Erotické plkání - peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
28.4.10 15:42

Děvčata, tak mě napadá, že by možná byla vhodná doba na oprášení diskuse „Co je to slušnost na eMiminu“…

Asi by stálo za to, říct si, kde má kdo z téhle komunity jaké hranice. Minimálně by se tím předešlo vzájemnému nepochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.4.10 15:44

Lesina píše:

Jediné, co mi na celé diskusi vadí, že je asi už dneska normální volit mezi normální prací a on-line prostitucí (a pokud někomu ukazuju intimní místa a vedu s ním erotické řeči za peníze, tak se o nic jiného nejedná… A to je věc, která nijak nesouvisí se zakladatelkou - je to věc obecného stavu společnosti.
A já prostě nechci žít ve světě, kde je to normální.

Lesi, ale ono to není o tom, že se to objevilo v diskuzi. Ale že s takovými problémy v životě žít musíme, to je fakt. Pro někoho věc, která ho nechává chladným a pro někoho věc, která prostě vadí. Jediné, co s tím asi tak můžeš Ty udělat, je to, že se budeš snažit vštípit dcerám své morální hodnoty (jako každý rodič) a modlit se, aby se jimi řídily. Nic jiného nám asi nezbude. To máš asi jako třeba s drogama. Můžeš pořád dokola opakovat, jaký je to hnus, jak je to nebezpečné apod., ale to je asi tak všechno. Jestli to děti okusí nebo ne, to už uhlídat na 100% nejde. Můžeme mít děti vychované dobře, ale záleží taky na vlivu party, kamarádů. A vzhledem k tomu, že mám taky dcery, tak se o ně budu bát víc a víc. A čím budou starší, tím větší strachy mít budu. U kluků tolik strachů asi rodiče nemají. Ale to už je bokem od tématu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.4.10 15:49

Radúno svatá pravda… pod to bych se taky podepsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.4.10 16:50

Taky se mi jeví jako paradox, že někdo odsuzuje napadání zakladatelky, ale jedním dechem z ostatních udělá paničky se svatozáří a " dokonalé bytosti" se stejným druhem pohrdání..
Ps. Já nenapadala, ale názor jsem na to měla ( obecně na důvody a tak), ale že bych se kvůli tomu měla cítit zahanbeně, že si hraju na svatou???Proč???

Ale už se to tu motá dokola - takže vlastně zakaladatelky se to už ani tak moc netýká, spíš obecně - jak by kdo vnímal celou situaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
28.4.10 17:11

Mám za to, že Benedikt XVI. jako vysokoškolský profesor umí psát bez hrubek :wink:
Jeho zdejší rádoby alter ego zjevně nikoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
28.4.10 17:45

Lizbeth … vystihla jsi to zcela dokonale: " … že si HRAJU na svatou?"
To bylo přesně to, co jsem měla ve svém příspěvku na mysli :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
28.4.10 18:38
Anonymní píše:

Tak naposled žádám aby ten kdo jsi jsem jde jen vylít vztek šel hned o dům dál.
Názory jsem respektovala a nečertila jsem jse,ale přijde mi že čim déle to trvá,tím více to vy prožíváte a opravdu utočíte jak vosy a spíše než já by jste se měli stydět vy :kytka:

Mějte se všichni fajn :palec: .

:?: :?: :?: nechápu…asi něco jako „host vyhazuje vrchního“ ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Holka, dělej jak rozumíš, fakt doufám, že se nakonec pro tuhle práci nerozhodneš a pokud jo, tak že nebudeš litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.4.10 18:50
Evikk píše:
Lizbeth … vystihla jsi to zcela dokonale: " … že si HRAJU na svatou?"
To bylo přesně to, co jsem měla ve svém příspěvku na mysli :-?

Tak ted tomu moc nerozumím.. :?: :roll: Ale jestli se chceme chytat za slova a nebo být jízlivé a krutě ironické tak napíšu, že nejsme svaté a už vůbec si na to nikdo NEHRAJE
fakt nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
28.4.10 19:31

Lesino - to se nemusíš bát, tak jsem to určitě nemyslela. Jen že anonymita je věc mimořádně křehká a pokud se ji nedaří udržet už před začátkem… prostě technická poznámka.
Vyjadřovat se k tématu nějakým hodnotícím způsobem z různých důvodů nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
28.4.10 22:15

No ja nevim … nebrala bych to jako prostituci.Podle me je to bezpecne , ovsem myslim tim v nekterych bodech.

• neprijdu s dotycnym do fyzickeho kontaktu … tudiz nechytnu zadnou chorobu.
  • nedostanu od nej pres hubu ci me nijak jinak nezmrzaci.
  • je fakt , ze ja osobne mit chlapa spis mu schvalim tohle nez abych ho nacapala s nejakou jinou v posteli coz se mi bohuzel u byvaleho muze stalo.
  • asi si reknete , ze jsem divna , ale spis nez styl privydelku pyramidy bych zvolila asi tohle … mam jistotu , ze nemusim nic vkladat , zaden kapital a prijem mam zaruceny..
  • par minut denne rekneme pracuji , muzu se venovat rodine s tim , ze to partner vi a nic proti tomu nenamita
  • a pak mame demokracii nebo ne?? :think:

at si kazdy dela co chce … je to jeho rozhodnuti prece nebo ne :-)
No ja jen tak … aby rec nestala …fajn vecer vsem maminkam preji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebelka007
23.1.12 22:20

Tak jak?

Po přečtení tohohle 13-ti stránkového dramatu, jsem chvíli zůstala koukat na obrazovku. Ačkoliv se jedná o téměř dva roky starou záležitost, mám pocit, že některé proslovy byly až přehnané. Z nějakýho neznámýho důvodu sem teď píšu, abych se podělila i já o svůj názor. Zřejmně budu místní komunitou odsouzena, jelikož jsem nepřisla kamenovat zadatelku, ale trochu obhájic situaci.

1.Zakladatelka byla rozhodnuta do této práce jít už před tím, než ji kdokoliv z vás odepsal na dotaz. To že jste ji hned z kraje odsoudili jen urychlilo její rozhodnutí tuhle práci dělat.

2.Live chat rozhodně nemá nic společnýho s prostitucí. Dneska dělá plno lidí livechat zdarma - stačí zadat do googlu. Pokud za to bude slečna zakladatelka navíc placená, je to jen její plus.

3.Je zvláštní že nazýváte livechat prostitucí, protože zakladatelka chce svým dětem dopřát něco víc než má většina jiných dětí. Pokud by zakladatelka bydlela pod mostem, tak už by livechat byl dobrý nápad? Hezké jak jste přející.

4.Poslední větička pro zakladatelku: je úplně fuk, kdo si o tobě co myslí. Svůj život žiješ jen ty a nikdo z těch tady tě neživí, na chleba ti nedá a děti ti neohlídá. Tak se vykašli na všechno okolo. Nesvěřuj se už na veřejných servrech a jdi do toho, co tě láká. Ať je to cokoliv. Kde je psáno, že se musíš spokojit s tím, co mají i ostatní a smířit se s tím, s čím se smířili ostatní. Ať se jdou bodnout. Ty žij sama za sebe a svoji rodinu. Co ty víš, třeba se k tobě do livechat časem přidá i manžel ;)

• Citovat
  • Upravit
9867
23.1.12 23:23

Vidíš a já si stále ještě, i po dvou letech, myslím, že ničit si sebeúctu a rodinu erotickou prací je zbytečné. Možná si sama sebe vážím víc než je normální.

Kvůli pomíjivým a snad i zbytečným požitkům bych tohle nedělala. Nevím jak se zakladatelka rozhodla a nevím, zda o tom ještě uvažuje, či zda tak ještě pracuje, v podstatě mi to je jedno - ale i dnes bych jí to rozmlouvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LauraSexxy
24.1.12 12:48

Pěkný blbosti protože na live chat se může pripojit jen klient co má kreditku a učet založený v zahraničí

• Citovat
  • Upravit
AnH
10.8.12 09:21

AnH

Je neuvěřitelné, jak virtuální svět zlehčujete. Asi si plně neuvědomujete, že tento svět brzy splyne s tím reálným. Počítejte s jednou věcí, co na internet dáte to jste zveřejnili úplně veřejně. Ačkoliv zde je třeba je 1% lidí, dokážou prolomit ochranu serverů, tak udělají a zveřejní. Získat jakékoliv informace není problém, pro lidi jako já, ale otázka času, kde dobrá ochrana tam selže lidský faktor. Tím myslím jméno, heslo, mail, číslo karty, atd.

1. Zabezpečení pro CZ. Ano, je to reálné, ale uživatelé to obejít umí, ale na 99% předpokládaje, že tyto firmy nechtějí přijít o jediného platícího zákazníka, tedy je to vždy povoleno.
  2. Stéle roste rychlost výkonu PC, již dnes umožňuje vyhledávání dle fotografie.
  1. Zlehčujete, že jde jen o virtuální akt, někdo v tom nevidí rozdíl, jako já. Je od Vás 50.000Km nebo jen 1km, případně jen 2m (tj. v pokoji), to je otázka vzdálenosti. Ke kameře a monitoru to má také jen 1.5m
  1. Zábava začíná, nejprve HD kamery a obraz, kde uvidí detaily snad lépe nežli Váš manžel. Připravte se na 3D kamery :)

Rada na závěr, nepoužívejte sociální sítě, když chcete žít takový život v utajení. Výrazně snížíte možnosti svého odhalení.

Již dnes firmy platí, aby o Vás zjistili ze sociální sítě, internetu vše co o Váš jde.

AnH

• Citovat
  • Upravit
AnH
10.8.12 09:48

AnH

Přisadím si.

Jak by jste pohlíželi na to, kdyby Manžel pravidelně vyhledával ženu na takových stránkách a provozoval s ní „virtuální“ sex? Měl by to rád, vyhledával by ji. A nemusí jít o cizinku, ale Češku z Prahy. Nevěra?

• Omylem najde zapomenutou otevřenou stránku, přihlašující údaje vyplněny.

Je zajímavé, jak by pro Vás i virtuální akt může být nevěrou nebo něčím co by Vás šokovalo. Klidně i důvod rozvodu, krachu vztahu.

Příklad ze života doplním, že někdo má práci rád, nebojí se a dokonce mu nevadí si s pěkným mužem vyrazit v Praze. Já tedy svého kamaráda nechápu, ale on se dobře pobavil. (především kvůli zdravý).

Obrácený pohled, ale pochopte, že každé slovo má svůj význam. Ačkoliv má každý stupeň třeba své slovo, tak jako prostitutka, striptérka, atd. Tak zde se jedná o něco, ať třeba mezi, tak bráno podobně.

Práce je práce, ale teď se velmi těžko hledá, chápu. Chce to čas, ale kdo chce práci tak ji časem najde nebo se musí přestěhovat do míst kde práce prostě je.

AnH

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat