Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@anomally Rukojeť má od země nejnižší výšku 55 cm a nejvyšší 107. Jo a včera jsem si všimla, že mi dělá levé přední kolečko dost velkou osmici tak kdyžtak si dej pozor na tohle ![]()
@And-y Tak to jsi mě nepotěšila teda
To mi dělá sporťák teďkom a jsem z toho na nervy ![]()
@anomally No já nevím jestli je to jen dojem, že na každém tom gumovém kolečku je v prostřed čára a jestli je jen zkřiva to mi totiž takový dojem dělalo právě na sporťáku a bylo to jen k vůli tomu a nebo jestli je to opravdu osmice. U toho Runneru jsou totiž ty kolečka dané ve středu tyčky tak mi přijde že to tam tak lítá.
@And-y No mi to dělal sporťák co mám teď provizorně a stačilo mi prohodit levé kolo za pravé a už mi to nelítalo ![]()
Tak už jsem taky majitelkou Runneru
Po zkušenosti s Lirou jsem se toho Euro Cartu bála, ale nebylo čeho…dnes dopoledne dorazil Runner a jsem spokojená
Vzhledově super, jezdila jsem zatím jen po bytě, protože venku prší, ale zatím nemám nic co vytknout, skladný jedna báseň a to, že nánožník zakrývá moc dítko- to mi příjde spíše jako výhoda než nevýhoda- my jej používáme v zimě a když sněží a fouká, tak aspoň vím, že malá bude dost schovaná
Jen to madlo je vyšší, ale to zase tak nevadí
@And-y Moc děkuji, žes mi poslal fotky a odpověděla na moje otázky ohledně kočárku ![]()
@anomally Vůbec není zaco
Ráda jsem pomohla
A zkoušela jsi s tím madlem před dítkem hýbat? Chyť ho normálně u prostřed a jakoby zatáhni dolů nebo nahorů. A jakou máš barvičku?
@And-y Ne, jen jsem ho nasadila
Teda než jsem nato přišla
Takové malé červené zobáčky, kdo to má hledat
Ale zkusím dneska, jak pojedeme ven
Mám ten co ty, jiný neměli skladem a měnila jsem to za tu Liru, ať mi neposílají peníze a já na ně nečekám a pak zase na Runner…tak jsem to udělala kočár za kočár
Ale je super, na fotkách mi příjde i mohutnější než ve skutečnosti je
Těch 10kg vůbec není znát ![]()
Ahoj holky, taky se pro něj rozhoduji - chceme lehký, odpružený sporťák na zimu, který se vejde do malého kufru. Už jsem téměř byla rozhodnutá pro Zebru a bazarové golfky Babypoint Mark Q (kvůli tomu malému kufru), ale teď koukám na ten Runner. Pokud je opravdu dobře skladný, bylo by to možná řešení místo obou kočárků… Jsou ta kolečka Runneru myslíte i na zimu? Díky moc… Míša
@And-y Tak to mě nenapadlo, že stačí na madlo jen zatlačit směrem dolů
Už to máme
Díky ![]()
@Mipeterka píše:
Ahoj holky, taky se pro něj rozhoduji - chceme lehký, odpružený sporťák na zimu, který se vejde do malého kufru. Už jsem téměř byla rozhodnutá pro Zebru a bazarové golfky Babypoint Mark Q (kvůli tomu malému kufru), ale teď koukám na ten Runner. Pokud je opravdu dobře skladný, bylo by to možná řešení místo obou kočárků… Jsou ta kolečka Runneru myslíte i na zimu? Díky moc… Míša
Myslím, že na zimu nebude problém, jen nesmí být nějaké velké kupy sněhu, to maí kolikrát problém sporťáky s velkými koly, natož Runner
Ale pokud se rozhoduješ mezi Babypointem a Runnerem, tak já bych byla pro Runner ![]()
@Mipeterka píše:
Taky bych brala Runner
Je maličký po složení takže se vejde i do malého kufru a těch 10,5 kg není vůbec znát mě příjde jako 7 kilový kočárek ![]()
@anomally píše:
@And-y Ne, jen jsem ho nasadilaTeda než jsem nato přišla
Takové malé červené zobáčky, kdo to má hledat
Ale zkusím dneska, jak pojedeme ven
Mám ten co ty, jiný neměli skladem a měnila jsem to za tu Liru, ať mi neposílají peníze a já na ně nečekám a pak zase na Runner…tak jsem to udělala kočár za kočár
Ale je super, na fotkách mi příjde i mohutnější než ve skutečnosti je
Těch 10kg vůbec není znát
Už jsi vyzkoušela kočárek venku? Já jsem se předevčírem nasmála. Sjížděla jsem patník, bavila jsem se s přítelem a najednou se mi otočily kolečka k sobě sekly se a málem jsem přeletěla přes kočárek. Malá zůstala viset za madlo ( naštěstí jsem nic nevyvrátila) a strašně se tomu smála ![]()
No a zvládl by i tu zimu? Chodník se sněhem + posyp… to by dal, ne? nebo jsou to spíš kolečka typu golfek?
![]()
@Mipeterka píše:
No a zvládl by i tu zimu? Chodník se sněhem + posyp… to by dal, ne? nebo jsou to spíš kolečka typu golfek?![]()
Sníh s posypem si myslím že zvládne, ale na namrzlý chodník bych ho třeba nezkoušela. Když mi kočárek přišel tak jsem ho zkoušela doma na linu a dost klouzal i když byl zapržděný. Ale typické kolečka jako golfáče to nemá. Jsou pryžové a jsou takové bitelné ![]()
Tak snad jak se kolečka ojedou, tak tolik klouzat nebude… se starším synem jsme odjezdili zimu v Inglesině Zippy a taky to dal, a to jsou typické golfáče:-) Teď právě potřebuju ale spojenou rukojeť, právě abych mohla vodit staršího za ruku, je to strašné šídlo:-) Pořád jsem se pro Runnera rozhodovala a teď ho mají na Aukru za 2399,– nový, takže nebylo co řešit… jen se nemůžu rozhodnout pro barvu - šedo-zelený nebo šedo-modrý… máme chlapečka, všechno oblečení laděné do modra, ale fusak budu teprve kupovat, takže ten už bych si přizpůsobila… nedokážu se rozhodnout… který se víc líbí vám?
@Mipeterka píše:
Tak snad jak se kolečka ojedou, tak tolik klouzat nebude… se starším synem jsme odjezdili zimu v Inglesině Zippy a taky to dal, a to jsou typické golfáče:-) Teď právě potřebuju ale spojenou rukojeť, právě abych mohla vodit staršího za ruku, je to strašné šídlo:-) Pořád jsem se pro Runnera rozhodovala a teď ho mají na Aukru za 2399,– nový, takže nebylo co řešit… jen se nemůžu rozhodnout pro barvu - šedo-zelený nebo šedo-modrý… máme chlapečka, všechno oblečení laděné do modra, ale fusak budu teprve kupovat, takže ten už bych si přizpůsobila… nedokážu se rozhodnout… který se víc líbí vám?
Tak já mám holčičku a rozhodovala jsem se mezi šedo černým a šedo zeleným nakonec to vyhrál šedočerný protože se k němu hodí každá barvička. Ale na chlapečka by se mi líbil ten šedo modrý ![]()