Eshop 3slevy.cz zkušenosti s vrácením zboží

Tazvesnice
16.5.19 09:24

Vzhledem k tomu, ze se jedna o eshop, ktery nakupuje na aliexpressu, tak bych rekla, ze reklamace bude pomerne slozita.. na strankach jsem nasla nejake obchodni podminky s odkazem na reklamacni rad, ale ten reklamacni rad jsem nenasla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
238
16.5.19 12:04

@Tazvesnice Ja taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
16.5.19 13:11

@Dandinkaaa napis tam a pokud se budou kroutit, tak pohrozit COI :nevim: podle me je to jeden z tech eshopu, co zalozil nekdo, kdo tomu nerozumi a jen chce vydelat :roll: takovych eshopu jsou ted mraky..

• Citovat
  • Upravit
8.1.20 16:56

Eshop 3slevy

Uz jsem je kontaktovala, nejmíň 3×. Melo mi to prijit 3.1.2019 tak jsem jim psala, a, odpověď ze se ozvou po svátcích. Cekala jsem asi do úterý,, a psala jim znovu ze, zadam bud dodání zbozi nebo peníze a odpověď ze jsou radi za, každý kontakt a ze, me budou kontaktovat do 48 hodin a o víkend do 72 hodin. Dnes jsem jim psala znovu, ze to budu resit přes coi a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
9.1.20 08:41

@DituskaKnizka bohužel už recenze obchodu ti mohly napovědět, ruce pryč.
Teď už jedině nahlásit na coiku a čekat. Obchod bych se snažila pořád kontaktovat a otravovat. Víc udělat nemůžeš, ale bohužel nejsi jediná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.20 08:54

@lucynka25 děkuji a otravuji, je skoro kazdy den. Ja prave recenze nečetla :( moje chyba. Vcera mi od nich na mail prisla reklama, hned jsem jim odepsala ze jsou podvodníci. Jinak z coi nemam zadne zkusennosti nevim jak to nahlasit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
9.1.20 08:59

@DituskaKnizka rozklikni https://www.coi.cz/podatelna/ a hned můžeš psát.
Ještě co můžeš je všude zkritizovat, takže na té heurece, možná i na FB, jestli mají atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.20 14:40

@lucynka25 já nikoho nekritiziji, jen pisi svuj nazor, máme demokracii, takze si ho můžeme psát
A pokud se Vam to nelíbí, nemusíte mi to komentovat. Jinak děkuji za odkaz. Zatim se mi uz ozvali takze resim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.5.20 17:20

Neraguje :/

Žádná reakce ani na www, dle justice.cz žádná firma není, nereagují na reklamaci, jedině to poslat na prošetření na ČOI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák