Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem zjistila, že dneska to je přesně půl roku, co jsem byla na první konzultaci v EF a výsledek zatím vypadá takhle ![]()
Kaczuli, krasne //, gratuluji, at je pekna hodnota hcg, jdes v pondeli na krev, ze, ja tam budu uz po 7h.
@laura83 Taky tam mám být mezi 7-8, tak to se možná ještě uvidíme ať ti můžu popřát štěstí ![]()
@kaczule1
![]()
Holky nevíte jak to je s PICSI v EF?Cena je 12tis.ale na kolik je to vajíček? ![]()
@Katka1311 Tak to netuším
Už jste se rozhodli pro nějaký CAR? Vrátíte se do EF nebo zkusíte jiný? Každopádně ať se rozhodnete jakkoliv, moc držím palečky ![]()
@kaczule1 Kači děkuji
.No ještě pořád uvažujeme ale je fakt že EF máme nejblíže.Žádné dojíždění.
Ahojte, jj, nedele se snad pekne vydari!
Vcera mi necekane volala embryolozka tak jsem mela bobky ze nic z toho nebude, ale jsou ok, z tech nasich 7 kousku je 5 blastocyst a 2 mely nejake fragmenty, tak jsem rekla ze zavadime 2 tutiz ze musi pro sichr 3 kousky nechat a 2 zamrazi (dnes kolem 10h), furt jsem nad tim dumala zdalo se mi 2 mrazacci malo tak jsem ji ted volala at zamrazi 3 a ze to nechame zitra na nahode, pokud se budou vyvijet obě 2 zavedeme 2 pokud jen 1 tak bude 1 kousek, ale ona nas predbehla a uz nam zamrazila 2 jak jsme se domluvily vcera tak je to vyreseno
, pokud bude vse zitra ok, zavadime 2 ks, to jsou nervy, uz vas holky vsechny naprosto chapu protoze vsechny uz toto mate za sebou a smekam.
dobré ránko holky ![]()
na ten sraz v pondělí pojedu autem kdyby někdo chtěl přibrat,tak se přihlašte pojedu z Havířova
kaczule1 krasny pozitivni testik
![]()
@laura83 tak na zitra drzim palušky,ale kvalita je teda krasna,tak po et pekne lezet a pupičkovat ![]()
ani sama nevim co to je to slovo flagmenty ![]()
@laura83 krása
![]()
@Katka1311 My sme mali iba ICSI, ale keď som sa dívala u minimálky je iné počítanie, možno to bude platiť aj pre PICSI ![]()