Euro Cart Runner 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
410
26.4.14 12:54

@And-y
To je už po několikáté co jsem na kočár Valco Snap narazila. :think: Asi na tom něco bude.
A s BRITAX B-AGILE náhodou zkušenosti nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.5.14 19:27

Sevilla

Dobrý den, zaujal mě tenhle kočárek jenže mě mrzí že nikde nepíši rozměry kočárku po komplet složení(kola, stříška).Jelikož to potřebuji kvuli autu zda se hezky vleze. Nemohla by některá s vás mi kočárek přeměřit ve složeném stavu? Moc by mi to pomohlo v rozhodování. Chci upustit od Looly protože rukojet je u ní oničem. Děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.5.14 19:52

@Kassiel S britaxem zkušenost nemám, ale byl to můj favorit. Váha mi u něho nevadila, ale odradilo mě to, že když se rozepne stříška ať se prodlouží tak je tam ta síťovina ale maminky to řeší tak, že si nechají na mmb přes to ušít clonu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
6.5.14 20:15

@And-y Tak já jsem už na 100% rozhodnutá, že jdu do Britax B-Agile. :) Už ho sháním, ale je to celkem oříšek, když nemám na to dát za nový. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.5.14 20:33

Píšete tady o Britax B-Agile, Já ho nemám ale kamaradka ho má přehodili jsme si kočárky at vyzkoušíme a jizdní vlastnosti jiné, muj zatačí a jede lehce sám o proti Britaxu ten je těžký na zatáčení a moc tuhý. Nevím jak často jeté, kupovala nový možná ještě tuhost poleví.

Příspěvek upraven 28.05.14 v 17:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.5.14 20:35

@Kassiel Tak je fakt, že teď často potkávám Britaxe a dost se mi líbí, on je vzhledově i zajímavější než ten Valco Snap, ale u nás už to nemá cenu protože malá má 27 měsíců a kočárek už moc nepotřebujem a to já jsem maniak na kočarky :mrgreen: A nezkoušela jsi www.bazos.cz tam je jich celkem dost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.5.14 20:43

Upřímě, vždy to chce vyzkoušet kočárek jaký je. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.5.14 20:49

@sevilla 122 to je fakt :) Jednou jsem bez zkoušení koupila Maxi Cosi Mura a byla jsem zklamaná, ne z jízdních vlastností ale z toho jak je malá sportovní verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.5.14 21:24

Právě měla jsem vybranou Bébé Com. Loolu a jak jsem ji vyzkoušela tak jsem byla hodně zklamaná což mě mrzí protože má otočnou sedačku a je skladná. Právě hledám kočárek hlavně do auta at má spojenou rukojet a docela skladný a golfky s dvojtými kolečky vzadu nechci.Tak mě ted padl do oka Runner. :nevim:
Je těžké najít kočárek aby splnoval určité požadavky.
Jinak Britax je vzhledově hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
6.5.14 22:34

@And-y Tak malému je 16 měsíců a myslím, že tohle bude náš druhý a poslední kočár. :mrgreen: Na Bazoš koukám pravidelně :mrgreen: ale dnes jsem odepisovala jedné paní na BBM, tak uvidíme. Doufám že to klapne a nebudu zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.5.14 21:25

Dneska jsem dohledala rozměry komplet složeného na stránkach Sk.To jsem ráda, vypadá to že do něho pujdu, přeska vzadu mi nevadí jsem zvyklá z Espira Enza, a píše se tu o slabém polstrovaní to by vyřešila podložka :D. Jen by mě zajímalo zda se skladá lehce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
14.5.14 07:28

Holky je u vás stále spokojenost s kočárkem po nějakémto ježdění. Děkuji :D

Příspěvek upraven 28.05.14 v 18:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
14.5.14 09:58

Zdravím. také by mě zajmala reference na tento kočárek. Chystám se ho koupit tak abych to neobrečela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bzz
4
26.5.14 20:30

Tak já jsem se na kočárek jela podívat osobně a velké zklamání. Okýnko na stříšce křivě našíté, hned to razilo do oka (určitě to nebude mít každý kus). I ta bouda…připadalo mi to odfláklé, látka byla v jednom místě tak nesmyslně převrácená. Můj dojem už od pohledu špatný. Podvozek vypadal pěkně a má odpružení, ale okamžitě jsem od koupě upustila a hledám dál. Asi radši upustím od Poláků a půjdu do Hoca, ten vyrábí Rakušáci a připadá mi hezky zpracovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
28.5.14 18:20

Já jsem taky upustila i když vypadá hezky, neni nikde k vidění a to sluníčko je šílené přijde mi tam kratka boudička opět bych musela dávat clonu nebo slunečník. Ale v obchodě jsem narazila na Quatro Rally v černé barvě, vypadal hezky, je to určitě taky Polský ale je tam přehazovací rukojet což je dobrý ve vyjímkách když svítí sluníčko a stříška která fajn stíni. No uvidím. Hoco vypadá taky hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí