonec sem mu ted pořídila tu velkou motorkumalej si s kolem nevěděl rady, tak to necháme ještě nějaký ten měsíc spát.
Ale pokud ti na koloodrážedle jezdí dobře, tak nevidím rozdíl v přecházení silnice s koloodrážedlem nebo s endurem.
no jezdí na kole hezky, ale je to taky ďábel divokej, na té motorce se podle mě nemůže rozjet tolik kolik na kole, takže jsem na to zvědavá. Ještě jak řešíte nákupy v obchodě, na motorce jsem nechala malýho vjet dovnitř, ale koloodrážedlo bych raděj nechala venku, napadlo mě koupit zámek na kolo a nechávat ho ve stojanu na kola, opřené jen tak někde mám přece jen strach, že by tam už na nás nemuselo čekat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já bych malýho na motorce dovnitř vjet nenechala
když vím že máme motorku, tak jezdime jen do malých obchodů a nebo tady v sídlišti v supermarketu nechávám odrážedlo u kas…
ale s koloodrážedlem taky nevim, tam už to asi na zámek bude - přeci jen je to dražší sranda než ojeté enduro…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit