Eshopy s českou autorskou módou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Janli
28.4.24 10:18

Eshopy s českou autorskou módou

Ahoj,
hledám eshopy českých švadlen. Nesnáším nakupování v řetězcích, chci kvalitní nadčasový oblečení. Hledám firmy jako Mona Collections, Blackmountain, Woox apod. Potřebuju obchody, kde nešijou na žížaly a velikost 44 pro není nadměrná velikost.
Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6698
28.4.24 10:25

Ahoj, já mám ráda na Fleru Liuc a Fraise, fajn věci má i Carry Boom. Jen teda netuším ty velikosti, ale šíjí i na míru. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
28.4.24 10:58

Kdybyste chtěla originální barefoot boty, maluji sama a mám je v nabídce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36737
28.4.24 11:02

Záložka. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
28.4.24 11:22

Chtěla jsem doporučit blackmountain. Tam nakupuju téměř výhradně. Ještě na mě občas skočí odka dmania.cz

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
28.4.24 21:31

Já pokukuji po značkách Buga, Nila a Young primitive. Osobní zkušenosti ale zatím nemám, zatím na rodičáku šetřím. Ale časem bych tam určitě vybrala. Pak se mi ještě líbí green butik, ale tam jsou i zahraniční značky, nicméně jde o slow módu.

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
28.4.24 21:32

Jo a pak mateřská klasika Jožánek, ale s tím zkušenost mám a blednou barvy.

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
28.4.24 21:52

Pak taky výhradně v ČR šije Litex. Mají i klasickou módu, nejenom plavky, já tam kupuji spodní prádlo, nejlépe přímo v prodejně ve druhém patře druhou jakost. Zmiňovaný woox šije v Číně.

• Citovat
  • Upravit
Janli
28.4.24 22:10
@Kolicek95 píše: Více

Litex mám taky za skoro rohem, v Litomyšli jsem dvakrát do měsíce. Ti mají fajn věci.
S tím wooxem jsi mě teda zaskočila… nemile…

• Citovat
  • Upravit
bedrisek
28.4.24 22:18

Laklara.cz

• Citovat
  • Upravit
7976
29.4.24 00:00
@Janli píše: Více

To mi děláš schválně :) Konečně téma, které nezaložil ani anonym, ani nováček a zrovna na téma, o kterém nevím absolutně nic, takže si nepokecám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
29.4.24 06:07

Já to zjistila až na cedulce po nějaké době nošení. Taky jsem byla celkem zklamaná.

• Citovat
  • Upravit
Janli
29.4.24 13:00
@rmot píše: Více

Já ti slibuju, že až si půjdu kupovat novej kvér, tak tady o tom založím diskuzi aspoň na deset stran…
Nebo mi můžeš poradit… nějakej dacan mi z kabelky uzmul zavírací nůž, musím si koupit novej. Zatím jsem mívala klasický švýcarský armádní, ale nejspíš bude i něco libovějšího. Podmínka je, že tam musí být nožík, vývrtka a křížovej šroubovák… to víš, dáma se bez toho neobejde… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7976
29.4.24 13:48

Já bych šel zase do švýcaráku. Když to bude poctivý švýcarák a ne nějaká kopie z pohrabáčový oceli, tak ho budou používat ještě vnoučata :) Tedy pokud zase neplánovaně nezmění majitele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák