Manžel a server erotickykontakt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1282
19.2.15 10:41

A kolik z vás dokládalo své příspěvky nějakou statistikou? Každý má právo na příspěvek. Kapitán má většinou dobré postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
19.2.15 10:44
@elvia2 píše:
A kolik z vás dokládalo své příspěvky nějakou statistikou? Každý má právo na příspěvek. Kapitán má většinou dobré postřehy.

tak tvrdit, že většina žen spí s odporem se svými manželi, mi přijde dost mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
19.2.15 10:46

@Maria37 Po určitém počtu let v manželství se to může stát. Pak nemusí být sex úplně na prvním místě a situace se neřeší- nebo řeší tak, jak psal kapitán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
19.2.15 10:46

@Maria37 @KapitánParniku
Jděte si to vyříkat do SZ nebo rovnou do soukromí reálu, vidím u Vás potenciál na italské manžeství :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
19.2.15 10:53
@Kobliha51 píše:
Třeba za tu normální frekvenci ten chlap nestojí. Proč je ustálen názor, že je to vina ženy. Problém je tom, že dneska ženy nechtějí jen tak držet, jako to bylo kdysi. A problém je na světě. Je jiná doba… A muži si pořád myslí, že žena se celá vedle, že jí někdo všimne. Že on může vypadat jak pytel něčeho, chovat se jak hulvát, hlavně kdy má orgán. Opak je pravdou. :mavam:

ANO. :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9757
19.2.15 10:56
@Swift píše:
@Maria37 @KapitánParniku
Jděte si to vyříkat do SZ nebo rovnou do soukromí reálu, vidím u Vás potenciál na italské manžeství :lol: :lol: :lol:

:-) to ne, já mám doma úžasnýho chlapa :lol: prostě jsem taková optimistka :lol: ok už budu tady ta zásadní prohlášení „všechny ženy jsou“ „většina žen je“ igonorovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mlh
31
4.4.15 13:06

Můžu vás uklidnit erotickykontakt je podvod, je to jen trik jak z lidí tahat peníze.
Ty kontakty tam nejsou pravé, když se kouknete na stránky podvodné firmy tak tam o tom píšou.
Ale je pravda že důvěru do vztahu ti to nevrátí.
Jen můžeš být klidnější že se s nikým nesetkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
11.4.15 15:31

Omyl, jak jsem psala již několikrát, je to reálné, kontakty tam pravé jsou! normálně se tam lidi domlouvají a setkávají! zkuste se přihlásit! to samé je c-date, a podobné seznamky.. normálně jsem si udělala falešný profil a psala si a domlouvala, dotyčný nakonec vycouval, ukončil konverzaci a neozval se..asi dostal strach.. :-D

Příspěvek upraven 30.11.17 v 02:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
11.4.15 23:55

Nechci být zla ale já tam registraci mám a už jsem díky tomu poznala tři muže reálně. já to mám ale zadara, jsem žena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.5.15 21:05

Ahojte..podařilo se Vám, kdo jste na těchto stránkách zaregistrování, tuto registraci zrušit? Nikde se k tomu nemohu dopátrat a při platbě jsem naletěl a teď se mi strhávají peníze automaticky každý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.15 21:09

@Radar4 myslím, že se výpověď musí poslat písemně na pobočku v Plzni :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Mlh
31
19.6.15 15:55

@Radar4
Podařilo se mi tu registraci zrušit, přečti si obchodní podmínky maj to na těch stránkách, a je tam že musíš poslat doporučeně dopis někam do Plzně.
Přišlo mi vyjádření že byl účet zrušen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.11.15 00:53
@Suzume píše:
Tak to by mě zajímalo, která na to má čas a klid… Asi teda dělám něco špatně, ale na něco takovýho doma vůbec nemám podmínky :think:

Jako byste byla moje žena…chápu to…mámy to mají těžké..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.11.15 00:54
@Alepoudaki píše:
Abychom se nedivili a nesedel tam dalsi chlap.

Jo to je pravda…většina profilů jsou fiktivní…mohu potvrdit z vlastní zkušenosti..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí