Manžel a server erotickykontakt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Chlap x
23.4.12 09:50

Tušil jsem, že se vám nebude líbit co dělám, není to samozřejmě ideální, ale s manželkou jsem to řešil přes deset let bez úspěchu. Nejde o frekvenci, ale spíš o postoj k sexu. Prostě roztáhnout nohy a počkat až to skončí, to není to, co bych si představoval.
Kdyby tušila, co dělám, tak by se jí to samozřejmě nelíbilo, kdyby to dělala ona, tak by mi to asi nevadilo.
Jsem v sexu hodně otevřený a tolerantní.
Ale tady nejde o mě, já jsem to sem napsal jen jako příklad, že to taky může fungovat a teď už odpovídám víceméně ze slušnosti.

• Citovat
  • Upravit
Chlap x
23.4.12 09:52

Ještě jen tak mimochodem, na druhé straně si ji u počítače honí vzorná mamča od rodiny.

• Citovat
  • Upravit
1058
23.4.12 09:55
@chlap x píše:
Ještě jen tak mimochodem, na druhé straně si ji u počítače honí vzorná mamča od rodiny.

Tak to by mě zajímalo, která na to má čas a klid… Asi teda dělám něco špatně, ale na něco takovýho doma vůbec nemám podmínky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
23.4.12 10:08

Abychom se nedivili a nesedel tam dalsi chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
23.4.12 10:28
@Alepoudaki píše:
Abychom se nedivili a nesedel tam dalsi chlap.
:lol: to je fakt, člověk nikdy neví, ale pokud se mu ukazuje, tak to může být fakt ta mamča. Třeba má taky v sexu nemožného manžela a cítí se frustrovaná, já bych do toho teda nešla a teda máte pravdu, ani není čas a hlavně nálada při malém… :D
Chlape X: Svým způsobem ti rozumím, pokud ona se vůbec nesnaží, vím, že jsou takové ženské a moc to nechápu. Ale to nic nemění na faktu, že jí v podstatě podvádíš.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.12 12:33

diky vsem za reakce, precetla jsem si info od Suzume, muz mi rikal uz vcera, ze je to podvod, ze se tim nemam trapit…dnes se mi porad omlouva, citi se pry hrozne.....
ja to asi hur nesu kvuli tehotenstvi, ktere je pro me opravdu priserne, je mi cely den zle

kazdopadne neni to poprve co ho jeho kamosi vyhecovali k nejake hovadine a zacinaji mi vadit cim dal tim vic :cert:

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
23.4.12 12:36
@Anonymní píše:
diky vsem za reakce, precetla jsem si info od Suzume, muz mi rikal uz vcera, ze je to podvod, ze se tim nemam trapit…dnes se mi porad omlouva, citi se pry hrozne.....
ja to asi hur nesu kvuli tehotenstvi, ktere je pro me opravdu priserne, je mi cely den zlekazdopadne neni to poprve co ho jeho kamosi vyhecovali k nejake hovadine a zacinaji mi vadit cim dal tim vic :cert:

No jo, jenže mu je nemůžeš zakazovat. Pokud nepřijde sám na to, že jsou to blbci a nezačne si hledat nějaké jiné nebo alespoň je nebude ve všem poslouchat a nechat se hecovat, tak ty s tím nic neuděláš. Mělo by to dojít jemu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.12 12:43

ja mu je zakazovat nechci a ani nemuzu, nestyka se s nima zase tak casto a tato blbost co udelal je po dlouhe dobe, jinak s nima v klidu chodi na pivo, na poker a je klid

ja mu svy rekla, co si o nich myslim, teda konkretne se bude asi jednat jen o jednoho experta a rekla mu i to, ze je vul, ze se od nich nechava ukecavat

sakra, stve me, ze to musim resit zrovna v tehotenstvi, uz tak se citim psychicky spatne :zed:

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
23.4.12 12:50
@Anonymní píše:
ja mu je zakazovat nechci a ani nemuzu, nestyka se s nima zase tak casto a tato blbost co udelal je po dlouhe dobe, jinak s nima v klidu chodi na pivo, na poker a je klid

ja mu svy rekla, co si o nich myslim, teda konkretne se bude asi jednat jen o jednoho experta a rekla mu i to, ze je vul, ze se od nich nechava ukecavat

sakra, stve me, ze to musim resit zrovna v tehotenstvi, uz tak se citim psychicky spatne :zed:

Hlavně se prosím tě nestresuj. Čert vem chlapy, miminko je přece důležitější. :kytka: Pokud jste si to vyříkali, tak už se to snaž hodit za hlavu.

• Citovat
  • Upravit
Keimll
16.5.12 10:57

Erotickykontakt.cz je podvod

Dobry den,chapu Vas,ze jste tehotna a manzel mysli na " prasarnicky ",ale nebojte. Jak jsem se jiz docetl,tento server jen z chlapu dere prachy,zatimco oni si mysli,ze by z toho eventuelne mohl vzniknout milenecky vztah apod.Dle recenze na erotickykontakt.cz na serveru google.cz jsem se docetl,ze se jedna o podvod,kde k opravdove vymene napr. tel. cisla,ci e-mailu nedojde,ale bude problem se zbavit zavazku,co se tyce platby. Jak uz me rekl kamarad,tak platbu pres sms na tyden za 100Kč po nem vyzaduji opakovane. Takze je to spis problem financni bez moznosti seznameni.

• Citovat
  • Upravit
m1ch4l
11.6.12 14:31

Ahoj, tak v první řadě Tě můžu uklidnit, protože když jsem si ten server trochu proklepl, tak z mého pohledu jde evidentně o podvodnou stránku na okrádání hlupáků, kteří „věří“, že si píšou s nějakou pro ně zajímavou osobou. Zkus si zadat do googlu erotickykontakt podvod a uvidíš, co se dočteš. Tímto se nechci zastávat manžela, ale pokud se jedná pouze o tenhle server, tak můžeš být co se nějaké reálné nevěry týče v klidu. Psal si s robotama, nebo s nějakym chlapem beztak.. :)) Jinak třeba já mám účet na amatérech, který samozřejmě před přítelkyní tajím. Mám ho ale víceméně pro zábavu, k žádnému reálnému úletu bych se asi neměl a nikdy k němu nedošlo. Spíš si asi potřebuju občas procvičit fantazii.. :))

• Citovat
  • Upravit
anon888
16.6.12 12:40
  • Citovat
  • Upravit
Zek
25.6.12 22:31

Netrap se tím...

Pro anonymní…netrap se tím, mi chlapi jsme prostě jen zvědaví a někdy ani nedomýšlíme důsledky, protože se nám to nezdá být zase až tak důležité. Taky jsem na ty stránky ze zvědavosti nahlédl a hodil registraci. Jenže po pár mailech, které jsem dostal od fiktivních žen, se mi konverzace blokla a chtějí za další komunikaci platit, což já nemíním. Protože psát si o sexu s nějakým tlustým, upoceným chlapem, který sedí na druhé straně a já hledím na fotku hezké mladé holky a ještě za to platit těžce vydělaný peníz, se mi nezdá být to pravé ořechové :D. Registroval jsem se před dvěma dny a teď mě to ani nechce pustit ven. Ostatním doporučuji, když už jste chlapi taky tak zvědaví, jako že určitě jste, protože by jste jinak byli asi nějak nemocní :lol:,tak neplaťe žádnou službu, ani kartou, ani přes sms, protože je pak prý problém to všechno zrušit. Já nic neplatil, ani si neobědnal, tak doufám, že mě nebude nahánět exekutor :mrgreen:.Tak všechny zdravím :D.

• Citovat
  • Upravit
Zek
25.6.12 23:05

...

Jo a zapoměl jsem napsat, že nejsem zadaný, takže nikoho nepodvádím ani virtuálně. A ještě informace pro všechny, právě se mi podařilo svoji registraci zrušit. Nebo vlastně jen zablokovat, podle informace, která mi přišla mailem. Ale hlavní je, že jsem zkoušel heslo a nejde profil otevřít. A jak se to dá zrušit??No, fakt se mi tam nechtělo zůstávat a byla to ode mě opravdu jen zvědavost. Zkoušel jsem všechno, ale pak mě napadlo, otevřít si tam někde dole odkaz- technická podpora a tam se píší problémy zúčastněných a tak jsem tam slušně požádal o zrušení registrace a během asi tak hodinky mi vyhověli a poslali mail, že je účet na moji žádost smazán. Tak se všichni mějte moc fajn a vy, ženské, nám občas nějaké ty drobné úlety odpusťte. Chlapi jsou prostě lovci :lol:. Zek.

• Citovat
  • Upravit
kopratinka
17.7.12 11:27

Před týdnem jsem si prošla něčím podobným. Chtěla jsem mrknout manželovi na mobil, kolik je hodin a tam otevřená sms s potvrzením o zaplacení a tak jsem dala vyhledat číslo a zjistila, že se jedná o tuto službu a to už jsem neváhala hledala další platby. Zjistila jsem tak, že se manžel v době, kdy jsem byla v porodnici. Když jsem na něj uhodila řekl, že to udělal z hecu s kamarádem a že to zaplatili napůl. Jenže mě se to nezdálo a tak jsem asi po dvou dnech udeřila znovu. Řekl, že lhal a že mu to prostě dělá dobře číst si ty vzkazy a že to dělal, protože mu sex se mnou přijde nudný. Já si nemyslím, že bychom měli zas tak nudný sex, jen jsem byla na rizikovém a pak šestinedělí, takže to nešlo, využívali jsme ale jiné praktiky. Když jsem se zeptala, proč mi to nikdy neřekl, že se nudí, tak prý měl strach, že bude za úchyla. Úplně se mi zbortily všechny představy o upřímnosti, bylo a ještě je mi na blití z toho, že se tam přihlásil, navíc v době, kdy jsem byla v porodnici a myslela si, že prožívám nejkrásnější a nejšťastnější období v životě a nejvíc z toho, že mi lhal. Myslím, že jsem dost upřímný člověk, takže jsem mu toto všechno řekla, on se neustále omlouval, že to byla blbost, slíbili jsme si, že už si nebudeme lhát a že už tam nebude chodit, snažím se o různé inovace v sexu a nesnažím se říkat, že to byla jen jeho vina, i když si myslím, že kdyby byl upřímný za včasu, nemuselo k tomu vůbec dojít. Už nikdy mu asi nebudu 100% věřit a stále nemůžu zapomenout. Vaše diskuze mi opět vehnala slzy do očí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky