European Prague College VOŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
European Prague College VOŠ
Ahoj, studujete někdo na této VOŠ obor Předškolní a mimoškolní pedagogika? Potřebovala bych si s někým o tom promluvit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja tam letos podala prihlasku, tak si o tom kdyztak muzem promluvit😭 😭
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katka211
Ahoj, ja jsem si tam letos podávala přihlášku :ddd a mam z toho obavy mírně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A prezenční nebo kombinované? Já kombinované, jsem zatím na rodičovské…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak to je škoda, doufala jsem, že bych našla dopředu někoho známého.
Můžu se zeptat, nemáš informace ohledně hraní na hudební nástroj? Jak velká by měla být náročnost? Mně říkali, že by měl snad stačit libovolný hudební nástroj..,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katka211 ani jsem nevěděla, že je tam hra na hudební nástroj… tak to jsem nahraná, na nic moc hrát neumím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já také ne, ale je to až ve 2.ročníku. Chci se naučit na flétnu… Ale zajímala by mě ta náročnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katka211 tak to bohužel netuším, ale upřímně mě jako první taky napadla flétna😄
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono to je asi nejjednodušší, no😀. No uvídíme, màm z toho trochu obavy, jak vše stihnu a zvládnu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katka211 Tyjo, no úplně jsem s timhle nepočítala teda, ale nějak se to určitě zvládne!! Podle me to nebude zase tak náročné, aspon v to doufám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evi666 hele, jako už jsem zaplatila ten vstupní poplatek🥹 ale teď váhám teda, co ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nina1604 a ty jsi na denni ci kombinovane? protoze ja uz ho tez zaplatila a byla jsem i 24.6 v ty skole kde se to odevzdavalo a rikalo se tam nejake basic info, tak jsme se mozna potkaly 😭 🥹
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evi666 mam denní a zápis je až 15.7.🥹
A jsi Praha/Brno/Plzen?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit