Erotické plkání - peníze
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
no ono je rozdil pokud dela z domu nebo ze studia…ve studiu je samo vice holek a nektera se urcite prekecne kde to studio je.
Pokud by delala z domu tak nikomu nehlasi kde bydli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozřejmě že do žádného studia by mě nikdo nedostal!
Bude to z domova.O IP adresu se nebojim,manžel se v PC vyzná tak změnit IP adresu a i uplně jí nechat uzamknout vim že neni problém.
Ve smlouvě je napsáno že český klienti se na tyto stránky dostat nemohou,ale člověk nikdy neví.S tím že se dají vypnout jsem to myslela tak že ozve se klient ,napíše třeba jsi tam a podle toho poznám zda to píše čech,angličan atd.. i když čech muže napsat také anglicky,ale nemyslim jsi že by to někdo dělal:-) a když uvidim češtinu nepřihlásím se
- Citovat
- Upravit
No pořád máš variantu: Čech pracující v zahraničí
Tam prostě žádný omezení není. Navíc jak jsem psala to s IP adresou - jde o to, že oni prostě nemusí poznat, že se dotyčný loguje z čr a tak ho nemohou zablokovat. Stačí aby tě pak poznal jeden zákazník a budou to vědět všichni okolo ![]()
Tady je to jen na tobě, v případě, že zvážíš všechna pro a proti a troufáš si na to … rovnou říkám, že já bych na to neměla
Příspěvek upraven 26.04.10 v 18:18
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tami je mi jasné že o mluvení to tam neni a ani s tím nepočítám,ale ty věci co se tam vyžadují mě baví a dělám je zadarmo ![]()
Samozřejmě budu používat jen paruku a vím že i líčení dokáze nějaké věci uplně proměnit a nemám nějak zvláštní,krásnou postavu aby to mě nějak vyčlenilo,asi jako každá třetí slečna,paní.
Problém muže být jen s tetováním,jak zamaskovat jsem zatím nepřemýšlela,ale mám kamarádku co se vyzná v makeupech tak snad ta by pomohla:-)
Kdybych se rozhodla že to budu dělat nepovim to nikomu,ani kamarádkám,nemám potřebu to z někým řešit ![]()
To že se dají nějaké fotografie zneužít jsi musíme přiznat i tak.Spoustu z nás má facebook,není problém nebo i ze seznamky,z emimina stáhnout fotečku a umístit jí někam na erotickej web,takže kdyby se něco profláklo,tak budu zapírat ,zapírat,zapírat ![]()
Asi tady není nikdo kdo zažil na vlastní kůži,ale všech názorů jsi cením a cením jsi i toho že hned nejsem pro všechny nějaká štětka a nebo to alespon nikdo nenapsal na plná usta:-).
Všechny postřehy beru v potaz a všechny chyby se pokusím nějak obejít atd..
Rozhodnutá ale zatím nejsem
- Citovat
- Upravit
Nepročítala jsem celou diskuzi. Nemám ani vlastní zkušenost. Jen moje dvě vzdálené známé se tím celkem slušně živily, obě u stejné firmy. Taky měly smlouvu, že vše jde do zahraničí, nebo se na ně mohl dívat jen ten, komu daly nějaký přístupový heslo, tuším. Tak asi to nějak zabezpečit jde, těžko říct, jestli na 100% A jinak peníze měly slušný, pokud vím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sandrik píše:
No pořád máš variantu: Čech pracující v zahraničí
Tam prostě žádný omezení není. Navíc jak jsem psala to s IP adresou - jde o to, že oni prostě nemusí poznat, že se dotyčný loguje z čr a tak ho nemohou zablokovat. Stačí aby tě pak poznal jeden zákazník a budou to vědět všichni okolo![]()
Tady je to jen na tobě, v případě, že zvážíš všechna pro a proti a troufáš si na to … rovnou říkám, že já bych na to neměla
Příspěvek upraven 26.04.10 v 18:18
Ano ta varianta tady je,ale zase ruku na srdce,čech jsi raději pustí video zadarmo,na internetu jich najde miliony.Málokdo jsi dnes dovolí dát za minutu 90kč jen aby se mrknul na nějakou holčinu,ale samozřejmě s tím počítám,možné to je,ale proto se zamaskuji.
Moc známích v čr nemám.Už za mlada jsem spíše cestovala a až láska mě přitáhla domů,takže znám pár spolužáků a mamin ze hřiště.
Samozřejmě jak jsem napsala s prozrazením počítám a když to tak beru kolem a kolem asi bych se s tím dokázala i smířit,s tím že bych tedy nikdy nic nepřiznala.Pověst jsem neměla nikdy nák extra dobrou i když jsem nikdy chlapi nestřídala(za život asi 5) a stejnak jsem jsi nelichotivé narážky vyslechla. ![]()
Možná kdyby jsi byla v mé situaci tak by jsi na to musela mít.Vždycky je samozřejmě víc možností a já která jsem vlastně nikdy nějak nepracovala volim jen menší zlo pro moji rodinu i pro mě,ale tot otázka co je menší zlo
.Tím se nechci obhajovat,jen vysvětluji že to neni proto že potřebui novou kabelku a chodit týdně na masáže.
- Citovat
- Upravit
Jeden pán od nás z vesnice fotil odvážné fotografie.Tajně,pro zahraničí.Ale přesto někdo náhodou objevil jeho fotku v časopise a byl malér.Donesl jí jeho manželce-ona je věřící-byl to průšvih.Nakonec spolu zůstali,mají 5 dětí,tak vesměs kvůli nim.Ale jednoduché to nebylo pro nikoho,dodnes si na to lidé vzpomenou.
V ordinaci jedna naše pacientka s klidem prohodila,že se také živí erotickýma linkama.Bez nějakého studu.S manželem o tom mluvili jako kdyby prodávali housky..Prý při tolika dětech by to bylo složité,aby manželka chodila od práce,dojížděla…
Nevíme,v jaké finanční situaci je zakladatelka,proto se nedá nic odsoudit.Zase je mě sympatičtější,když někdo pro rodinu udělá cokoli,než aby seděl doma se založenýma rukama,brečel že nemá peníze a pobíhal po sociálce a žadonil příspěvky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Předpokládá, že Tvůj partner nezastává úplně nízkou pozici ve firmě nebo ve společnosti, pokud by to mohlo ohrozit jeho pracovní pozici.
Já osobně bych se na to podívala ze strany, že pokud se to jakoukoliv cestou, o které ty aktuálně nemůžeš mít představu dostane k němu do práce, bude mít nejspíš potíže v práci on a tím pádem bude asi existence ohrožena víc než aktuálně je… .
Já proti tento způsob přivýdělku respektuju, ale nikdy bych to nedělala. Existuje spousta možností jak si peníze vydělat a to společenský uznávanějších… . Do důchodu to dělat asi nebudeš a stejně tě bude čekat začít budovat kariéru jinak. Chápu, že je to málo práce za hodně peněz, ale za hodně peněz právě kvůli tomu čeho se bojíš. Nikdo ti nezaplatí hromadu peněz jen tak, vždycky je to něčím vyvážený a zrovna tohle pro mě cenou, kterou já bych nikdy neriskovala: postavením ve společnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní - však já taky netvrdím, že to děláš jen tak (chápu že tíživá finanční situace neznamená, že potřebuješ kabelku) a ani tě nijak nesoudím. Jen já bych na to neměla … a když píšeš, že si to dovedeš představit a jsi i smířená s tím, že by se to mohlo provalit a manžel taky není proti, tak do toho klidně jdi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za sebe mám zkušenost, že co se provalit může, to se provalí. Takže s prozrazením počítej jako s jistotou… A pokud bych nebyla vyloženě v situaci kdy nemám ani na holý chleba tak bych do toho nešla.
Zakladatelko, zvaž, zda ti jde o holé živobytí nebo o pohodlnější nebo luxusnější život… Pokud o to druhé, nechoď do toho (i když mám pocit, že jsi rozhodnutá), za pár let bys litovala…
Zvaž i, zda manžel nemá do budoucna našlápnuto na nějakou funkci/pozici, kde je předpoklad morálního kreditu jeho i rodiny - a pak si představ své fotky na titulce Blesku, Aha, či jiných podobných periodik…
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za poslední příspěvek.Nejsme uplně sociální případ,dalo by se říct že máme co je potřeba,ale byli jsme zvyklí na vyšší standart.Já jsi dříve vydělávala dost a manžel má také peněz dost,ale žít ze dvou platů a nebo z jednoho je sakra rozdíl ![]()
Nechci sedět jen tak doma a plakat nad tím že nemůžeme na dovolenou,nebo že dcera nemuže jezdit na koni,chodit tancovat a syn na hokej,na fotbal,to prostě by vše nešlo a pokud tohle nepůjde,tak prostě někam nastoupím,ale nechat se ošidit zase o ty nejhezčí léta a to nejen sebe ale i děti bych nerada.
To nejhezčí zažijou v dětství a chci jim dát to co já neměla i když vše z mírou.
Erotické fotky bych se bála dělat,přece jen je to něco hmatatelného.
Omlouvám se,ale odkud jsem odpovídat nechci.
- Citovat
- Upravit
Ještě dodám s tou kariérou.
Budovat kariéru jsi nechci,nejsem ten typ ženy,jsem spíše ta opečovávatelka,takže dokud to bude možné nebo dokud děti neodrostou chtěla bych být doma.Manžel bude povýšen,ale až tak za 5 let,do té doby se on chce spoléhnout na jeho plat,ale já to vidim že nám ty moje peníze prostě schází.Až bude na jiné pracovní pozici nebude to už potřeba a až děti budou samostatnější mohu začít pracovat v rodinné firmě,ale tam prostě pokud bych nastoupila hned,neměla bych žádné výhody,spíše naopak bych musela pracovat víc než nerodinný příslušníci,takže o to co bude za pár let strach nemám.
Jdeme to probrat v kruhu rodinném,tak pak se ozvu,pokud manžel nevyhodí PC z okna ![]()
- Citovat
- Upravit
Ještě musím dodat že nejsem typ co by se nechal živit,všichni moji partneři sice takové ambice mít mě jen doma měli,ale já jsem štastná za to když mohu něco zaplatit já,ale tet musim promyslet jestli bych byla štastná a hrdá i za takové peníze
- Citovat
- Upravit
Budu moc držet palce a jestli se do toho pustíš, tak nás informuj jak to pokračuje, ať se případně všechny můžem vrhnout na stejný „job“ a budem mít o zabezpečení postaráno ![]()
Jinak i má kamarádka ze základky dělala na vysoké to stejné. Nikdy se to neprovalilo a bez problémů to zvládala celou dobu studia, jestli pokračuje i teď to nevím, spíš už ne. Každopádně přivýdělek měla dobrý. Nakoupila jen pár luxusnějších spodních prádýlek a chodívala přímo do studia (z kolejí by to šlo těžko). Prý většinu času ležela na posteli, občas někomu odepsala a nějaké to „svlíkací číslo“ měla tak jedno za večer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit