Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Dandinkaaa napis tam a pokud se budou kroutit, tak pohrozit COI
podle me je to jeden z tech eshopu, co zalozil nekdo, kdo tomu nerozumi a jen chce vydelat
takovych eshopu jsou ted mraky..
Uz jsem je kontaktovala, nejmíň 3×. Melo mi to prijit 3.1.2019 tak jsem jim psala, a, odpověď ze se ozvou po svátcích. Cekala jsem asi do úterý,, a psala jim znovu ze, zadam bud dodání zbozi nebo peníze a odpověď ze jsou radi za, každý kontakt a ze, me budou kontaktovat do 48 hodin a o víkend do 72 hodin. Dnes jsem jim psala znovu, ze to budu resit přes coi a nic.
@DituskaKnizka bohužel už recenze obchodu ti mohly napovědět, ruce pryč.
Teď už jedině nahlásit na coiku a čekat. Obchod bych se snažila pořád kontaktovat a otravovat. Víc udělat nemůžeš, ale bohužel nejsi jediná ![]()
@lucynka25 děkuji a otravuji, je skoro kazdy den. Ja prave recenze nečetla
moje chyba. Vcera mi od nich na mail prisla reklama, hned jsem jim odepsala ze jsou podvodníci. Jinak z coi nemam zadne zkusennosti nevim jak to nahlasit
@DituskaKnizka rozklikni https://www.coi.cz/podatelna/ a hned můžeš psát.
Ještě co můžeš je všude zkritizovat, takže na té heurece, možná i na FB, jestli mají atd..
@lucynka25 já nikoho nekritiziji, jen pisi svuj nazor, máme demokracii, takze si ho můžeme psát
A pokud se Vam to nelíbí, nemusíte mi to komentovat. Jinak děkuji za odkaz. Zatim se mi uz ozvali takze resim.
Žádná reakce ani na www, dle justice.cz žádná firma není, nereagují na reklamaci, jedině to poslat na prošetření na ČOI
Vzhledem k tomu, ze se jedna o eshop, ktery nakupuje na aliexpressu, tak bych rekla, ze reklamace bude pomerne slozita.. na strankach jsem nasla nejake obchodni podminky s odkazem na reklamacni rad, ale ten reklamacni rad jsem nenasla