Erotické plkání - peníze
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Né ,že bych se musela obhajovat, ale neodsuzovala jsem zakladatelku ( a ani jsem nikdy nepoužila hrubé výrazy) ani tu práci jako takovou( at jí dělá kdo chce) - ale pouze ty motivy - které z mého pohledu nestály za to prozrazení, ostudu a malér - ale to musí samozřejmě zhodnotit zakladatelka ( mě přijdou povrchní) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lizbeth, já vím. Omlouvám se ti, jestli jsem se tě dotkla. Vím, že ty dokážeš říct svůj názor, aniž bys někoho urazila a vím, že más svůj pevný názor, který ani davová psychóza nedokáže ovlivnit. Tak to, prosím neber osobně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chuanitka píše:janine24 píše:Jani, já bych v takto důležitém rozhodnutí čekala taky na manželovo posvěcení
K předposlednímu příspěvku, tedy zakladatelčinu - to, že čekáš na rozhodnutí manžela je podle mýho trochu alibismus. Kdyby něco, tatínek to chtěl taky nebo s tím souhlasil, takže ten průšvih není jen můj. Aspoň tak to na mě působí.Nevidím v tom žádný alibismus
Já už to vysvětlovala, ale prostě myslím, že rozhodnutí nechala zakladatelka na vůli nebo nevůli manžela. To mi příjde alibistický. Něco jinýho je se rozhodnout a pak to probrat s mužem. Aspoň já tam rozdíl vidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě protože je život krátký, nevidím důvod dělat věci, za které bych se já nebo moje rodina měla stydět, když to není životní nutnost…
Vadí mi to, že se tu prezentuje jako normální, když někdo, kdo podle slov zakladatelky patří ke střední nebo dokonce vyšší střední třídě, prostě bude provozovat jen tak erotiku po Internetu. Vždyť to normální není, nebo jsem už tak daleko za opicema?
Nevadí mi tahle profese jako taková, jen mi je většinou aktérek moc líto, protože za tohle dřív nebo později zaplatí - a většinou ne penězi…
Pokud si zakladatelka tuhle „profesi“ doopravdy vybere, nu, proč ne. Ale když se ptá na názor, normální mi to nepřijde - prostě mám z toho pocit navrch huj, naspod fuj… No, vlastně to, co denně vidíme kolem sebe nejen v politice - tak čemu se vlastně divím… ![]()
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
radúna píše:
Lizbeth, janine24, jde o to, že i když člověk nesouhlasí, může přece prezentovat svůj názor tak, aby neurazil. Mi totiž někdy příjde, že jsou tu názory dost tvrdé. Zvlášť, pokud jde o takovou „prkotinu“. Jak jen to napsala Sandrik?
„Každý jsme jiný a každý má na své jednání právo.“
A já mám opravdu někdy pocit, že pokud člověk nežije tak, jak si vy myslíte, že je to správné, tak jedete jak vosy. A do něj, co se do něj/ní vleze!!! Myslím, že by to chtělo občas kapku pochopení, proč ten nebo ta dělá to a to.
Radúno sorry, ale myslím, že jsem tu nikoho neurážela. Jen se vyjadřovala k tomu, jak to vidím já. A pochopení? Myslím že, kdybych ho neměla, odsoudím a nemám potřebu vysvětlovat nebo upozorňovat na možná rizika. Nejsem soudcem, jen moc prosím o revizi unáhlených nebo podle mě unáhlených nápadů a hledání řešení, pokud je nějaké další. A tady to vypadá že je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janine24 píše:
Já už to vysvětlovala, ale prostě myslím, že rozhodnutí nechala zakladatelka na vůli nebo nevůli manžela. To mi příjde alibistický. Něco jinýho je se rozhodnout a pak to probrat s mužem. Aspoň já tam rozdíl vidím.
Ona se rozhodla, manželovi sdělila:
Anonymní píše:
Moc děkuji za všechny názory. …
Manžel mě nezabil,ale potřebuje trochu času.Já už rozhodnutá opravdu jsem
janine24 píše:
Radúno sorry, ale myslím, že jsem tu nikoho neurážela. Jen se vyjadřovala k tomu, jak to vidím já. A pochopení? Myslím že, kdybych ho neměla, odsoudím a nemám potřebu vysvětlovat nebo upozorňovat na možná rizika. Nejsem soudcem, jen moc prosím o revizi unáhlených nebo podle mě unáhlených nápadů a hledání řešení, pokud je nějaké další. A tady to vypadá že je.
Víš, ono občas stačí, jakým způsobem ten svůj názor člověk podá. Není třeba urážky, ale pohrdání dokážou taky divy. Tím nechci říct, že zakladatelkou pohrdáš, jen si nemyslím, že zrovna tady chtěla zakladatelka slyšet, jaké jiné varianty by mohla vyzkoušet, aby „dopřála rodině“. Mně příjde, že už byla rozhodnutá na začátku, jen to potřebovala ze sebe nějak dostat ven. To moje rýpání o těch vosách neplatilo jen pro tuto diskuzi. Jen mi příjde, že je tady na eMimi všeobecně nějak moc napruženo. Názory máme každý jiné, to je jasné, s tím se počítá. Ale co mě vždycky dostane je takové to přikyvování jedna druhé, jen aby to splynulo s tzv. hranicí etiky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Radúno - neberu to osobně a neomlouvej se
![]()
Vím jak to myslíš, občas také jedu proti proudu a když se ostatní sesypou se svou pravdou není to dobrý pocit, takže tak.. ![]()
A přitakávání - to je jen o tom, že někdo mi vezme něco z úst, nebo dokonce zvolí výstižnější argumenty, než které mě napadají..Né, že bych byla hlava prázná
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Radúno chápu, osobně mám fakt pocit, že někdy třeba je lepší dát víc variant než jen tiše souhlasit se vším, ale možná je moje empatie trochu slabší než by situace vyžadovala. Fakt nevím.
A u mě je přikyvování fakt často o tom, že přemýšlím, jak se vyjádřit a mezitím to napíše někdo jiný. Asi myslí a píší rychlejc než já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janine24 píše:Anonymní píše:Ne, takhle to není. Já mám svou zodpovědnost a v rámci té musím říct, že není nic zásadního, co bych chtěla já a partner ne. I v tomhle bych chtěla, aby to bylo moje rozhodnutí, který bude v souladu s názorem partnera. Ne s jeho souhlasem nebo nesouhlasem. Možná to budeš brát jako slovíčkaření, ale u mě je to o přístupu. Nemám ráda postoj, že já úplně nevím, ale když chce ten druhý aby ANO nebo NE, tak já to tak udělám. Jen jsem z tvýho postoje měla tenhle alibistický dojem.janine24 píše:Na to ještě reaguji.
K předposlednímu příspěvku, tedy zakladatelčinu - to, že čekáš na rozhodnutí manžela je podle mýho trochu alibismus. Kdyby něco, tatínek to chtěl taky nebo s tím souhlasil, takže ten průšvih není jen můj. Aspoň tak to na mě působí.
Ty když něco chceš děláš to i když manžel nechce?tak u nás vždy rozhodujeme vše společně.Kdo chce psa bít hůl jsi vždy najde že.
Také budu ráda když mi odpovíš když já reaguji,děkuji
janina to jsi dost protiřečíš!Nebo asi nečteš co píšu
.
Já napsala že rozhodnutá jsem,tak nechápu co ty vlastně řešíš?Kdybych napsala že nejsem rozhodnutá že počkám co on tak je to snad něco jiného .Prostě tento příspěvek mi přijde prostě jako s tím psem a holí
![]()
- Citovat
- Upravit
Lesina píše:
Právě protože je život krátký, nevidím důvod dělat věci, za které bych se já nebo moje rodina měla stydět, když to není životní nutnost…Vadí mi to, že se tu prezentuje jako normální, když někdo, kdo podle slov zakladatelky patří ke střední nebo dokonce vyšší střední třídě, prostě bude provozovat jen tak erotiku po Internetu. Vždyť to normální není, nebo jsem už tak daleko za opicema?
Nevadí mi tahle profese jako taková, jen mi je většinou aktérek moc líto, protože za tohle dřív nebo později zaplatí - a většinou ne penězi…
Pokud si zakladatelka tuhle „profesi“ doopravdy vybere, nu, proč ne. Ale když se ptá na názor, normální mi to nepřijde - prostě mám z toho pocit navrch huj, naspod fuj… No, vlastně to, co denně vidíme kolem sebe nejen v politice - tak čemu se vlastně divím…
L.
Lesino tady nejde o vyjádření tvého nesouhlasu s touto profesí,ale to že jsi mě nařkla s toho že do toho časem zapojim i děti
.To prostě nebylo fér at jsi o tom myslíš co chceš,tohle sem prostě nepatřilo!Pokud to tak bereš automaticky,ukazuje sebe ukazuje děti,tak problém nebude ve vyjadřování,ale už je to přímo napadnutí ![]()
- Citovat
- Upravit
Ach jo ze se vzdycky vsechno tak hrozne zvrhne a navic jinym smerem..
A ano nejde o urazeni ale o to ze hodne z vas dalo najevo sve pohrdani!!!
Jak uz jsem psala drive a i nekdo jiny to zde napsal-obcas mi prijde ze pokud my jine nemame nad hlavou svatozar a mame trochu jiny nazor tak se na nas slitnete jako vosy.
A se zakladatelkou souhlasim ohledne toho co napsala Lesina-z toho co jsi napsala o detech se mi udelalo zle.
mam te jako osobu zde na emimi moc rada ale tohle bylo celkem hodne nechutne a hnusne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raduno děkuji a děkuji i ostatním pro které nejsem prostitutka.
Všem ostatním se omlouvám že jsem vubec vytahovala takové téma,mělo mi být hned jasné že i když poprosim že moralizovat nechci tak se tomu nevyhnu.
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:janine24 píše:janina to jsi dost protiřečíš!Nebo asi nečteš co píšuAnonymní píše:Ne, takhle to není. Já mám svou zodpovědnost a v rámci té musím říct, že není nic zásadního, co bych chtěla já a partner ne. I v tomhle bych chtěla, aby to bylo moje rozhodnutí, který bude v souladu s názorem partnera. Ne s jeho souhlasem nebo nesouhlasem. Možná to budeš brát jako slovíčkaření, ale u mě je to o přístupu. Nemám ráda postoj, že já úplně nevím, ale když chce ten druhý aby ANO nebo NE, tak já to tak udělám. Jen jsem z tvýho postoje měla tenhle alibistický dojem.janine24 píše:Na to ještě reaguji.
K předposlednímu příspěvku, tedy zakladatelčinu - to, že čekáš na rozhodnutí manžela je podle mýho trochu alibismus. Kdyby něco, tatínek to chtěl taky nebo s tím souhlasil, takže ten průšvih není jen můj. Aspoň tak to na mě působí.
Ty když něco chceš děláš to i když manžel nechce?tak u nás vždy rozhodujeme vše společně.Kdo chce psa bít hůl jsi vždy najde že.
Také budu ráda když mi odpovíš když já reaguji,děkuji.
Já napsala že rozhodnutá jsem,tak nechápu co ty vlastně řešíš?Kdybych napsala že nejsem rozhodnutá že počkám co on tak je to snad něco jiného .Prostě tento příspěvek mi přijde prostě jako s tím psem a holí![]()
![]()
![]()
To je jedno, podle mě jsem na tebe neútočila, natožpak hůl na tebe brala, jen jsem vyjádřila svůj názor na čekání na rozhodnutí manžela. Ale respektuju, že pro tebe je to takhle důležité a já bych to rozhodování a pozici partnera prostě viděla jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:Lesina píše:Lesino tady nejde o vyjádření tvého nesouhlasu s touto profesí,ale to že jsi mě nařkla s toho že do toho časem zapojim i děti
Právě protože je život krátký, nevidím důvod dělat věci, za které bych se já nebo moje rodina měla stydět, když to není životní nutnost…Vadí mi to, že se tu prezentuje jako normální, když někdo, kdo podle slov zakladatelky patří ke střední nebo dokonce vyšší střední třídě, prostě bude provozovat jen tak erotiku po Internetu. Vždyť to normální není, nebo jsem už tak daleko za opicema?
Pokud si zakladatelka tuhle „profesi“ doopravdy vybere, nu, proč ne. Ale když se ptá na názor, normální mi to nepřijde - prostě mám z toho pocit navrch huj, naspod fuj… No, vlastně to, co denně vidíme kolem sebe nejen v politice - tak čemu se vlastně divím…
L.![]()
![]()
![]()
.To prostě nebylo fér at jsi o tom myslíš co chceš,tohle sem prostě nepatřilo!Pokud to tak bereš automaticky,ukazuje sebe ukazuje děti,tak problém nebude ve vyjadřování,ale už je to přímo napadnutí
Ne, nenařkla - dovedla jsem tvou myšlenku a argumentaci do absurdna - ani na okamžik si nemyslím, že bys zapojila děti. Jen jsem použila tvou argumentaci abych ti ukázala, kam logicky vede.
Pokud ti to připadá jako obvinění, možná bys mohla popřemýšlet proč - a třeba nakonec zjistíš, že to není činnost, kterou bys chtěla mít za sebou i ty sama. A pokud ano, budu ráda.
Podívej, pokud to uděláš a pokud bys nějakou náhodou byla moje známá, já nebudu ten, kdo po tobě hodí slinu a šutr - nemám proč. Spíš bych tě litovala (a to i přes peníze, kterých bys asi měla proti mě víc…), což nevím, zda by pro tebe nebylo ještě nesnesitelnější.
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janine vubec ti nerozumim,ale to je jedno,stejnak je to prkotina.
Já se zde nechci hádat z nikym,nikomu své názory nevnucuji a ani jak bylo řečeno se nechci obhajovat.
Taminka těší mě že to vidíš stejně,proto že ty názory Lesina má pravdu,je to tak atd.. mě prostě
a už jsem jsi říkala jestli jsem vubec normální že mě dokáže taková řeč urazit ![]()
Pokud mě chce někdo soudit nebo mě urážet či mnou opovrhovat ,netahejte do toho prosim moje děti,pro mě je to hodně citlivé téma,děkuji
- Citovat
- Upravit