Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky
![]()
tak už jsem doma a vše je v pořádku jak to má být
Mám 22 folikulů
dneska si píchám poslední injekci menoporu,dneska večer a zítra ráno poslední sprej a v 9h pregnyl a v pondělí odebrání vajíček a během týdne vrácení
Martinko na zítra hodně štěstíčka a holky na vás pořád myslím
![]()
Baruš když jsi mluvila o tom datumu,tak dneska je vlastně 1.11.2011 a setřička mi vypisovala do kartičky a říkala,že je to asik znamení,pač je 11h
tak jsme se smáli
Vy ho také budete mít holky ![]()
ahoj holky
,
Lucinko, gratuluju k úrodě ![]()
já už jsem zpět z nehtů, no nevím, jestli si na to zvyknu, ale kvůli fotek jsem do toho šla ![]()
břicho mám furt nafouklé, štve mě to, snad nebudu v šatech vypadat jako dýně ![]()
Marti děkuji
Zítra budeš vypadat jako princeznička a na ty nehtíky si zvykneš,pak ti to ani nepříjde ![]()
holky, nakonec nám dneska zamrazili 3 kousky
ráno ještě nevěděli, jestli budou mrazit tři nebo čtyři (z těch pěti původně), tak to není nějak šílený odpad, snad budou kvalitní i ty, co mám už v sobě ![]()
Marti tak to je super.
A zítra ať o všechno zvládneš taky ti budu držet palce. ![]()
Kalerinko, děkuju ![]()
pociťuješ už nějaké příznaky? bolí tě furt bříško? ![]()
Tak holky, jsem zpět a mám jen 1 folikul.. ![]()
Mám zvýšené dávky menopuru, budu píchat ráno 2 a večer 2 a uvidíme, jestli ještě něco bude, ale doktor tomu nedává moc naděje.. ![]()
Nejhorší na tom je že mě to břicho pořád bolí a cítím i vaječníky jako při MS.
Leni, ještě je fakt brzo, mě to taky ještě dorostlo
zas na druhou stranu to ber tak, že vaječníky reagujou, jen to chce trošku vyšší dávky
![]()
Kalerinko, vaječníky cítím taky a fest
chci vidět, jak to zítra v kostele zvládnu, mě pomáhá, když si lehnu nebo když se jakoby ohnu, což při svatbě nemůžu
a kdy budeš zase testovat? ![]()
Leni a jak velký je ten folikul? a kdy máš další ultrazvuk? ![]()
Marti, právě že už asi nic nedoroste.. ten jeden už je veliký 10mm!!! A prý je tam ještě jedna tečka..tak možná je malinká naděje, že bude ještě druhý..
Doktor uvažoval i na zastavení stimulky..ale vzhledem k věku proti mě hraje čas, tak bychom tím nic nevyřešili.
Už v neděli mám píchnout Orgalutran a v pondělí na UTZ. OPU by bylo už ve středu a pokud bude co, tak ET v pátek.
Leni nevzdávej to,vidíš pořád je tu nějaká naděje a ta umírá jako poslední
Jsi silná ![]()