Koloběžka pro pětiletého
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
koloběžka pro pětiletého
Ahojky holky. poraďte mi prosím jakou koloběžku pro pětileté dítě. chceme jen něco okolo 500 kč a skládací. je to jen na přejíždění, tak do toho nechceme moc investovat. dík moc za tipy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My kupovali, kdyz mu byly 4 roky v Kauflandu, takovou peknou za 500kc a drandi na ni i ted, kdyz mu je 5.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tom případě bych to extra neprožívala. Tchyně teď kupovala malému skládací v sekáči za 200,– (je potřeba tam dotáhnout asi 2 šroubky, jinak vypadá v pohodě). Co jsem se dívala, tak bazarová je tak za 200-500,– v pohodě. Nové měli u nás za cca 800,–. Podle mě to bude všecko stejné ![]()
Já teď řeším, jestli spíš nekoupit s nafukovacíma kolama - s terénem, co tu máme, mám obavy, že by si na té skládací moc nezajezdil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tak jestli myslite ty skladaci kolobezky - takove ty hlinikove s malymi kolecky…
Tak to je pouze na idealni rovny teren. Jak jsou ta kolecka mala, tak je to akorat tak na kotrmelec dopredu pri najeti na prasklinu v chodniku. To same, jakmile se trochu vic pootoci riditka. Kolecko je hned v 90 stupnich a opet hrozi pad.
Na ne prilis idealni teren jedine neco s vetsimi kolecky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@74paja no právě, my tu žádný ideální terén nemáme, hodně chodíme/ jezdíme po takové travnaté cestě - koloodrážedlo projede - takže asi zvolíme větší, nafukovací kola. Tchyně bydlí v paneláku, takže tam asi tu skládací na chodníkách využije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, poradí prosím někdo, kdo má zkušenosti? Sháním koloběžku pro skoro 6ti letého, takže asi aby byla tak od 5 dál, aby nějaký rok vydržela. Měla by mít nafukovací větší kola, brzdu, stojánek, větší nosnost, aby se kdyžtak mohl projet i tatínek, kdyby syn nemohl a byla lehká. Nevíte, jakou značku mám hledat? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadá… aby nebyla dlouhá, syn je spíš drobnější a mám strach, že když koupím někde v bazaru, že bude dlouhá a prcek nedošáhne na řídítka anebo obtížně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mischelinka šáhla bych po yedoo - lze vybrat z několika druhů. Sami máme tree - nosnost 90 kg, nastavitelný řídítka atd.. řádíme na ní všichni
koupila bych klidně bazarovou, tohle jsou držáci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se díky, našla jsem na bazaru jednu nabídku, je to typ two. Nevíš, v čem se liší? Paní ji prodává za 1000,–, což celkem jde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mischelinka tam bude spíš jen rozdíl v označení a stáří. Ta two je též super, já bych ji vzala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@mischelinka tam bude spíš jen rozdíl v označení a stáří. Ta two je též super, já bych ji vzala
díky moc, hned paní napíšu:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poradí někdo koloběžku vhodnou do terénu? Malému bude v dubnu pět let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.kostka-kolobka.eu/…-mini-2.html
My teda máme doma dospělácké, ale Kostka celkově je naše srdcovka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit