Evidenční list důch. pojištění
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Evidenční list důch..pojištění
Dobrý den, účetní mi předala ELDP..a úplně se mi ty údaje nezdají (měla jsem MD, narození dítěte..) Prosím není tu někdo, kdo by tomu trochu rozuměl? Chtěla bych druhý názor…Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No to je možný. Jelikož v tom mívají dost bordel. Chce si to zkontrolovat a případně dokládat, opravovat apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius no jenze ja proste nevim, kdo ma pravdu..:D tak potrebuji nekoho, kdo to semnou po zpravach probere ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemoci, placené dny osetrovneho a ppm od začátku do dne před porodem,.. jdou do vyloučených dob. Od měsíce po porodu jsou křížky (pokud jsi neporodila prvniho). Pokud sis po ppm nechala proplatit dovolenou, ty měsíce nejsou křížky. Do vyměřovacího základní můžeš vyčítat vyměřovací základy za ten rok z vyplatnic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LP4 píše:
@Cenarius no jenze ja proste nevim, kdo ma pravdu..:D tak potrebuji nekoho, kdo to semnou po zpravach probere
Jako v čem pravdu? V tom co tam máš? Tak pokud můžeš doložit opak, tak oni to mají blbě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elishka1 Dobry den, porodila jsem 12.1.2022 a PPM jsem mela od 1.12.2021. Nechapu proc mam v mesici lednu tecku. Ja mela prijem jen PPM a v dalsich mesicich, kde mam taky PPM mam krizky. Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LP4 píše:
@Elishka1 Dobry den, porodila jsem 12.1.2022 a PPM jsem mela od 1.12.2021. Nechapu proc mam v mesici lednu tecku. Ja mela prijem jen PPM a v dalsich mesicich, kde mam taky PPM mam krizky. Dekuji
Tečku? Tam se tečka nedělá. Buď je tam X nebo nic. Co ti na to řekla mzdovka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanula1212 ta tecka je mozna jako, ze se da delete a doplni krizek…jako kolonka ta tecka asi…ale nechapu proc je tam tecka stejne jako ve dnech kdy jsem cerpala dovolenou..kdyz jsem v tom lednu mela jen PPM a nemela jsem zadny prijem jiny..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LP4 píše:
Tak to za leden 2022 křížek nebude a budeš mít 11 vyloučených dnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LP4 znovu- ptala ses mzdovky? Nerozumím tomu: jakože se dá delete a doplní křízek. Tečka je blbost, pokud by ji tam mzdovka nejakym zahadnym zpusobem udelala, tak jí to neproleze pres eportál. Taky to může být jen špatně vytištěné. Už ti tady někdo psal - pokud jsi porodila v lednu, pak křížky budou od února. V lednu nebude nic. Četla sis pokyny k vyplnění a údaje jsou jinak? Nebo z čeho vycházíš, že je to blbě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elishka1 a proc za ten leden je tedy „nic“ stejne jako v mesicich kdy jsem po PPM cerpala dovolenou? Vlastne mi prijde, ze to „nic“ je tam kde je prijem..ale jaky jsem mela prijem v lednu kdyz jsem mela PPM stejen jako v unoru kde mam krizek? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LP4 píše:
@Elishka1 a proc za ten leden je tedy „nic“ stejne jako v mesicich kdy jsem po PPM cerpala dovolenou? Vlastne mi prijde, ze to „nic“ je tam kde je prijem..ale jaky jsem mela prijem v lednu kdyz jsem mela PPM stejen jako v unoru kde mam krizek? Dekuji
V lednu je vyloučena doba a v měsících s dovolenou je příjem a není to nic - jde to do doby pojištění. To měsíce s křížkem jsou „nic“ - ale ty se v tomto případě dokládají při žádosti o důchod rodným listem ditete
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elishka1 takze to je dobre, kdyz jsem od 1.12.21 na MD byla a v 12.1.22 porodila. Ze mam v tom lednu prazdno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit