Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Včera som prišla na toto isté. Môj priateľ tam tiež chodí, má tam vytvorený profil a hľadá si tam milenku. Čakáme spolu dieťa.. Mne je až trápne mu niečo hovoriť, keďže nedávno som riešila nejakú 16tku, s ktorou si píše a volá. Neviem čo mám robiť, či sa s ním rozísť alebo ostať s ním.. Neverím mu už ani slovo, stále mi klame
som z toho na nervy..
Buducamaminka: to mě moc mrzí, ty pocity moc dobře znám. Už je to asi tři týdny, co jsem na to přišla, ale pořád to ve mně je. Když jsem doma, musím na to stále myslet a zbytečně se tím užírám, často pláču. I před manželem. Vypadá to, že ho to hodně mrzí a snažíme se o tom mluvit a vyjadřovat, co cítíme. Řekl, že ví, že to pokazil on, ale jak mám vědět, jestli mu to teď můžu věřit, ale snažím se nalézt zase tu důvěru a nepochybovat i když je to pro mně strašně těžké. To jsem se pak totiž asi po týdnu od tohoto, dozvěděla, že když se malý narodil, byli to s kamarády oslavit ve strip baru a přede mnou se to samozřejmě hrozně tajilo. To mně zlomilo znovu. Překousla jsem rozlučku se svobodou ve strip baru, ale toto mi přišlo dost nechutný. Nemám takové věci ráda, jsem asi moc žárlivá. Škoda, že neexistuje návod, jak se s takovými situacemi vyrovnat, každý se s tím musí nějak poprat sám, ale myslím si, že tím, že o tom budeš mlčet se nic nevyřeší, ale je to samozřejmě jen na tobě. Já se snažím věnovat teď hlavně malýmu a sobě. „Díky“ trápení jsem zhubla 4 kila, začla jsem cvičit, nakoupila nějaký nový hadříky, prádlo atd a tím se snažím zvýšit si aspoň trochu poničený sebevědomí. I tak občas pochybuju, jestli to zvládnu sama, už jsem se dokonce dívala i po nějakém psychologovi. Pořád nedokážu pochopit, proč se nám to tak pokazilo zrovna v době narození dítěte. Tobě držím pěsti, ať to zvládneš jak jen nejlíp to jde, chápu, že obzvlášť v těhotenství to musí být těžké. Vím že to moc nejde, ale snaž se moc se netrápit kvůli miminku a sobě. Piš pokud někam postoupíte.
A jen jsem chtěla ještě napsat, že to podvod sice je, ale hodně záleží na tom, jestli to ten chlap věděl a chtěl se pouze vzrušovat nad texty a třeba fotkama, anebo jestli bylo původním záměrem si tam najít opravdu někoho a scházet se s ním za účelem sexu. Tedy aspoň mě jo.
Erotickykontakt.cz je podvodný server a mámí z lidí jen peníze: http://podvodnefirmy.cz/…cky-kontakt/ nebo http://www.svadeni.cz/…na-internetu . Reklama na tento server došla mojí ženě i mně. Nechci bránit vašeho chlapa, ale chlap se rád podívá aniž by zahl a pokud i jemu došla v emailu reklama na tento server, tak určitě na ni klikl, protože chtěl prozkoumat, co mu to vlastně došlo, zaregistroval se a od té doby mu chodí emaily s upozorněním na zprávu na daném serveru. Pokud nevěříte, založte si na erotickemkontaktu.cz fiktivní účet jako chlap (samozřejmě si pro tento účel zařiďte i jinou emailovou schránku) a za pár hodin vám začnou chodit zprávy od uživatelek - erotické zprávy.
Tak to pusť z hlavy. Zrovna se to řeší, že celé ty stránky jsou podvod. Je podáno trestní oznámení na provozovatele. ( pomocí cesmedia ) Taky jsem se zaregistroval a zaplatil, ale žádný kontakt. Všechny hezké jsou falešné 99.9%, a zbytek jsou pravé, ale jak je najít, nebo by o ně člověk raději ani nezavadil. Čau měj se.
No, ono je sice hezký, že stránky jsou podvod, ale…
Chlap (žádný konkrétní teď mluvím obecně) se zaregistruje s vidinou, že si u fotek a zpráv s nějakou kočkou pohoní, možná proběhne víc, ale ve skutečnosti mu píše robot nebo nějakej chlapík = takže vlastně vůbec o nic nejde??? Chlap měl za to, že si píše s holkou, ale ve skutečnosti to tak není, takže nic neprovedl, vše je ok?? A kdyby to byla ženská, tak by to už ok nebylo? Copak ono nejde i o to, že tam ten chlap vůbec vlezl s vidinou něčeho? To mi prosím objasněte…snad jsem to napsala srozumitelně, co mám na mysli…
Ve skutečnosti se nic nestalo. A pokud jsi si přečetla úvodní mail, tak jde o komplikované těh. s tím, že nemohou. Tak je lepší, když si ho chlap vyhoní u počítače, než by vypad do baru, kde si vrzne. Chtěl jsem ji uklidnit, a právem, protože opravdu tam ke skutečné nevěře dojít nejde. A ty do toho ty krávo takhle blbě zareješ! Zamysli se nad sebou.https://www.emimino.cz/diskuse/eroticky-kontakt-107433/strankovani/4/#http://www. emimino. cz/diskuse/eroticky-kontakt-107433/strankovani/4/#
Narazil jsem tu na informaci o webu „erotický kontakt. cz“ a připojuji se k tomu, že se zřejmě jedná o podvodný způsob jak tahat z lidí stovku týdně. Vedou mě k tomu tyto poznatky: většina nabídek od děvčat chodí v časovém rozpětí mezi 3,20 – 3,40 hodin v noci a je psaná bez české diakritiky. Jedná se většinou o jednu, max. 2 věty. Kontaktovat žádnou ale nemůžete, protože v textu je zakázáno sdělovat e-mailové adresy, tel. čísla a tak se vlastně nemůžete operativně se žádnou domluvit na schůzce. Můžete si s ní tedy jen psát, což je ale v rozporu s tím, co ty holky většinou nabízejí – tedy fyzický sex. Jen se dvěma dívkami se mi podařilo vyměnit si více než dvě zprávy. Ostatní se po 2. zprávě již nikdy neozvaly. Nedoporučuji hlavně platbu na delší období. Kdo nevěří, ať zkusí týdenní sazbu 99,– Kč přes SMS, ale i to jsou fakt zbytečně vyhozené peníze.
Víte holky, většina z nás si vás brala právě kvůli tomu sexu. Já vím je to hnusný ale je to prostě fakt.Je to v nás geneticky zakódovaný a v podstatě se s tím nedá bojovat. Měl jsem s manželkou po porodu stejný problémy a trvalo spoustu let než jsme našli řešení a až po 20ti letech manželství můžu říct že je to zase super přesto že ona má občas sex s někým jiným a já taky. Přesto ji po tak dlouhé době kterou jsme spolu strávili miluju a jsem přesvědčený že i ona mě. To že máš v těhotenství nebo po porodu problém se sexem je blbý ale pokud máš zdravý ruce a pusu tak to není zase taková tragédie. A pokud je i to nepřijatelný tak přece není důvod nechat někoho aby za Tebe zaskočil. Je to jen o dohodě vás dvou. A pokud jde o erotický seznamky tak to buď klidná. Sehnat tam někoho kdo se s Tebou reálně potká je téměř vyloučené takže jde většinou jen o výměnu fotek a virtuální sex což je asi jeho nejbezpečnější forma. Protože přes klávesnici ani neonemocní ani nikoho nepřivede do jinýho stavu.
@kopratinka píše:
Buducamaminka: to mě moc mrzí, ty pocity moc dobře znám. Už je to asi tři týdny, co jsem na to přišla, ale pořád to ve mně je. Když jsem doma, musím na to stále myslet a zbytečně se tím užírám, často pláču. I před manželem. Vypadá to, že ho to hodně mrzí a snažíme se o tom mluvit a vyjadřovat, co cítíme. Řekl, že ví, že to pokazil on, ale jak mám vědět, jestli mu to teď můžu věřit, ale snažím se nalézt zase tu důvěru a nepochybovat i když je to pro mně strašně těžké. To jsem se pak totiž asi po týdnu od tohoto, dozvěděla, že když se malý narodil, byli to s kamarády oslavit ve strip baru a přede mnou se to samozřejmě hrozně tajilo. To mně zlomilo znovu. Překousla jsem rozlučku se svobodou ve strip baru, ale toto mi přišlo dost nechutný. Nemám takové věci ráda, jsem asi moc žárlivá. Škoda, že neexistuje návod, jak se s takovými situacemi vyrovnat, každý se s tím musí nějak poprat sám, ale myslím si, že tím, že o tom budeš mlčet se nic nevyřeší, ale je to samozřejmě jen na tobě. Já se snažím věnovat teď hlavně malýmu a sobě. „Díky“ trápení jsem zhubla 4 kila, začla jsem cvičit, nakoupila nějaký nový hadříky, prádlo atd a tím se snažím zvýšit si aspoň trochu poničený sebevědomí. I tak občas pochybuju, jestli to zvládnu sama, už jsem se dokonce dívala i po nějakém psychologovi. Pořád nedokážu pochopit, proč se nám to tak pokazilo zrovna v době narození dítěte. Tobě držím pěsti, ať to zvládneš jak jen nejlíp to jde, chápu, že obzvlášť v těhotenství to musí být těžké. Vím že to moc nejde, ale snaž se moc se netrápit kvůli miminku a sobě. Piš pokud někam postoupíte.
Tak to Ti řeknu naprosto přesně. V těhotenství se to stává proto že je to největší kotrmelec v životě těch dvou.Do té doby žili jen pro sebe a teď najednou se ta holka kterou jsem miloval zamilovala do toho človíčka kterej roste uvnitř. Vy holky si to asi v té době neuvědomujete a my kluci jsme mladí a blbí a nadržení a nechápeme to. Mě to trvalo několik let než mi to došlo. Jediný východisko z toho je i když je Ti blbě a nemáš na to náladu snažit se dát tomu svýmu chlapovi najevo že i on je pro tebe důležitej a ne jen stroj na vydělávání peněz. I přetvářka je lepší než když příjde z práce a poslechne si jak je Ti straš ne zle jak nemáš na nic náladu a jak jsi celej den dřela jako kůň zatím co on si užíval v práci. To je nejlepší cesta do toho stripbaru nebo za nějakou spečnou pro kterou bude no.1.Ať se Ti to líbí nebo ne je to tak.To nemám nikde vyčtený ale je to vlastní zkušenost.
To koukám, kolik chlapů se tu najednou objevilo…zajímavé názory, ale typicky chlapsky sebestředné… škoda, že jste milí pánové nikdy těhotenství nezažili, včetně únavy, nevolností, popraskanýho břicha, porodu, nástřihu, šití, bolesti jizvy, nevyspání, nevyspání, bolest jizvy, nevyspání…to by vás ta vaše věčná chuť na sex možná taky přešla. A třeba byste pro ty unavené maminky měli trochu pochopení a dejme tomu půl roku k nim byli pokud jde o přístup k sexu tolerantnější a shovívavější, co by vám to udělalo? ![]()
a když pak všechny postupně objevíme ty vaše účty na erotických chatech a seznamkách, myslíte si, že nám to psychicky pomůže a učiní to z vás v našich očích objekt naší touhy? spíš tím zabijete veškerou důvěru a vztah jde do kytek, opravdu vám za to ty virtuální chlípné stránky stojí?
![]()
Vše se přeci časem srovná, sex se vrátí k normálu a ženskou to přestane bolet, mějte s náma jen trochu trpělivosti…
![]()
Ale vždyť píšu že jsme mladí a blbí a nechápeme to. Nezávidím vám ani nevolnosti a ni porod a věci s tím spojené. Máte můj obdiv že i přes to že víte do čeho jdete tohle všechno podstoupíte. Problém je v tom že vy chcete aby se chlap vcítil do vaší situace ale ani ve snu vás nenapadne pokusit se vcítit do té naší. Kdyby to bylo jen půl roku tak by se to dalo v pohodě přežít. Jenže po těhotenství je spousta práce kolem mimina, unavená není na sex nálada, potom příjde druhý dítě, zase se půl roku musí přežít,2. mimino ještě víc práce na sex není nálada potom začne to starší chodit do školy, sposta starostí a na sex není nálada. A vydržet bez sexu 10 a více let je fakt fuška. Věřte mi.Za sex nepovažuju to že mi manželka jednou za měsíc podrží a tváří se u toho jako že ji to děsně obtěžuje ale když to teda musí být tak " dělej ať to mám za sebou" .Nic není černobílý a vždycky je potřeba hledat kompromisy. Pokud objevíš že si manžel píše s někým na sex chatu tak určitě ničemu nepomůže když mu uděláš žárlivou scénu. Ale asi by ho uzemnilo kdybys to vzala s nadhledem a klidně si přečetla o čem sní a Tobě se to stydí říct a třeba by to časem i mohlo obohatit váš sexuální život.
Jé teď tady kňouráte
, když se scházíte natěch svej sletech a vyprávíte si o milencích
, která jste jakýho přefikla a jaký to s ním bylo,, tak je to ok. Koukněte se kolik je na takových chatech ženských a ještě ani nepřiznají, že mají partnera
, jen aby si fikli někde bokem. Jste uplně stejný jako chlapi.
A ta kecy nahodou jsem se přihlásila, prd lezla mu do mejlu. ![]()
@Jája89 píše:
Jé teď tady kňouráte, když se scházíte natěch svej sletech a vyprávíte si o milencích
, která jste jakýho přefikla a jaký to s ním bylo,, tak je to ok. Koukněte se kolik je na takových chatech ženských a ještě ani nepřiznají, že mají partnera
, jen aby si fikli někde bokem. Jste uplně stejný jako chlapi.
A ta kecy nahodou jsem se přihlásila, prd lezla mu do mejlu.
Ach jo.
A ty jsi spadl odkud???
![]()
S toho si vůbec nic nemusíš dělat je to celé podvod. Tahají tam akorád z blbů jako jsem já jenom prachy. Nikdy k žádnému kontaktu nemůže dojít na vše odpovídá pár blbů co neumí aní česky píšou nesmysly s pravopisem negramota. Mrkni na veb na podvodné firmy a budeš v klidu. Śtela