Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@anomally Rukojeť je polohovací, kočárek je perfektně odpružený má pružiny jako třeba kočárky Tako, superně péruje a kolečka jsou pryžová ale příjdou mi bitelná. Mě ta Lira nevyhovovala kvůli rozpojené rukojeti, špatně se mi s ní najíždělo na patníky a měla příšerně malý košík. Ještě se mi u toho Runneru líbí, že se dá boudička polohovat níž nebo výš podle toho jak je dítko veliké ![]()
@And-y No já s Lirou ani nevyjela ven, jen jsem jí vybalila, pojezdila doma a dala zpátky do krabice
Rukojeť jsem měla spojenou, ale i tak, dpružená není vůbec, ani maličko, takže jak jsem jela přes práh tak mi to přišlo strašně tuhé a taky těžiště měla asi vepředu, protože mi to přišlo strašně těžké nato, že má kolem 8 kg
Takže ven jsem ani nejela, protože už domě jsem věděla, že to není nic pro mě
Předtím jsem měla Espiro Magic 3, kolekci 2010 a to bylo úplně něco jiného, kdyby se nepokazil, tak ho mám doteď
A ještě k němu jsme měli Casualplay S4, ten jsem prodala, že s nechám jen Espiro a nakonec to dopadlo tak, že Liru jsme poslali zpět a teď máme provizorně Espiro Atlantic- to je hrůza
Tak právě váhám nad tím Runnerem nebo zpátky Casualplay
A moc lidí ten Runner ještě nemá, tak hledám někoho, kdo mi o něm něco poví ![]()
@anomally No já mám Tako Captiva Mustang, Casualplay S4 a Valco Snap 4. Ten Tako Mustang je úžasný je po 19. měsících jako nový není rozviklaný dodřený ani rozvrzaný a to jsme ho nešetřili. Casualplay S4 bych nechtěla už ani zadarmo hrůza vyviklaný vrže a naklání se do stran a Valco Snap 4 je úžasný, má skvělé jízdní vlastnosti je lehoučký, akorát mě štve že po měsíci mám místo zelené boudičky žlutou jak mi to vyšisovalo sluníčko.
@And-y No já právě s Casualem byla spokojená asi nejvíce
Měla jsem Jané Slalom, X-Lander XA, Coneco Mustang, X-Lander XQ a Casual byl zatím nej
Neviklal se nám a ani nenákláněl, jezdilo se mi s ním perfektně
Akorát teď chci něco mezi sporťákem a golfkama, ať to není těžké, má to velká košík a hlavně, a't se nám to vejde do auta- máme malý kufr :/ A ten Runner mi padl do oka ![]()
@And-y Prosímtě ještě, kočárek je po složení fakt takový jako na fotkách obchodů? Máme malé auto, tak ať zase nepřekoupím
A rukojeť je polohovací nahoru dolů nebo i vysouvací? Děkuji ![]()
@anomally Ahoj. Kočárek je po složení opravdu skladný vleze se nám do kufru i s našim vlčákem
Ta rukojeť se dá polohovat nahoru a dolů, vysouvací není. A to same s boudičkou taky si jí můžeš nastavit podle výšky dítěte to na tom kočárku dost oceňuju. Včera jsem byla u tchýně a ta když kočárek viděla tak říkala že ze všech těch čtyř co mám se jí tenhle líbí nejvíc že je opravdu krásný. A to je co říct protože tchýně si dost potrpí na vzhledu ![]()
Ahoj, moc prosím o informace ohledně tohoto kočárku:
předem moooooc děkuji za odpověď ![]()
Ještě bych se chtěla zeptat, který kočárek byste doporučili:
Euro Cart Lira 4 2013… Euro Cart Runner 4 2013…Espiro Magic 2013
holky moc děkuji!!!
@jajiina Ahoj.
Doporučit bych asi nevěděla co, chce si to vyzkoušet v obchodě. Já jsem runner nezkoušela, bála jsem se že budu zklamaná a nakonec jsem mile překvapená
![]()
MOC DĚKUJI ZA RYCHLOU ODPOVĚĎ ![]()
bohužel nemám široko daleko žádný velký obchod s kočárkami, takže nemohu otestovat ![]()
trošku mě tedy zklamalo u Runneru madlo před dítětem, že není na kloub - nelze „natočit“ při vyndání na jedné straně do boku…když dávám malého do kočárku a on nechce, tak nevím, jak to řešit, držet jeho, jak se kroutí a ještě madlo v ruce? mám to u sportáku a je to velmi nepříjemné ![]()
Prosím, je nějaký fígl, jak kočárek nezašpinit, když není u nožiček pogumovaná látka? jak to řešit? malej hodně běhá (hlavně do kaluží ![]()
Ještě bych se ráda zeptala: dá se celý potah sundat a vyprat? a to jak u kočárku Euro Cart tak i na Magic Espiro?
Pročetla jsem snad milion diskuzí a recenzí a z těch všech se nyní rozhoduji mezi těmito kočárky…Euro Cart Lira x Runner x Magic Espiro…
Kvůli finanční stránce se více přikláním k Magic Espiru (koukala jsem, dá se sehnat na netu bazarový do 2tis.-zůstala jsem sama, tak proto…)
U Magic Espiro se dobře najíždí na obrubník? mám strach z těch maličkých koleček…
Je zádová opěrka pevná? a u nožiček je pogumovaný materiál?
MOC MOOOOOC MOOOOOC DĚKUJI ZA RADY!!!
![]()
@jajiina U Espira Magic se najíždí na obrubníky výborně, já jsem byla max. spokojená- ale měla jsem trojkolku. Malá kolečka mi vůbec nevadily.
Látka pod nožičkami je potáhnutá igelitem. teda naše kolekce 2010 to měla, tak nevím jak je to u nové
Zádová opěrka je pevná. Ale tento kočárek nejde do úplného lehu, kousek tomu chybí. Ale myslím, že pokud dítě v kočárku nespí často, že to nějak nevadí
Za mě má Espiro č.1, kdyby se nám nepokazil, máme jej doteď ![]()
A Euro Cart Lira 4 2012, tu jsem měla doma cca 3 týdny zpět a mě osobně zklamala. Pod nožkama má taky igelit, záda ale nejsou moc pevná, nánožník drží jen tak tak- když dítko párkrát zakope nohami, tak nánožník sjede a pláštěnka, která se mi líbila, že se uchycuje jako na Casualplay S4 pomocí zipů na boudičku, tak ta taky zklamala, protože nedržela ve spodní části kočárku- zip byl ok, ale dole nebylo kde jí pořádně zachytit. A madlo bylo stejné jako u Runneru jak píše @And-y -nemá uprostřed žádný kloub, tudíž sundat celé.
@And-y To madlo u dítěte jde polohovat? To je super
Tak asi jsem rozhodnutá
Celý víkend přemýšlím, jestli do něj jít ![]()
@anomally To madlo má ty tři polohy jak jsem psala je to výborné. Naše malá se taky vzpírá když má jít do kočárku tak to madlo dám vždycky do té nejnižší polohy a šoupnu ji tam tak, že jí chytnu pod zádama a pod nožičkama a zasunu jí tam a nebo popřípadě když už sundávám to madlo tak si ho šupnu mezi kolena. A hodně se mi líbí u kočárku, že se dá polohovat boudička podle výšky dítěte ![]()
@And-y No to že není v madle kloub a musí se sundat celé, to mi vůbec nevadí, já teď malou dávám do sporťáku přes madlo, ani jej neoddělávám, protože se musí sundat celé a špatně se uchycuje
Takže grif jak dát dírko do kočárku i přes madlo už mám
A s tou boudičkou je to super
Koukala jsem tady po obchodech, jestli kočárek někde nemají, že bych ho ještě obkoukla, ale není
Tak ale asi i tak do něj půjdu ![]()
@And-y Prosímtě ještě, kolik měří rukojeť od země? Aby pro mě nebyl vysoký, jsem nízká a pak se mi kočárek špatně drží :/ Ikdyž tam je to polohování že…