Euro Cart Runner 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1842
4.1.14 17:24

Tak já nevím, jak to, ale mi se od zčátku i do začátek jezdí úplně normálně :)

@majdalenka20 Záleží jaký kočár chcete, Zebra má nafukovací kola ne? Runner ne. Pak Runner bude skladnější a jak už bylo psáno, tak je menší. A Zebra je více takový sporťák, Runner je něco mezi sporťákem a golfáčem řekla bych. Mnoho lidí Runner srovnává s golfáčem Nunna, akorát Runner je větší a levnější verzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
6.1.14 10:46

Já jsem s ním taky spokojená a jezdí se mi s ním taky normálně ve všech směrech…:)akorát ted ten štěrk se mi furt zapíchává do koleček :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.1.14 13:00

@Verunka26 já jsem ten štěrk nejdřív pořád vypíchávala a pak už jsem se na to vykašlala a ejhle - pár kamínků se zapíchlo a od té doby už nic, takže pohoda:-) jinak přidávám i zkušenost na sněhu a paráda, sice upravená cesta na horách, ale bez problémů:) super:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
6.1.14 23:00

@Mihamau já to taky nevypíchávám jen takový ty co cvakají když jedu :D no na sněhu sem taky zvědavá jestli letos bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.1.14 23:28

Prosim poradte (ackoliv uz odpoved asi znam :-) Euro cart lira 4 vs. Euro cart runner vs. Quatro cross. Chci jako goflky do auta, do mesta a na vylety. Mala je drobna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.2.14 13:24

Tak i já přidávám zkušenost s tímto kočíkem :-). Máme ho teprve 3 dny a jsme naprosto spokojeni, jak já tak náš malý, s fusakem se tam vejdeme nádherně, je dobře odpružený a nic nerachtá, původně jsme chtěli nunu, ale kvůli pidi kolům a tomu, že jsou plastová jsme do nuny nešli nakonec. Tenhle kočík je řekla bych nuně podobný, akorát pro nás má lepší kolečka-větší a pryžová(směs plastu a gumy), prostornější a hlavně pérově odpružený, nuna je progresivně( ale myslím, že vůbec) malý v něm má pohodlý a při sklopení boudy na něj krásně vidím díky okénku v boudě. Krásně se ovládá, hezky lehce, vše jde jen jednou rukou, do mhd a na obrubníky najíždí krásně. Za ty malý peníze fakt suprový kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veroniqqua
7.3.14 16:25

Polohování bezpečnostní přepážky

Prosím poradíte mi, dneska jsme si přivezli Runner domů a nemůže přijít nato, jak máme polohovat tu přepážku před dítětem. Zkoušela jsem na ní tlačit, jak nahoru, tak dolů a nic a bojím se, ať jí nezlomím. Když je nastavená vysoko, tak malá před obličejem. Děkuji za odpovědi. :-)

• Citovat
  • Upravit
300
11.3.14 21:34

Normálně na ní zatlačte směrem dolů, pořádně a nebojte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
16.3.14 11:08

Zdravím maminky,

chtěla bych se zeptat, jak se Vám jeví po delší době užívání tenhle kočárek.
Já mam doma 3, jeden sporťáček, a dvoje golfky.

Golfáče mi k srdci nepřirostly ani jedny, a sporťáček nám začíná být úzky, budeme mít rok.

Chtěla bych mít doma jeden pořádný kočárek, který v případě výletu nacpu do auta, a něco sním ujedu, hory zdolávat nebudeme, ale nějaká ta polňačka, stěrk, tráva, písek, výmol, apod. v létě určo příjdou, ale bydlíme ve městě, a 90% času trávím kočárkem tady.

Líbí se mi styl i cena, a nechci mít doma 3 nevyhovující kočárky, ale jeden alespoň obstojný a použitelný, tak bych ráda nějakou recenzi :think:.

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
17.3.14 12:39

@iwankaanjelik Já jsem spokojená, je dobře odpružený, akorát štěrk se zapíchává dost do koleček. Na sněhu bohužel nevím, jelikož jsme tu měli jen poprašek a to se celkem dalo. Je lehoučký a do auta uplně parádně i do malého. Jinak do města paráda, neměnila bych ho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
17.3.14 18:55

@Verunka26

ahojky děkuju, sníh moc neřeším, bydlíme ve městě, je to tu udržované. Na netu píší že kolečka jsou pogumovaná z pryže, opravdu se to zapíchává jako do klasických pěnových golfáčů?… Nemám možnost ho nikde osobně zkusiti… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
18.3.14 22:25

@iwankaanjelik no jak právě byly chodníky posypaný ted štěrkem přes zimu tak tam mám pěkný díry, kort když máš třeba ještě dole v koši nákup atd a je ten kočár těžší…budu se muset pustit do vydloubávání, když už to uklidili, ale prakticky to nějak nepřekáží. Jen občas když kamínek cvakal při jízdě tak jsem ho vyndala. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
19.3.14 09:42

@Verunka26

takový máme golfáče, ty mají vyloženě pěnovky, a cvaká to jen, když se tam zadloubne větší, vydloubnu a jedu dál.

Kočárek se mi fakt líbí, cenou, i vzhledem. Malej bude mít ted rok, tak potřebuju nějakýho hybrida :D Aby se tam vešel, ale nebyl to tank, a v zimě zase neřešila, že se mi tam nevejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
19.3.14 19:54

Jj tak jdi do něj šutry nešutry :D, já tam mám ted fusak docela hunatej a vejde se tam parádně :) jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
19.3.14 20:47

@Verunka26

Moc se mi líbí, momentálně se snažím udat svůj, jinak by byli doma 4 už, a to by nešlo, mám ještě dvoje golfáče :D Jedny v autě, a jedny na chodbě, ale jsou na dojetí oboje, tak bych se chtěla zbavit i toho :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí