Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jo nejak to už na mňa doma padá, za chviľu začínajú u nás vianočné trhy tak sa pojdem rozveseliť.
Vanejko, dokud nedorazí, ještě je naděje. A jak psala konévka, tak břicho bolí i u těhu. ![]()
Dobrá ránko děvčátka!! ![]()
Tak na mě něco leze..a chlap to není ![]()
Včera jsem přijela z práce a bolelo mě celé tělo, usnula jsem u telky už v 6 hodin a jak jsem se vzbudila, tak obrovská bolest v krku..
Celou noc jsem trpěla jako pes a manža mi dělal jeden čaj za druhým. Dnes ráno jsem šla prohledávat lékárničku a nic jsem nenašla, co by se mohlo v těhu!!
Jen sprej Tantum verde - ale po poradě s lékařem. No..tak jsem si řekla, že ať mám raději jistotu, tak jsem šla počurat těhu test. Bylo ráno, 6 hodin, tak jsem nad nám vydržela tak necelou minutu..a když byl bílý jako sníh, tak jsem ho šupla zpátky do krabičky, zmuchlala a hodila do koše. A konečně jsem si statečně dvakrát stříkla do krku moji záchranu - Tantum verde a vlezla zpět do peřin.
Když jsem ráno vstala, asi v 8h., tak mi to nedalo a test jsem z koše vytáhla.. Nevěřila jsem svým očím…
Posílám vám ho a mrkněte na to, zda vidíte to, co já.. ![]()
Leni, musím se smát
ale jinak ti taky NIC není, že? teda kromě bolení v krku? tak zatím potichounku gratuluju a tfuj tfuj, ať se mimino drží a nepustí
![]()
já mám strašnou chuť na maso, na pořádnou flákotu, ale k snídani se to moc nehodí a navíc jsme u tchýně
a hlava mě bolí příšerně
jinak mi furt nic není, prsa nic, břicho cítím jen trochu asi dělohu, nešpiním, ale furt se bojím ![]()
Marti, FAKT to tak je, NIC mi není!!
A nesměj se!!
![]()
Nějak tomu ještě nevěřím..a samozřejmě začínám šílet, jestli mám dost těhu testů a zítra zkouším hned další::
![]()
Víš, co mě ještě napadlo..?? Jestli to nemůže být zbytek Pregnylu.. ![]()
Marti, na tu hlavu zkus Vietnamskou mast. Ta mi občas pomáhá.. Mají ji v lékárně a stojí asi 10,–Kč. Namaž si ji na spánky a opakuj to po půl hoďce. Sice je to síla, ale myslím, že těhu neublíží..když tak se zeptej lékárnice. Pak si ale pořádně umyj ruce, neb když si promneš oko, tak je to mazec!! ![]()
Leni gratiluju a taky trochu poplisu tfuj tfuj tfuj, at se to vydaří. Já jsem dnes 24DC a testovat se bojím, bojím se toho zklamaní.
juchúú Leni
tak jo spát se ti chce
tichá gratulace ![]()
Na mňa liezla depka, bolelo břichom, umyla som okná
už mi nič nie je
Idem von máme u nás vánočné trhy, ale asi sa zastavím aj v lekárni ![]()
Merťo daj potom vedieť či ťa odhalili, ale goroli sú šikovný a baby vnímavé ![]()
Vanejko, v lékárně se určitě zastav!!!!
Tam jsi měla být už dávno!!!!
Já měla test ještě z léta..tak doufám, že nebyl prošlý..
![]()
Holky Marťo Lenko čo to máte za značku vidím, že vychádzajú pozitívne chcem tiež taký
Holky, děkuji!!
já bych ještě opravdu netestovala, nebýt té bolesti v krku.. Už mi manža donesl nějaké pastilky z lékárny, které se můžou. A taky další 3 testy!!
Teď u mě asi začne testovací mánie..neb tomu nějak pořád nevěřím.. Pátek to rozhodne..
![]()
Vanejko, vytáhla jsem kvůli tobě krabičku z koše.
Je to nějaký neznámý test GALMED GOLD, hCG, 25mlU/ml
Na zítra mám už klasiku, GS Mamatest 10, citlivost < 10mlU/ml
Tak doufám, že ti v lékárně vyberou ten správný!!!! ![]()
Vanejko, já testovala taky Mamatestem 10
holky, teď si asi náš tříletý synoveček zlomil prst u ruky a mě se udělalo z toho stašně šoufl
chudinka ![]()
jinak ta švagrová, co měla svatbu tři týdny před náma, bude zřejmě těhotná a včera to byla komedie, páč si všichni dali víno a my dvě ještě s děckama nealko šampáňo - tak si myslím, že jsem bohužel odhalena
![]()