Eurofertil a propustka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15174
17.10.20 17:43

@andilek89 a ty se divis že ti neprodlouzi smlouvu když chodíš na umely oplodnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
17.10.20 17:53

Nedivím jen si to myslím zaměstnavatel si na mě zasedl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15174
17.10.20 18:37
@andilek89 píše:
Nedivím jen si to myslím zaměstnavatel si na mě zasedl

A ty se divis? Co s tebou, když zaměstnavatel ví, že se snažíš otěhotnět. U nás by sme tě vyhodili dřív než se ti to podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
17.10.20 19:24

@karkarka To jako že ty, které chtějí otěhotnět nesmí chodit do práce? Má normálně platnou smlouvu, tak nevidím důvod jí vyhazovat…a jen tak byste jí asi těžko vyhodili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15174
17.10.20 19:49

@Monchichik ale neboj, takových se zbavujeme úplně lehce. A ano, co se zaměstnankyní, o které víš, že se snaží otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
18.10.20 05:29

Nebudu se ptát o svolení svého zaměstnavatele jestli můžu otěhotnět nebo ne žádna to nikdy neudělala a neudela tak nevidim důvod proč ja bych měla být první. A otázka zněla na úplně jiný téma jestli se nepletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
18.10.20 07:30

@andilek89 tak odpověď je, že ze zákona máš k doktorovi chodit ve svém volném čase, a pouze tehdy, pokud to není možné, tak máš nárok na proplacení nezbytně nutné doby na vyšetření. ta nezbytně nutná doba se počítá k nejbližšímu doktorovi, který má smlouvu s tvojí pojišťovnou a poskytuje stejné zdravotní služby. pokud to splňuješ, tak je na tobě, jak moc se chceš se zaměstnavatelem dohadovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
18.10.20 11:23

To já vím ostatní lékaře si objednávám na odpoledne ale klinika tam odpoledne neni takže tam můžu pouze ráno a on mě nechce pouštět s odůvodněním že si mám soukromé věci řešit po pracovní době a nenecha si vysvětlit že tam odpoledne nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
18.10.20 11:46

@andilek89 říkám ti, ofoť mu to ze zákoníku práce, někdo ti tam dal nahoře už dokaz a ukaž mu to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
19.10.20 06:31

To uz jsem udělala na začátku října a odpověď? Nezajímá ho to soukromé záležitosti si mám řešit po pracovní době

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
19.10.20 07:04

@andilek89 no tak tebe to taky nezajímá, vezmi si propustku a odejdi k lékaři…a nebo zavolej na inspektorát práce a zeptej se, co máš dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
19.10.20 09:50
@karkarka píše:
@Monchichik ale neboj, takových se zbavujeme úplně lehce. A ano, co se zaměstnankyní, o které víš, že se snaží otěhotnět.

Jak kde karkarka :) u nás v práci věděli a nevyhodili :) a teda, že ten důvod měli..rozdíl je v tom, že nepracuji v české firmě kde se takovéto manýry praktikují a ještě se tím lidi chlubí ;) ještě stále žijeme v době kdy ženská znamená míň protože může otěhotnět, je jedno, že svou práci by případně zvládala, kdepaaaaaak,.je ji mezi 25-35 tak ji nenabereme,.protože je to potenciální riziko, že mi za 9 měsíců zdrhne… facepalm situation.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
19.10.20 10:03

@Monchichik zavolám a zeptám se :palec: tak jsem zvědavá co mi tam reknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.