Epikondylitida, aneb tenisový loket

767
11.4.14 13:04

epikondylitida aneb tenisový loket

Lidi máte někdo radu, jak na epikondylitidu (tenisový loket).
Mažu fastum gelem, obkládám priessnitzovým obkladem, ale je to pořád horší a horší… nějaká zkušenost nebo rada (i babská)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1142
11.4.14 13:09

Návštěva lékaře, následoval opich, léky proti zánětu, po měsíci další opich, potom jsem nosila epikondylární pásku, nakonec rázové vlny. Mezitím příslib lékaře, že to směřuje k operaci. Tu jsem odmítla. Obtíže ustoupily tak zhruba po roce, asi tak za 3 měsíce po serii rázových vln.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.14 13:12

Ahoj tak já doma umírala na tenisový loket v tom mi zjistili syndrom kostrče a luxaci pravé kyčle :/ takže ta bolest do ruky a hlavy byla drsná jezdila sem na injekce k dr bylo to jediné co mi pomohlo a pak si kup v lékárně veral stojí to asi 40kč hrozně to pomáhá tak 2 najednou.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
11.4.14 13:12

@Nirrti nojo, já vím… asi mě to k tomu doktorovi nakonec dožene, díky za zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
11.4.14 13:17

@Aliki Není to nic moc příjemného, samoléčbou se to zvládnout nedá. Já si ze začátku bláhově myslela, že to odejde samo, netušila jsem, že jde o tenisový loket. Až jsem pak neudržela v ruce hrnek a nemohla ani kliknout na myš bez bolestí, tak jsem mazala k mudr. Vzhledem k mému primárnímu onemocnění napřed revmalotog, pak ortoped. Hlavní léčba proběhla u ortopeda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čekámenaštěstí
11.4.14 13:24

@Aliki Zkusila bych fyzioterapeuta, zalezi v jake fazi jste. Jinak urcite protahovat pri delsi cinnosti, urcite by pomohlo i tejpovani, pokud uz se nejedna o chroniky problem, kazdopadne je to problem, kteremu se da predchazet..

• Citovat
  • Upravit
767
11.4.14 21:38

Tak jsem se objednala na úterý k ortopedovi.
Díky všem za popostrčení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
16.4.18 21:12

Ahoj, oživuji diskuzi, chci se zeptat ty z vás co byly na opichu na tenisový loket, jak dlouho vás bolela po opichu ruka? snažím se ji mít v klidu, ale moc to nepomohlo a bolest je fakt protivná… :( Čím tu bolest zmírnit..? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
16.4.18 21:23
@Mallti píše:
Ahoj, oživuji diskuzi, chci se zeptat ty z vás co byly na opichu na tenisový loket, jak dlouho vás bolela po opichu ruka? snažím se ji mít v klidu, ale moc to nepomohlo a bolest je fakt protivná… :( Čím tu bolest zmírnit..? :,(

snad tři dny, vůbec jsem takovou bolest nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
16.4.18 21:27

@vokishka No mě říkala kamarádka že to bolí, ale že až takhle? 8o Nejsem schopná tu ruku zvednout, jinak okamžitá bolest.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí