Escape box jako zábava na svatbě

617
6.6.23 20:46

Escape box jako zábava na svatbě

Myslíte, že je escape box vhodná zábava pro hosty na svatbě? Chceme dát jeden box na stůl s tím, že tématem by bylo naše zařizování bytu. Svatebčané by se odpoledne zabavili (kdy by chtěli), poznali se vzájemně a zároveň by se dozvěděli něco o nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6670
6.6.23 21:12

Moc to nechápu s tím zařizováním bytu, ale jinak jsem příznivcem nevlezlých a neztrapňujících originálních her na svatbě, takže pokud bych byla jako host, určitě bych se do zábavy tohoto typu s chutí pustila, na svatbách, kde je programem jen X hodin jíst a konverzovat s příbuzenstvem, spíš tak trochu trpím.

Ale nevím, jak to přispěje k poznání svatebčanů navzájem. :think: To spíš bude zábava tak pro třeba 3 lidi, kteří budou spolupracovat navzájem, a pak se do toho zas může pustit další skupinka, ne?

Příspěvek upraven 06.06.23 v 21:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
6.6.23 21:15

Přijde mi to jako super nápad. O to víc, pokud nemusí ženich a nevěsta participovat.

• Citovat
  • Upravit
617
6.6.23 21:37
@klamonožka píše:
Moc to nechápu s tím zařizováním bytu, ale jinak jsem příznivcem nevlezlých a neztrapňujících originálních her na svatbě, takže pokud bych byla jako host, určitě bych se do zábavy tohoto typu s chutí pustila, na svatbách, kde je programem jen X hodin jíst a konverzovat s příbuzenstvem, spíš tak trochu trpím.

Ale nevím, jak to přispěje k poznání svatebčanů navzájem. :think: To spíš bude zábava tak pro třeba 3 lidi, kteří budou spolupracovat navzájem, a pak se do toho zas může pustit další skupinka, ne?

Příspěvek upraven 06.06.23 v 21:17

Jen máme za sebou zařizování bytu, o kterém užší rodina ví, jak jsme s tím strávili hodně času a udělali spoustu vtipných přešlapů…

Nechceme příliš organizovanou zábavu. Chceme, aby se všichni hlavně přirozeně bavili s ostatními. Ale přeci jen bychom chtěli vymyslet něco, co by mohli lidé dělat, kdyby se na naši svatbě nudili, a co by je vzájemně trochu propojilo. Chceme to koncipovat tak, že na každý stůl (6-8lidí) umístíme jeden escape box.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný