Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Materiál se ale pěkně čistí, neměla jsem stím nikdy problém, a že je syn v 17m. opravdové čuňátko. Hezky to schne.
Já měla kočárků už hodně a u dcery jsem měla jeden jediný na kterém se potah sundat nedal a hrůza
Od té doby už raději ne.-(
I já jich měla opravdu hodně, ale nikdy to pro mě nebyl problém. Když se nedal sundat, ale tak to je o tom co Vám vyhovuje a co nikoliv. ![]()
@iwankaanjelik píše:
@Marcy85Ano mám již nějakou dobu.
Neměnila bych, ani za golfky.
Kočárek mi naprosto vyhovuje.
Zvládne i větší terén - odzkoušeno.
Kolečka jezdí jako by byla klasická nafukovací, příjemně se sním jezdí i manipuluje.
Má drobné mouchy jako je již zmiňovaná stříška, která občas vypadne, menší košík ( ale i tak tam narvu balík plen), fakt neupoužitelná origo pláštěnka, a mě časem pracují kolečka - tedy pryž a vlivem počasí začala guma vrzat.
Ale asi né každý to má.
Vzhledem k pořizovací ceně nového kočárku 3200,– i s poštou tyto blbosti absolutně neřeším.
Můj 17m syn se tam nádherně vyspí, kočárek houpe, dokonale mi ho uspí, nánožník ho zakryje tak, že kouká pouze hlava, madélko tedy já mohu polohovat, tím pádem mohu polohovat i nožky.
Dobry den, prosim kde jste ho kupovala za tuto cenu?? Dekuji Alen.
Tak ajashop.cz ,ale ted jen kocarek stoji 3350,– podrazilo.
@iwankaanjelik píše:
Tak ajashop.cz ,ale ted jen kocarek stoji 3350,– podrazilo.
Diky, jdu na to mrknout…bazarovy se pohybuji kolem 2500,– tak to uz se vyplati si priplatit a mit novej… ![]()
Ahojky maminky,
taky patrim mezi majitelky toho kocarku. Byla jsem z nej nadsena, jizdni vlastnosti byly suprove a i vzhledove je moc krasny. Ale ted po 7 mesicich uzivani se nam cela kontrukce tak nejak ohnula a madlo mam v oblasti panve a mala namisto aby sedela, tak jak v takovem polosedu. Dnes jsem resila s prodavajici firmou a budu posilat na reklamaci, tak uvidime:(
Pane jo. Tak preji uspesnou reklamaci. Kde jste kupovala? Ja ho jdu prave objednat jelikož bazarovej proste nemohu sehnat ![]()
Tak jsem ho včera vecer objednala, dnes predano DPD A zítra se bude dorucovat. Nasla jsem akci na Carbon barvu, za supr korunky, tak jsem na nej teda zvedava! ![]()
Tak kocarek je od patka doma. V patek na nej nebyl cas, az v sobotu odpo. Sestavila jsem ho, trochu jsem si s tim musela pohrat. Takze. Barva carbon. Bala jsem se toho ale libi se mi. Nasvakla jsem kolecka, pohrala jsem s boudou, to je jedna z věci, kterou moc nevychytali. S par vecma to chce trochu cviku se s tim naucit a pak je to ok. Nasadila jsem madlo, to se mi libi. Mylej ma 18m a nejakejch 87cm, není pro nej vysoko. Je fajn ze se da vyklapet do strany. Jen mi holky co mate 2013 reknete, musite madlo sundávat z kocarku nez ho slozite? To me totiž zlehka prudi
A ma to zvlastni systém skladani. Rukojet jde polohovat trochu ztezka, ale myslim, ze to je jen tim, jak je to vse plastove. Do toho mam delší nehty, ale myslim, ze az se to ochodi, bude to ok. Dala jsem tam hned podzimni fusak a malého v zimni bunde. Jako ne ze by tam mel místo na tancovani ale nic drastického. Mam doma TFK, tak jsme tim mistem namlsany
Co me dostalo je kosik. Nevim, proc mi to prislo s odeplym suchacem. Jako provléct to mezi konstrukci byl narez a stejne je to jen tak tak, tak se na to ted vrhnu a asi to prisiju, jelikož to stejne prdlacku vydrzi, tim ze je na suchac, to někdo nevymyslel moc dobře. Nanoznik je super, k plastence jsme se ještě nedostali ale uz podle obrazku je na h… tak tam zkusim jinou Emitexku. A konecne jsme vyjeli ven. Naprosta poklona před odpruzenim kocarku
z toho jsem nadsena. Kol jsem se bala, ale jako klobouk dolu. Smes gumy a pryze je znat a jsou krasne ticha! Tak mi nemusi vadit ze to nemá nafukovacky. Bohuzel predni kola taky vymyslel pip pip
tim ze to není soucast konstrukce, jakmile se najede na obrobnik a kolo k nemu není kolmo, je to o zlomeni kola…ale opet, s trochou cviku je to pohoda. Na ceste zpet se nam stala nehoda. Najednou predni kolo vyskočilo skoro z osicky
nahodila jsem ho zpet, plastovej kousek jsem taky nasla, kolecko drželo, dojeli jsme domu ale bohužel ten stribrnej kus co je na hrideli jsem nenasla…Manzel na to koukal a mysli si, ze tam ani nebyla
na reklamaci se mi to kvůli tomu posilat nechce, muz mi dnes něco koupi v obchode a nasadi to na to a bude to zase ready ![]()
Shrnuti. Po mensim nauceni a trose vychytaky je kocar super a moc doporucuji!!!
@Alenass skladam i s madlem. Mam polohovaci. Pri skladani se mi slozi kocar i madlo. Jinak ja bych nemenila. Muj 19m syn v nem denne spi. Jen po roce mi pekne ta pryz na kolach vrze. A jdou do osmicek kola.ale to uz od zacatku. Najizdu to vliv nema. Jen esteticka vadA.
Dobry den, chci se zeptat jak je to s polohovanim leh sed? Na fotkach a YouTube vypada ze poloha sedu je dost ze sikma misto spis do praveho uhlu. Dekujji za odpoved.