Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojky Saraai,tak to blahopřeji.Jak dlouho jsi brala léky než se to povedlo a srovnalo?Jsem ráda za každý pozitivní příspěvek.
Ahojky, mela jsem hyperfunkci, nemohla jsem otehotnet (neslo to), pak mi to i zakazali…hormony ne a ne se dat do normy, 20.12. me operovali v Motole, nasadili Euthyrox a ted jsem 7+0
I kdyz se to nezda, tak stinice hraje velkou roli pri otehotneni…Preji hoodne stesti ![]()
ahoj maminky chci vás poprosit
vloni me operovali štitné žlazy vyndali mě všechny.uzivam léky euthyrox.pred 4 dni na TT byla slabá čárka,dneska jsem testovala druha už nebyla.tak nevím jak mělo být už lépe videt v kolik Tydnu?děkuji Jana
ahoj Zdeno, a kolikátý den cyklu jsi? někdy test bývá falešně pozitivní, i když ženská těhotná není, mohou za to různé hormony atd.Pokud jsi už alespoň dva týdny po ovulaci, měl by být výsledek jasný.ALENA
Ahoj holky, taky se přidávám, že štítná žláza je důležitá k otěhotnění. S partnerem se nám to už dlouho nedaří, dnes jsme zahájili stimulaci před IVF. Se žlázou se léčím už skoro deset let a konečně se to nějak ustálilo, beru 200ug/d a to ještě nejsem těhotná, takže dávky mnohem vyšší než vy. Tak snad se to podaří a pak klidně budu brát ještě vyšší, jen aby to všechno dobře dopadlo. Takže pěkně pečujte o svou štítnou žlázu, aby miminko bylo zdravé ![]()
ahoj aleno to jsem nevedela ze to dela leky falesné testy.
jenze minuly mesic ms normalne probehl pak po ms polovina mela ruzovy vytok na papire myslela jsem ze dostanu ms ono prislo az za tyden ms nebylo jako normlani spis den hodne pak druhy den ve dne malo az k veceru posledni hodne pak malo.ukoncilo ms za dva dny pna papire hnedy výtok.trpela jsem 14 ni nevolnosti.pak pred 4 dny slaba carka druha az dneska bez čárky.citim v delozce neco jako kámen.cely tydne me horzne picha.pristi patek mam dostat ms.mivam presne po 26 dnu.hmmm
slyšela jsem i,že žena třeba těhotná je, ale za pár dní se něco stane a zmizí to … třeba ti to mohl rozhodit ten Euthyrox
díky.je škoda.myslela že to bylo na me prekvapení.dekuju za odpovedi.
chci vas jeste zeptat jen pro zajimavosti.kdyz jdes na kontrolu do endrikologii odebrat krve to jsou v nem co hcg nebo jen na hormony??
já jsem byla na endokrinologii poprvé a zjišťoval mi i všechny hormony a i hormon štítné žlázy
aha.ja jen hormony.nemam stitnou zlazu.citim dobre a dr.me chvalil.
tobe drzim pesti at podari krasne vytouzene mimi ![]()
Zdenni,testy můžou být falešně pozitivní.Použila jsi stejnou značku,nebo byl každý jiný a jinak citlivý?Některé holky píšou,že měly falešně pozit. test,když měly cystu.
Je taky možné,že jsi těhu byla a s MS to odešlo,proto taky možná slabá čárka a pak už nic.A jestli cítíš v děloze nějaký problém,nebylo by lepší zajít k dr.?
ahoj martanko testovala jsem 4 stejny gravitest 12.
pujdu muset k gynekologovi aby se na tom podival v cem je problem.dekuju za odpovedi. ![]()
prostudovala jsem je ze odeslo s ms i cysty.je zajimave.
Již jsem ti právě psala,že testy bývají často falešně pozitivní, kamarádka jich měla 8 pozitivních a na krvi jí řekli,že je to negativní
( musí to být zklamání.Já již několikrát cystu měla, ale zatím mi nikdy falešnou pozitivitu nezpůsobila.ALENA