Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, já mám ráda na Fleru Liuc a Fraise, fajn věci má i Carry Boom. Jen teda netuším ty velikosti, ale šíjí i na míru. ![]()
Kdybyste chtěla originální barefoot boty, maluji sama a mám je v nabídce.
Chtěla jsem doporučit blackmountain. Tam nakupuju téměř výhradně. Ještě na mě občas skočí odka dmania.cz
Já pokukuji po značkách Buga, Nila a Young primitive. Osobní zkušenosti ale zatím nemám, zatím na rodičáku šetřím. Ale časem bych tam určitě vybrala. Pak se mi ještě líbí green butik, ale tam jsou i zahraniční značky, nicméně jde o slow módu.
Jo a pak mateřská klasika Jožánek, ale s tím zkušenost mám a blednou barvy.
Pak taky výhradně v ČR šije Litex. Mají i klasickou módu, nejenom plavky, já tam kupuji spodní prádlo, nejlépe přímo v prodejně ve druhém patře druhou jakost. Zmiňovaný woox šije v Číně.
@Kolicek95 píše: Více
Litex mám taky za skoro rohem, v Litomyšli jsem dvakrát do měsíce. Ti mají fajn věci.
S tím wooxem jsi mě teda zaskočila… nemile…
@Janli píše: Více
To mi děláš schválně
Konečně téma, které nezaložil ani anonym, ani nováček a zrovna na téma, o kterém nevím absolutně nic, takže si nepokecám ![]()
Já to zjistila až na cedulce po nějaké době nošení. Taky jsem byla celkem zklamaná.
@rmot píše: Více
Já ti slibuju, že až si půjdu kupovat novej kvér, tak tady o tom založím diskuzi aspoň na deset stran…
Nebo mi můžeš poradit… nějakej dacan mi z kabelky uzmul zavírací nůž, musím si koupit novej. Zatím jsem mívala klasický švýcarský armádní, ale nejspíš bude i něco libovějšího. Podmínka je, že tam musí být nožík, vývrtka a křížovej šroubovák… to víš, dáma se bez toho neobejde… ![]()
Já bych šel zase do švýcaráku. Když to bude poctivý švýcarák a ne nějaká kopie z pohrabáčový oceli, tak ho budou používat ještě vnoučata
Tedy pokud zase neplánovaně nezmění majitele ![]()
Ahoj,
hledám eshopy českých švadlen. Nesnáším nakupování v řetězcích, chci kvalitní nadčasový oblečení. Hledám firmy jako Mona Collections, Blackmountain, Woox apod. Potřebuju obchody, kde nešijou na žížaly a velikost 44 pro není nadměrná velikost.
Díky