Euro Cart Runner 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1265
23.9.13 09:17

@anomally Rukojeť má od země nejnižší výšku 55 cm a nejvyšší 107. Jo a včera jsem si všimla, že mi dělá levé přední kolečko dost velkou osmici tak kdyžtak si dej pozor na tohle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
23.9.13 09:58

@And-y Tak to jsi mě nepotěšila teda :( To mi dělá sporťák teďkom a jsem z toho na nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
23.9.13 10:46

@anomally No já nevím jestli je to jen dojem, že na každém tom gumovém kolečku je v prostřed čára a jestli je jen zkřiva to mi totiž takový dojem dělalo právě na sporťáku a bylo to jen k vůli tomu a nebo jestli je to opravdu osmice. U toho Runneru jsou totiž ty kolečka dané ve středu tyčky tak mi přijde že to tam tak lítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
23.9.13 12:51

@And-y No mi to dělal sporťák co mám teď provizorně a stačilo mi prohodit levé kolo za pravé a už mi to nelítalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
26.9.13 12:55

Tak už jsem taky majitelkou Runneru :) Po zkušenosti s Lirou jsem se toho Euro Cartu bála, ale nebylo čeho…dnes dopoledne dorazil Runner a jsem spokojená :palec: Vzhledově super, jezdila jsem zatím jen po bytě, protože venku prší, ale zatím nemám nic co vytknout, skladný jedna báseň a to, že nánožník zakrývá moc dítko- to mi příjde spíše jako výhoda než nevýhoda- my jej používáme v zimě a když sněží a fouká, tak aspoň vím, že malá bude dost schovaná ;) Jen to madlo je vyšší, ale to zase tak nevadí :P @And-y Moc děkuji, žes mi poslal fotky a odpověděla na moje otázky ohledně kočárku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
26.9.13 16:18

@anomally Vůbec není zaco :) Ráda jsem pomohla :hug: A zkoušela jsi s tím madlem před dítkem hýbat? Chyť ho normálně u prostřed a jakoby zatáhni dolů nebo nahorů. A jakou máš barvičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
27.9.13 08:40

@And-y Ne, jen jsem ho nasadila :) Teda než jsem nato přišla :D Takové malé červené zobáčky, kdo to má hledat :D Ale zkusím dneska, jak pojedeme ven :) Mám ten co ty, jiný neměli skladem a měnila jsem to za tu Liru, ať mi neposílají peníze a já na ně nečekám a pak zase na Runner…tak jsem to udělala kočár za kočár :) Ale je super, na fotkách mi příjde i mohutnější než ve skutečnosti je :)Těch 10kg vůbec není znát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mipeterka
27.9.13 22:42

Runner na zimu?

Ahoj holky, taky se pro něj rozhoduji - chceme lehký, odpružený sporťák na zimu, který se vejde do malého kufru. Už jsem téměř byla rozhodnutá pro Zebru a bazarové golfky Babypoint Mark Q (kvůli tomu malému kufru), ale teď koukám na ten Runner. Pokud je opravdu dobře skladný, bylo by to možná řešení místo obou kočárků… Jsou ta kolečka Runneru myslíte i na zimu? Díky moc… Míša

• Citovat
  • Upravit
1842
28.9.13 09:03

@And-y Tak to mě nenapadlo, že stačí na madlo jen zatlačit směrem dolů :D Už to máme :) Díky :)

@Mipeterka píše:
Ahoj holky, taky se pro něj rozhoduji - chceme lehký, odpružený sporťák na zimu, který se vejde do malého kufru. Už jsem téměř byla rozhodnutá pro Zebru a bazarové golfky Babypoint Mark Q (kvůli tomu malému kufru), ale teď koukám na ten Runner. Pokud je opravdu dobře skladný, bylo by to možná řešení místo obou kočárků… Jsou ta kolečka Runneru myslíte i na zimu? Díky moc… Míša

Myslím, že na zimu nebude problém, jen nesmí být nějaké velké kupy sněhu, to maí kolikrát problém sporťáky s velkými koly, natož Runner :) Ale pokud se rozhoduješ mezi Babypointem a Runnerem, tak já bych byla pro Runner :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
28.9.13 09:10
@Mipeterka píše:
Ahoj holky, taky se pro něj rozhoduji - chceme lehký, odpružený sporťák na zimu, který se vejde do malého kufru. Už jsem téměř byla rozhodnutá pro Zebru a bazarové golfky Babypoint Mark Q (kvůli tomu malému kufru), ale teď koukám na ten Runner. Pokud je opravdu dobře skladný, bylo by to možná řešení místo obou kočárků… Jsou ta kolečka Runneru myslíte i na zimu? Díky moc… Míša

Taky bych brala Runner :palec: Je maličký po složení takže se vejde i do malého kufru a těch 10,5 kg není vůbec znát mě příjde jako 7 kilový kočárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
28.9.13 09:12
@anomally píše:
@And-y Ne, jen jsem ho nasadila :) Teda než jsem nato přišla :D Takové malé červené zobáčky, kdo to má hledat :D Ale zkusím dneska, jak pojedeme ven :) Mám ten co ty, jiný neměli skladem a měnila jsem to za tu Liru, ať mi neposílají peníze a já na ně nečekám a pak zase na Runner…tak jsem to udělala kočár za kočár :) Ale je super, na fotkách mi příjde i mohutnější než ve skutečnosti je :)Těch 10kg vůbec není znát :)

Už jsi vyzkoušela kočárek venku? Já jsem se předevčírem nasmála. Sjížděla jsem patník, bavila jsem se s přítelem a najednou se mi otočily kolečka k sobě sekly se a málem jsem přeletěla přes kočárek. Malá zůstala viset za madlo ( naštěstí jsem nic nevyvrátila) a strašně se tomu smála :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mipeterka
28.9.13 13:11

No a zvládl by i tu zimu? Chodník se sněhem + posyp… to by dal, ne? nebo jsou to spíš kolečka typu golfek? :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1265
28.9.13 13:23
@Mipeterka píše:
No a zvládl by i tu zimu? Chodník se sněhem + posyp… to by dal, ne? nebo jsou to spíš kolečka typu golfek? :roll: :lol:

Sníh s posypem si myslím že zvládne, ale na namrzlý chodník bych ho třeba nezkoušela. Když mi kočárek přišel tak jsem ho zkoušela doma na linu a dost klouzal i když byl zapržděný. Ale typické kolečka jako golfáče to nemá. Jsou pryžové a jsou takové bitelné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mipeterka
28.9.13 13:32

Tak snad jak se kolečka ojedou, tak tolik klouzat nebude… se starším synem jsme odjezdili zimu v Inglesině Zippy a taky to dal, a to jsou typické golfáče:-) Teď právě potřebuju ale spojenou rukojeť, právě abych mohla vodit staršího za ruku, je to strašné šídlo:-) Pořád jsem se pro Runnera rozhodovala a teď ho mají na Aukru za 2399,– nový, takže nebylo co řešit… jen se nemůžu rozhodnout pro barvu - šedo-zelený nebo šedo-modrý… máme chlapečka, všechno oblečení laděné do modra, ale fusak budu teprve kupovat, takže ten už bych si přizpůsobila… nedokážu se rozhodnout… který se víc líbí vám?

• Citovat
  • Upravit
1265
28.9.13 13:43
@Mipeterka píše:
Tak snad jak se kolečka ojedou, tak tolik klouzat nebude… se starším synem jsme odjezdili zimu v Inglesině Zippy a taky to dal, a to jsou typické golfáče:-) Teď právě potřebuju ale spojenou rukojeť, právě abych mohla vodit staršího za ruku, je to strašné šídlo:-) Pořád jsem se pro Runnera rozhodovala a teď ho mají na Aukru za 2399,– nový, takže nebylo co řešit… jen se nemůžu rozhodnout pro barvu - šedo-zelený nebo šedo-modrý… máme chlapečka, všechno oblečení laděné do modra, ale fusak budu teprve kupovat, takže ten už bych si přizpůsobila… nedokážu se rozhodnout… který se víc líbí vám?

Tak já mám holčičku a rozhodovala jsem se mezi šedo černým a šedo zeleným nakonec to vyhrál šedočerný protože se k němu hodí každá barvička. Ale na chlapečka by se mi líbil ten šedo modrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí