Erotické plkání - peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymka
26.4.10 22:18

ahoj
tak ja te podporim i kdyz jen anonymne,nejde o to ze bycch se stydela za to co delam ale protoze nepotrebuji aby kdokoliv vedel co delam.
Tenhle job delam uz cca 8let,samozdrejme mam prestavky jako napriklad ted 3 roky kdy jsem mela dite.
Praci si nemuzu vynachvalit,drive jsem delala ve studiu ale co delam doma je to super.
Navic delam primo pri studio v usa takze zadne smlouvy a nic podobneho v cesku nemam.Penize dostavam take primo od nich.
Delat doma je vyhoda,muzes jit online kdy chces a na jak dlouho chces,kdyz te to prestane bavit tak se proste „vypnes“.
Hlavni je najit si chat kde davaji dobre penize z privatu,necekej ze nekde dostanes penize za to ze budes plkat ve free chatu,ze zacatku to bude slozite protoze si budes muset zistat zakazniky,bude tam spousta lidi co budou jen prudit a na to se priprav..je to celkem obcas o nervy,ale jak jsem napsala kdykoliv to muzes zapichnout.
Hlavni vyhodou je dobre umet rec protoze pak na private muzes hodiny jen vykecavat misto delat show.Jak vypadas na tom snad ani nezalezi,kazdy chlap ma jinou predstavu.
Jinak kerku mam taky a za celou dobu me nikdo nepoznal.
Toho ze by nekdo nekdy nekde zverejnil mou fotku se nebojim, celebrity to take nemaji lehke a sem tam nekdo vytahne nahou fotku pred xxxx lety.
Online chodim kdyz mam dite pryc z domu nebo kdyz spi(ale to jen kdyz se domluvim dopredu na nejaky privat),penize mam super a to chodim online jen 1-2× tydne.
Diky tomu jsem take poznala par „znamych“u kterych jsem i byla na dovci,samozrejme drive nez jsem mela dite a diky tomu jsem hodne procestovala.
Preji ti okud se rozhodnes pro to praci zkusit abys mela stesti.
A jeste neco..nedelam to proto ze bych byla pohodlna delat neco jineho ale nemela jsem moznost delat to co bych chtela..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.4.10 23:13

Moc děkuji za všechny názory.

Moc mě potešilo že se někdo ozval:-)
Anonymko mohla by jsi mi prosim písnout kolik zákazníků máš,zruba výdělek?
Nechtějí po tobě nějaké extra divné věci?

Manžel mě nezabil,ale potřebuje trochu času.Já už rozhodnutá opravdu jsem

• Citovat
  • Upravit
9867
26.4.10 23:24
Anonymní píše:
Moc děkuji za všechny názory.

Moc mě potešilo že se někdo ozval:-)
Anonymko mohla by jsi mi prosim písnout kolik zákazníků máš,zruba výdělek?
Nechtějí po tobě nějaké extra divné věci?

Manžel mě nezabil,ale potřebuje trochu času.Já už rozhodnutá opravdu jsem

Já si to myslela, že jsi rozhodnutá… Jen by sis měla přiznat, že to děláš protože tě to láká, ne protože potřebuješ peníze… Protože podle toho, co píšeš, je nepotřebuješ.

Přeju abys jednou nelitovala.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.4.10 23:59

držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
27.4.10 00:30

Kdyby to bylo z dobrého důvodu, tak bych asi také držela palce - ale prostituovat (v tomto případě bych to nenazvala jinak) se jen kvůli navyklému blahobytu? Nechápu…
Co když se zakladatelka nebude zákazníkům líbit? Půjdou dál? Třeba by mohli přibrat i děti… Vždyť jim to neublíží, jen se s maminkou potulí před kamerou a rodinka se bude mít pořád tak dobře…

Ne, já vím, že to vedu ad absurdum… Že děti určitě ne… Bylo to jen šílené rozvedení nápadu autorky…

Jen to celkově nechápu, podle mě totiž nemá zakladatelka k něčemu takovému důvod. Připomíná mi to články v novinách o novém druhu zlodějů - to když zchudlá střední vrstva krade to, nač si navykla v letech blahobytu - ač to jsou objektivně totální zbytečnosti…

Prostě to skončí špatně, a kdo říká, že ne je naiva.

L.

PS: Zvažovala jsem anonymní odeslání, ale ač je můj SOUKROMÝ názor asi v tomto případě ostřejší, nemám se zač stydět.
Kdyby zakladatelka byla v jiné životní situaci, měla bych s nejvyšší pravěpodobností mnohem více pochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymka
27.4.10 08:37

Jen pro upresneni Lesino…takove veci jako deti jsou prisne zakazany na kamere!!!!!!!!!!!!Jak si muzes myslet takove veci???
A navic-to neni prostituce!!!Promin ale nemam rada takove nazory.Prostituce je kdyz holka soulozi s clovekem za penize,ma primy pohlavni styk s muzem nebo zenou,oni se ji dotykaji atd..
Tohle v zadnem pripade neni prostituce,nikdo na tebe nesaha,ona je tam sama.
Jinak vim ze si dle IP muzes zjistit kdo jsem a snad by sis nemyslela ze bych do toho tahala deti.

Zakladatelko…jen bych ti chtela pripomenout ze to neni snadne a celkem me bavi jak si spousta holek rekne:pujdu na net,tam ty penize vydelam za nic.Chce to hodne prace si vybudovat stale zakazniky a dostat se tam kde jsem treba ted uz ja.
Hodne holek skonci po prvnim tydnu protoze to absolutne nenaplni jejich predstavy.
Hlavne davej pozor aby firma nebo studio vyplacelo penize,znam hodne holek co penize nikdy nedostaly.
A nezapomen ze i tahle prace se dani.
O penezich tady psat nebudu,promin a taky zalezi jak kdo ti da.
A delam jen to co ja chci.

• Citovat
  • Upravit
12978
27.4.10 08:38

Souhlas s Lesinou - ve všem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
27.4.10 08:50

Souhlas s Lesinou. Pustit se do toho z životní nouze nebo nemít na chleba se asi dá pochopit.
Ale vyšlapat dětem na dovolenou a na kroužky mi přijde minimálně neuvážený.
Ty jsi nepočítala s tím, že ti mateřská jednou skončí a děti budete muset z něčeho živit? Nechápu totiž, jak tě to mohlo překvapit… . Čím později začneš dělat normální práci tím menší o tebe budou mít zaměstnavatelé zájem.
Taky jsem se nikdy od nikoho nenechala živit, taky máme dítě a s tím kolik máme a budeme mít peněz prostě počítám. Přijde mi nepochopitelný, že někdo ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
27.4.10 08:50

Jde mi o to, že tohle podle mě může zlikvidovat celou rodinu - ne možná hned, ale za pět, deset patnáct let… A dělat toto jen a pouze kvůli navyklému standardu…

Pochopila bych, kdyby to byla nejposlednější možnost - ale tady to tak není. Zakladatelka sama psala, že manžel má dobrou pozici v rodinné firmě. No, umím si představit, že tenhle provalený průšvih ovlivní i tu firmu.

Aby bylo jasno, prudérní rozhodně nejsem. Holky, co si takto vydělávají, neodsuzuju - ale samosebou bych nejásala, kdyby moje holky jednou něco takového dělaly. Jenže speciálně tahle „profese“ se táhne do budoucnosti - a ne v pozitivním smyslu.
A tady mi přijde, že rychlé peníze stojí zakladatelce za ohrožení rodiny, dobré pověsti a budoucnosti - z mého pohledu naprosto zbytečně.

L.

PS: Co se týče IP - vidím je, takže vidím, když si někdo píše sám se sebou (prostě tam jsou stejná čísla a já si čísla pamatuju dobře), ale věř nevěř, nezjišťuji bez důvodu komu patří, považuji to za soukromý údaj, o který se zajímám jen když je důvod - porušení pravidel diskusí, k čemuž tu nedošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
27.4.10 08:53

V případě že je to tak náročný a trvá si vybudovat klientelu a já nevím co všechno tak nechápu proč ten čas neinvestovat do nějaké společenský prestižnější kariéry :mrgreen:
Můj názor je že je to lákavý pro málo práce za hodně peněz, vykoupenejch ovšem ztrátou společenské prestiže. To by mi za to ale opravdu nestálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.10 09:38
Lesina píše:

Co když se zakladatelka nebude zákazníkům líbit? Půjdou dál? Třeba by mohli přibrat i děti… Vždyť jim to neublíží, jen se s maminkou potulí před kamerou a rodinka se bude mít pořád tak dobře…

Lesino tak tohle jsi docela přehnala a nechápu že dokážeš být tak zlá!Děti jsou pro mě v životě všechno a tohle mě opravdu rozpálilo do běla!Nechápu jak někdo v tvém postavení se muže chovat tak že tohle jsi dovolí říci.
Víš co urážet se nechám i když jsem hned na začátku o takové řeči nestála což jsem již napsala,ale dělat ze mě nějakého uchyla fakt nebylo nutné!

• Citovat
  • Upravit
9094
27.4.10 09:48

Anonymní, chápeš co znamená ad absurdum??? Nemám pocit, že by tě tady kdokoliv urážel. Pokud vím chtěla jsi slyšet názor a tady je máš. Můj je stejný. Vyšlapávat si na dovolenou mi přijde fakt ubohý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
27.4.10 09:49
Anonymní píše:
Lesina píše:

Lesino tak tohle jsi docela přehnala a nechápu že dokážeš být tak zlá!Děti jsou pro mě v životě všechno a tohle mě opravdu rozpálilo do běla!Nechápu jak někdo v tvém postavení se muže chovat tak že tohle jsi dovolí říci.
Víš co urážet se nechám i když jsem hned na začátku o takové řeči nestála což jsem již napsala,ale dělat ze mě nějakého uchyla fakt nebylo nutné!

Ale Lesina má pravdu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
27.4.10 09:59

Co by za to jiné mamky daly, kdyby měly práci jistou - sice píšeš 12 h - ale to snad né 7 dní v týdnu..Nepřipadá mi něco nenormálního být denně v práci a děti vidět večer - pokud už jim je 5 a více.Sestra takhle také chodí a to je učitelka a nikdo nestrádá o víkendu a prázdniny se užijí..Není to ideál ale není to ani peklo na zemi, když děti matku nevidí a tak je pořád..A manžel je také 12 h v práci denně??

Prostě někdo je rád , že je rád, že po mateřské sežene cokoli i pod svou úroven, jen aby práci měl..
Ty jsi asi nikdy nepracovala( jestli se mýlím, promin) a vůbec si něco takového nedokážeš pořádně představit..Ta myšlenka se ti nezamlouvá a jako alibi si možná bereš děti a jejich zabezpečení..
A jak to bylo doposud, když jsi byla na mateřské - to jste také nevyšli s penězi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
27.4.10 10:11
Lizbeth píše:
Co by za to jiné mamky daly, kdyby měly práci jistou - sice píšeš 12 h - ale to snad né 7 dní v týdnu..Nepřipadá mi něco nenormálního být denně v práci a děti vidět večer - pokud už jim je 5 a více.Sestra takhle také chodí a to je učitelka a nikdo nestrádá o víkendu a prázdniny se užijí..Není to ideál ale není to ani peklo na zemi, když děti matku nevidí a tak je pořád..A manžel je také 12 h v práci denně??Prostě někdo je rád , že je rád, že po mateřské sežene cokoli i pod svou úroven, jen aby práci měl..
Ty jsi asi nikdy nepracovala( jestli se mýlím, promin) a vůbec si něco takového nedokážeš pořádně představit..Ta myšlenka se ti nezamlouvá a jako alibi si možná bereš děti a jejich zabezpečení..
A jak to bylo doposud, když jsi byla na mateřské - to jste také nevyšli s penězi??

Přesně tak, jistá práce a hlavně jisté peníze jsou dneska skoro zázrak. A za mě radši 12 hod takto než 1 hodina s rizikem prozrazení a hlavně za hranicí běžný etiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat