Ewomen.cz, kdo má zkušenost?

75
16.7.20 19:11

Ewomen.cz, kdo má zkušenost?

Zdravim, mate nekdo zkušenost s vrácením zboží u eshopu ewomen.cz? Objednala jsem si dvoje šaty s tím, že si jedny vyberu. Druhé jsem tedy poslala zpět, ale obchod nereaguje a peníze nemám :( Celkem mě to zaskočilo, obchod má spoustu reklam, propracovane stránky na Facebooku s tisíce sledujicimi. Recenze jsem bohužel četla až teď a nejspíš nejsem jediná. Musím ale říct, že saty byly nádherné oboje. Raději jsem je mohla prodat dal. Nemáte někdo zkušenost? Jak resit dal? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
27.12.20 15:19

Ahoj, taky jsem objednala z tohoto e-shopu, svetr mně nepasuje, chci vracet, ale recenze na vracení peněz jsou hrozné. Nemáte někdo aktuální zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
28.12.20 09:13
@svetlík14 píše:
Ahoj, taky jsem objednala z tohoto e-shopu, svetr mně nepasuje, chci vracet, ale recenze na vracení peněz jsou hrozné. Nemáte někdo aktuální zkušenost?

Mě vrátili peníze po 7 měsících. Po tom co jsem dávala stížnost na ČOI a D test. Dopisovala jsem si ještě se dvěma holkama, které měly stejný problém. Mě peníze vrátily, ale jim poslali zpět ty šaty co nechtěly.
Kolik stál svetr? Možná bych ho radši prodala někde na bazaru, než se handrkoval a dohadovat. Ale bylo na nich už tolik stížností, že už se možná srovnali. Ale říkám. 7 měsíců jsem to z nich tahala. Už jsme chtěli podávat trestní oznámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
28.12.20 09:18

@Liliy tobě už peníze vrátili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.1.21 14:41

Tak jenom informace pro ty, kteří budou hledat recenze a informace, svetr jsem poslala zpět a peníze mám na účtu za 10 dnů, super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.21 12:02

@Lil @Lil už Vám vrátili peniaze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.3.22 13:23

Naprostá katastrofa, absolutně nekomunikují. Objednala jsem si úpletový volnočasový komplet. Inzerovali složení výrobku 100% bavlna a přišel akrylikový hadr. Po mojí stížnosti a reklamaci stahli výrobek i jeho složení z nabídky a objevil se tam zanedlouho se složením 50% akrylic. Od té doby nekomunikují a neberou telefon. Napsali pouze, že mi to za 80,– korun pošlou zpět. Je to asi čínský nebo jaký server, neboť odpovědi jsou z překladače. Bohužel na FB i vytvořených stránkách recenzí z jejich strany nenajdete nic špatného, neboť to evidentně mažou jako správci. Jen zde v diskuzi a v diskuzi na heuréce a také dle článku v Blesku se dozvíte pravdu. https://www.blesk.cz/…dbornik.html, také dle tohoto odkazu je jasné, že málokdo je spokojený a já blbec si ho objednala ve 2 barvách cena 2200,. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.22 18:17

My jsme tam objednávali naprosto shodné šaty, jež jsou prezentovány v Blesku jako šílené. A jsou stejné jako na tom obrázku (jak visí na kamnech nebo kde to je). Jsou pro 18tiletou neteř. Bude je mít na maturáku a moc ji tedy sluší. Moje dcera si z těch stránek brala rovněž šaty na maturitní ples a jsou nádherné. Je tedy fakt, že dcera i neteř mají postavy jak manekýny, takže na nich by cokoli vypadalo pěkně. Já si tam kupovala svetr za 900,– Kč a jsem z něj nadšená. Mají tam nádherné věci a teď mám tedy obavy si tam něco objednat, protože zatím jsem nic nevracela a vůbec mě nenapadlo, že by s tím mohl být problém. Nejsem si ale jista, zda sestra nevracela ty šaty a brala jinou velikost, každopádně jsem ji obchod doporučila já a vím, že byla rovněž velmi spokojená. Ty bílé šaty mají tu krajku podšitou tělovou barvou (materiál jako jsou silonky), když se obléknou tak vypadají lépe než na obrázku. Šaty byly vcelku levné, tak nevím, že si paní myslela, že si za tu cenu koupí svatební šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.3.22 10:14

Věřím, že lidé mohou být s touto firmou i spokojeni, No, ale já mám bohužel tuto špatnou zkušenost a nejnepříjemnější na ní je, že nikdy a to opravdu nikdy nevezmou kontaktní telefon a pokud vůbec odpovědí, tak je to jen e mailem a většinou až za delší dobu a typu…,zaslat důvod o složení,…a téměř nikde nelze najít špatné recenze, protože jsou patrně správci těchto domén a mohou je tedy sami asi možná i selektovat. Nikdy se mi nestalo, a to jsem to zkoušela snad stokrát za den, aby po celou inzerovanou pracovní dobu nikdo nikdy nevzal telefon. Našla jsem ale stránku, kde je sice i spousta pozitivních recenzí, vždy jsou ale z jednoho dne a vždy se stejnou značkou před recenzí, což je zvláštní, ale ty negativní tam naštěstí zůstávají a jsou to totožné zkušenosti. Je to na www.firmy.cz tento odkaz https://www.firmy.cz/…y-tesin.html a pak recenze… Je třeba to otevřít opravdu z tohoto webu, protože i po zkopírování odkazu se otevře jako první několik jiných. Také na VaseStiznosti.cz si v rámci této firmy lidé stěžují na totožné zkušenosti, které pravděpodobně nastávají až v případě vracení zboží z nějakého důvodu :,(, tedy pokud nastane problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.8.25 13:02

Nevraceni penez z e-shopu EWOMEN Trestní oznámení

Dobrý den,

všem komu nevrátil e-shop Ewomen.cz peníze za vrácené zboží (odstoupení od smlouvy do 14 dní) tj. firma STYLMAN TRADE s. r.o., Ostravská 594/4, Český Těšín, 737 01, Česká republika, IČ: 04888839, DIČ: CZ04888839 (jednatel RYSZARD KONIECZNY, Polská republika)

PODEJTE NA NI TRESTNÍ OZNÁMENÍ na jakékoliv policejní služebně. Z mé strany je již podané, avšak policie hledá a čeká na další poškozené. Čím více nás bude tím snadnější a rychlejší bude dostat peníze zpět a ho potrestat.

Nebuďte leniví a konejte co je správné.;-)

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
21.10.25 21:15

@Jan Pe dobry večer prosim, mohla byste mi do mailu poslat číslo spisu? V pondělí odlétám na dovolenou, ale následně jdu na policii a když se spisy propojí, bude to jednodušší
Moc dekuju
Mam v zásobě také další okradené
Podaná stížnost na coi i zaslaná predzalobni výzva do datovek
Lucie. vojacek@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody