Eshop lékárna pro maminky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.1.23 12:19

Eshop lékárna pro maminky

Ahoj, holky! :mavam:
Pomalu mi končí rodičovská u druhého prcka a já přemýšlím, kam do práce. S holkama nás napadlo, že si uděláme eshop a budeme prodávat léky (taková online lékárna) a zaměříme to na maminky. :srdce:

A tak mě napadlo, že se vás zeptám, co vás na eshopech štve a co vám tam chybí???

Jde nám o to, aby sjme nebyli jen obyčejný eshop jako třeba pilulka, ale fakt nás zajímá, jak ten nákup maminkám zpříjemnit, aby u nás nakupovaly rády a často.

Mockrát díky za postřehy! Případně pak za odměnu pošlu i nějakou slevu na nákup, až to zprovozníme.

Díky! Mishka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24609
17.1.23 12:22

A vy na to máte nějaké vzdělání? Co když bude chtít někdo s něčím poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524
17.1.23 12:26

@mishkagrossova A jakou mate myslenku, co by vam melo pomoci prorazit mezi spoustou existujicich eshopu :think:
Protože nejak nevim, jakou pridanou hodnotu bych mela hledat na eshopu, krom velkeho rozsahu skladovch zasob, nizkych cen a idealne dopravy zdarma :think:
A nic z toho zacinajici e-shop prostě nenabidne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76118
17.1.23 12:27
@mishkagrossova píše:
Pomalu mi končí rodičovská u druhého prcka a já přemýšlím, kam do práce. S holkama nás napadlo, že si uděláme eshop a budeme prodávat léky (taková online lékárna) a zaměříme to na maminky. :srdce:

A tak mě napadlo, že se vás zeptám, co vás na eshopech štve a co vám tam chybí???

Jde nám o to, aby sjme nebyli jen obyčejný eshop jako třeba pilulka, ale fakt nás zajímá, jak ten nákup maminkám zpříjemnit, aby u nás nakupovaly rády a často.

Mockrát díky za postřehy! Případně pak za odměnu pošlu i nějakou slevu na nákup, až to zprovozníme.

Díky! Mishka
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
17.1.23 12:28
@mishkagrossova píše:

Díky! Mishka

Ušetří si čas. Nemáš absolutně šanci se prosadit. Dr Max, Pilulka a další mají takovou pozici, že ty jen vyhodis peníze do začátku. Budeš nakupovat za ceny, za které oni dokáží v tom objemu prodávat. Navíc prodej léčiv není jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24609
17.1.23 12:30
@Cenarius píše:
Ušetří si čas. Nemáš absolutně šanci se prosadit. Dr Max, Pilulka a další mají takovou pozici, že ty jen vyhodis peníze do začátku. Budeš nakupovat za ceny, za které oni dokáží v tom objemu prodávat. Navíc prodej léčiv není jen tak.

Taky bych řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.23 12:34
@lucad77 píše:
A vy na to máte nějaké vzdělání? Co když bude chtít někdo s něčím poradit?

Ano, mám vystudovanou farmaceutiku a dřív jsem dělala v lékárně, takže znalosti i zkušenosti mám.
Ale právě přemýšlím nad přidanou hodnotou, co by ocenily maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.23 12:42
@Cenarius píše:
Ušetří si čas. Nemáš absolutně šanci se prosadit. Dr Max, Pilulka a další mají takovou pozici, že ty jen vyhodis peníze do začátku. Budeš nakupovat za ceny, za které oni dokáží v tom objemu prodávat. Navíc prodej léčiv není jen tak.

Jo, já vím, že jsou na trhu silní hráči, ale nikdo z nich nedělá nic pro maminky. Navíc nemusím nutně prodávat to, co oni - těch dodavatelů je víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
17.1.23 12:44
@mishkagrossova píše:
Ano, mám vystudovanou farmaceutiku a dřív jsem dělala v lékárně, takže znalosti i zkušenosti mám.
Ale právě přemýšlím nad přidanou hodnotou, co by ocenily maminky.

Tak píšeš že jsi sama maminka a máš takové kamarádky. Tak snad máte jasnou představu o tom, v čem vám nynější e-shopy nevyhovují a v čem chcete být jiní. Ty a tvoje kamarádky máte být cílová skupina ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76118
17.1.23 12:47
@mishkagrossova píše:
Jo, já vím, že jsou na trhu silní hráči, ale nikdo z nich nedělá nic pro maminky. Navíc nemusím nutně prodávat to, co oni - těch dodavatelů je víc.

a co chceš dělat navíc pro maminky? rozvážet jim léky domů sama, zlevnit ceny nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.23 12:47
@Cenarius píše:
Tak píšeš že jsi sama maminka a máš takové kamarádky. Tak snad máte jasnou představu o tom, v čem vám nynější e-shopy nevyhovují a v čem chcete být jiní. Ty a tvoje kamarádky máte být cílová skupina ne?

Jenže to, co se líbí nám nemusí vyhovovat ostatním. Prostě jsem si sem přišla pro radu, abych znala názor i ostatních. Pro někoho je důležitá jen cena, někdo by zase byl raději, kdyby tam byla dostupná jen bio výživa pro děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.23 12:49
@stinga píše:
a co chceš dělat navíc pro maminky? rozvážet jim léky domů sama, zlevnit ceny nebo co?

Když se ukáže, že to je to co je pro ně nejdůležitější… :D
Já se prostě ptám na názor ostatních. To vám nikdy nic na eshopu nechybělo? Vždycky jste byla naprosto spokojená?
Já jsem třeba fanynka eko a bio produktů a klidně bych si připlatila za ekologickou dopravu a balení, ale to snad nikdo nenabízí. Ale nedokážu říct, že by to chtěl i někdo ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
17.1.23 12:53
@mishkagrossova píše:
Když se ukáže, že to je to co je pro ně nejdůležitější… :D
Já se prostě ptám na názor ostatních. To vám nikdy nic na eshopu nechybělo? Vždycky jste byla naprosto spokojená?
Já jsem třeba fanynka eko a bio produktů a klidně bych si připlatila za ekologickou dopravu a balení, ale to snad nikdo nenabízí. Ale nedokážu říct, že by to chtěl i někdo ostatní.

Protože to nikdo nezaplatí nebo takové mizivé procento, že to nemá smysl dělat. A eko a bio mají úplně všude, záleží co hledáš a jaky chceš značky. Ale na tom e-shop neuzivis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
17.1.23 12:53

U nás je třeba rozvoz léků na kole :mrgreen: něco jako rohlík.
Jinak pro maminky by určitě frčel adipex a Lexaurin bez předpisu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24609
17.1.23 12:56
@Cenarius píše:
Protože to nikdo nezaplatí nebo takové mizivé procento, že to nemá smysl dělat. A eko a bio mají úplně všude, záleží co hledáš a jaky chceš značky. Ale na tom e-shop neuzivis.

A hlavně matky s malými dětmi mají většinou hluboko do kapsy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák