Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ejmy já bych to viděla nadějně - za prvé, žádáš 1000 Kč, to mi nepřijde nějaká závratná nafouklá částka.
Za druhé, když to shrnu, ex nemá žádný důkaz o tom, že nějak přispíval na společnou domácnost - nemyslím, že jeho matka a sestra svědčící o úsporách a půjčce budou brány nějak extra v potaz, pokud nepředloží např. výpis z účtu, kdy sestra vybrala v hotovosti 20000 Kč atd. V dnešní době účtů, internetového bankovnictví atd. mu soud o úsporách pod matrací a půjčce na ruku neuvěří.
Za třetí - ty ty důkazy máš.
@ejmy pff frajer si nevidí do bot, dle toho co píšeš..nepracuje, pracuje pak PN..
hodně štěstí ať rozhodnou v Tvůj prospěch ![]()
@inul píše:
@ejmy já bych to viděla nadějně - za prvé, žádáš 1000 Kč, to mi nepřijde nějaká závratná nafouklá částka.
Za druhé, když to shrnu, ex nemá žádný důkaz o tom, že nějak přispíval na společnou domácnost - nemyslím, že jeho matka a sestra svědčící o úsporách a půjčce budou brány nějak extra v potaz, pokud nepředloží např. výpis z účtu, kdy sestra vybrala v hotovosti 20000 Kč atd. V dnešní době účtů, internetového bankovnictví atd. mu soud o úsporách pod matrací a půjčce na ruku neuvěří.
Za třetí - ty ty důkazy máš.
Já si taky myslím, že to nebude bráno nějak v potaz. Proto taky nechápu, proč to kvůli tomu odročili
Cesta je časově i finančně náročná, naši si musí vzít volno, aby mohli hlídat…
@ejmy píše:
Já si taky myslím, že to nebude bráno nějak v potaz. Proto taky nechápu, proč to kvůli tomu odročiliCesta je časově i finančně náročná, naši si musí vzít volno, aby mohli hlídat…
Pokud to navrhl jako důkaz, výslech svědků, tak to odročit musí. Má na to procesní právo, pokud by to soud neprovedl, on by se odvolal z důvodu procesní chyby a dost pravděpodobně by měl úspěch. Proto se tyhle soudy tak strašně vlečou. Ten můj pracoval, ty máš rozhodně větší naději. Nechtěla jsem tě nijak odrazovat.
@ejmy PN je prac. neschopnost
můžu se zeptat kolik je Tobě a jemu..?nemusíš odpovídat
@LN13 píše:
@ejmy PN je prac. neschopnostmůžu se zeptat kolik je Tobě a jemu..?nemusíš odpovídat
Mně je 20, mu 23.
@ejmy osobně si myslím, že on je na jiné psych. úrovni a stupni vyzrálosti..proto takhle sebou mrská a právě tím, co jsi tu psala o něm jak si vymýšlí mě to utvrdilo…jen je divný, že jeho rodina ho v tom podporuje
![]()
@LN13 píše:
@ejmy osobně si myslím, že on je na jiné psych. úrovni a stupni vyzrálosti..proto takhle sebou mrská a právě tím, co jsi tu psala o něm jak si vymýšlí mě to utvrdilo…jen je divný, že jeho rodina ho v tom podporuje![]()
Oni jsou právě všichni takoví, syna nikdy neviděli, ale to mi vůbec nevadí
radši jen jedny prarodiče, než ty druhé takové držgrešle, alkoholiky a burany ![]()
Prosimvas a ma to cenu, ten cas a energie straveny na tohle handrkovani o 5000,–??? To bych si radsi sla vycistit hlavu nekam na brigadu a vydelala si ty prachy sama ![]()
@LouLou
tak já pochopila, že jde o 12měsíců zpětně a to mi vychází 12 000Kč. To se mi zdá dost pro matku samoživitelku. Pokud je to skutečně „jen“ 5000kč, taky bych se na to vykašlala, protože právní zastoupení vyjde určitě na víc, bych ještě na blbovi prodělala.
No a k jeho rodině, oni asi tuší, že by cokoliv určí soud jemu, nakonec zaplatí za něj, tak pragmaticky lžou, aby ušetřili. Nic víc než peníze bych zatím nehledala.